понеделник, 14 април 2014 г.

ЖЕСТОКАТА ИСТИНА!! БЪЛГАРИ, ГЛЕДАЙТЕ!!

Моля, споделяйте да достигне до възможно най-много хора. Един клип, направен с много болка и гняв. Без никаква професионална обработка, но целта на клипа не е да се покажат умения за видео обработване, а да се покаже гледна точка, болката, огорчението и всички други чувства от тази гама !!!



С помощта на Ваня Накова.


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

3 коментара:

  1. Не просто жестока, а чудовищна истина. Гняв и сълзи предизвиква това във мен, а навярно и в милиони други. И какво от това ?! Ние ги избираме, ние ги захранваме с енергия, ние ги търпим, ние си гледаме безропотно комедиите, които се разиграват, ние си затваряме очите, ушите, устиата, свити там някъде на бунището. И чакаме да видим какво ще стане. И понасяме безропотно унищожението на една държава и един народ. Всеки ден ни зареждат с възможно най-черната енергия: катастрофи, убийства, самоубийства, грабежи, войни, фалити,финансови кризи, отровни храни, лекарства -апокалипсис за целия свят. В нашата мила Родина няма виновни за това. Ние мълчим ! Анатемосваме тези, които се опитват да променят нещата, презираме децата, които не искат да живеят така, продаваме чест и достойнство за шепа жълтици, продаваме вяра и духовни ценности, приемайки чужди такива, нагаждаме се според "силните" на деня. Сменяме българския език и традиции, станахме ревностни чуждопоклонници. Имаме нови Светии, нови празници, нови "ценности". Но в тях няма светлината и силата на българското. Но пък си имаме все нови и нови сдружения, партии, партийки, които искат да лъжат и да грабят като останалите. На кого да повярваш, като всички лъжат, мамят и крадат. Най-нечовешкото е да вземеш достойнството, вярата, надеждата на цял един народ.

    И ВСЕ ПАК ИМАМ ВЯРАТА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЪЗКРЪСНЕ. ЗАТОВА, БЪЛГАРИ, СЪБУДЕТЕ СЕ, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ И АКО СТЕ ЧОВЕЦИ, СВЕТЛИ БОЖИИ СЪЗДАНИЯ, ДОПУСНЕТЕ СВЕТЛИНАТА И ЛЮБОВТА В СЕБЕ СИ И ГИ РАЗПРЪСНЕТЕ НАВСЪКЪДЕ. ИЗЛЕЗТЕ ОТ МРАКА. ОБИЧАЙТЕ СЕБЕ СИ, ОБИЧАЙТЕ ВСИЧКИ. ОМРАЗАТА НИ ОМЪРСЯВА И НЕ НОСИ НИЩО ДОБРО. НЕ ГУБЕТЕ НАДЕЖДА И ВЯРВАЙТЕ В СЕБЕ СИ. НИЕ МОЖЕМ ДА ПОБЕДИМ МРАКА БЕЗ НЕНАВИСТ, БЕЗ ЗЛОБА, БЕЗ АЛЧНОСТ. БЪЛГАРИЯ Е НАША И ТРЯБВА ДА Я ПАЗИМ. БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ, ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ ! ОБИЧАМ ВИ !!!

    ОтговорИзтриване
  2. Я, вече няма достъп до това клипче. Качето го от друго място, моля.

    ОтговорИзтриване