сряда, 3 август 2016 г.

ДА СИ НАПРАВИМ САМИ ОГЛЕДАЛОТО НА КОЗИРЕВ - ВЪЗМОЖНО ЛИ Е?


Човечеството се развива все по-бързо и сега никой няма да бъде изненадан от такива факти като телекинеза, четенето на мисли и въздействието на човек от разстояние. Идеите, описани в научната фантастика романи, постепенно се превърнат в действителност. Например, лазерът вече съществува - устройството, което излъчва светлинна и топлинна енергия с разрушителна сила, както е описано в романа на А. Толстой "Гиперболоид инженера Гарина”. И появата на машината на времето, не е много далеч, благодарение на развитието на инсталацията, наречена "Огледалото на Козирев." Със свои сили хората се опитват да вдигнат завесата на другия свят и да открият непознатото, а вероятно да си спомнят забравено старо.

Как се е появило огледалото на Козирев 




Това съоръжение е построено от група от учени под ръководството на академик В.П. Казанчеев и доктора на медицинските науки А.В. Трофимов в лабораторията по Космическа Антропоекология. Учените са използвани идеите и чертежите на известния съветски астрофизик Николай Козирев (1908-1983). Според теорията на Козирев, потока на времето е материален и е в състояние да се промени, за да се сгъсти или да се разшири. Той също така смята, че земното пространство е изпълнено с информационния поток. По време на експериментите, той е открил, че тези потоци са в състояние да поглъщат, отразяват, съсредоточат, и фокусират  и, че най-добрият елемент събиращ тази информационна енергия се явява алуминия. Самият учен не може да представи своето изобретение на световната общност в резултат на внезапното развитие на рак на стомаха му. След смъртта му, учените взеха идеята за единството на информационното поле на Земята и създадоха устройство, което в чест на известния астрофизик е удостоено с названието „Огледалото на Козирев”. Конструкцията представлява огънати като цилиндър алуминиеви плоскости. Терминът "огледалото" е условно, защото едно и също устройство има няколко форми: кръгла тръба (хоризонтално и вертикално положение) и спирала (лява и дясно завита).
Чрез създаването на огледало Козирев със собствените си ръце, в Новосибирск експериментаторите провеждат серия от научни експерименти в световен мащаб, за да се потвърди съществуването на информационния поток на енергия в полето на Земята. Първият експеримент се проведе в арктическото селоДиксън, на 24 декември 1990 г.. Тогава бе съобщено за странни явления като Полярно сияние над сградата, в която са били проведени експериментите, както и появата на НЛО-та, когато инсталацията е поставен на древния знак на "тройното единството -. Настоящето, бъдещето и миналото" Също така, експериментът е проведен с предаване на мисли и символи от Новосибирск до Диксън. Резултатите са успешни - 95% от оператори са получили точната информация.

Използване на устройството



Хората, които са били в тази инсталация потвърждават, че здравето им се е подобрило, а някои даже са придобили способността да предвидят бъдещето, а на други се е развила силно  интуицията. С това устройство можете да диагностицирате точно различни заболявания, да се подобри и състоянието на човешкото биополе. Затова много хора се опитват със собствени сили да построят огледалото на Козирев.



Но магическите свойства на вдлъбнато огледало, са известни още в древността. Египетските жреци, а и монасите  в йезуитските храмове, а също и католическите духовници използвали това знание за собствените си цели. Също така великият учен Роджър Бейкън е успял да предскаже изобретяването на микроскопа и колата, и да научи за структурата на ембриона, а и други факти и то вглеждайки се в извитата огледална повърхност.
Как да си направим огледало Козирев
Разбира се, всеки човек научил за това изобретение, си задава въпроса: "Възможно ли е да си направя огледалото на Козирев със собствените си ръце?" Такова устройство може да бъде изградено от алуминиева ламарина, огъваната на половин оборот, или да постави няколко ламарини вертикално и да се обвият с подходящ метален материал. Желателно е да се използват материали с по - голяма дебелина, за да се отрази по-добре на енергията. Въпреки това, такова устройство е различно от лабораторното, тъй като няма публикувани точни чертежи и размери!!! В допълнение, в огледалата на Koзирев се е използвала специална лазерна система за повишаване на концентрацията на потока. Можете да използвате и просто вдлъбнато огледало, или природни  скални образования  с  такава форма и така нататък. Въпреки това, трябва да се внимава при използването на тези устройства, за да се избегнат неприятни последици, тъй като ефектът от концентрацията на информационния поток не е проучен добре./ имам статия затова а си спомнете и Кайлас/. Но ние можем да кажем със сигурност, че изобретението  на астрофизика Козирев ще служи на цялото човечество за добро. Може би в не много далечно бъдеще, ние ще бъдем в състояние не само да възстанови здравето си, но и пътуваме във времето а защо не и в други галактики?

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар