сряда, 3 август 2016 г.

ДА СИ НАПРАВИМ САМИ ОГЛЕДАЛОТО НА КОЗИРЕВ - ВЪЗМОЖНО ЛИ Е?


Човечеството се развива все по-бързо и сега никой няма да бъде изненадан от такива факти като телекинеза, четенето на мисли и въздействието на човек от разстояние. Идеите, описани в научната фантастика романи, постепенно се превърнат в действителност. Например, лазерът вече съществува - устройството, което излъчва светлинна и топлинна енергия с разрушителна сила, както е описано в романа на А. Толстой "Гиперболоид инженера Гарина”. И появата на машината на времето, не е много далеч, благодарение на развитието на инсталацията, наречена "Огледалото на Козирев." Със свои сили хората се опитват да вдигнат завесата на другия свят и да открият непознатото, а вероятно да си спомнят забравено старо.

Как се е появило огледалото на Козирев 




Това съоръжение е построено от група от учени под ръководството на академик В.П. Казанчеев и доктора на медицинските науки А.В. Трофимов в лабораторията по Космическа Антропоекология. Учените са използвани идеите и чертежите на известния съветски астрофизик Николай Козирев (1908-1983). Според теорията на Козирев, потока на времето е материален и е в състояние да се промени, за да се сгъсти или да се разшири. Той също така смята, че земното пространство е изпълнено с информационния поток. По време на експериментите, той е открил, че тези потоци са в състояние да поглъщат, отразяват, съсредоточат, и фокусират  и, че най-добрият елемент събиращ тази информационна енергия се явява алуминия. Самият учен не може да представи своето изобретение на световната общност в резултат на внезапното развитие на рак на стомаха му. След смъртта му, учените взеха идеята за единството на информационното поле на Земята и създадоха устройство, което в чест на известния астрофизик е удостоено с названието „Огледалото на Козирев”. Конструкцията представлява огънати като цилиндър алуминиеви плоскости. Терминът "огледалото" е условно, защото едно и също устройство има няколко форми: кръгла тръба (хоризонтално и вертикално положение) и спирала (лява и дясно завита).
Чрез създаването на огледало Козирев със собствените си ръце, в Новосибирск експериментаторите провеждат серия от научни експерименти в световен мащаб, за да се потвърди съществуването на информационния поток на енергия в полето на Земята. Първият експеримент се проведе в арктическото селоДиксън, на 24 декември 1990 г.. Тогава бе съобщено за странни явления като Полярно сияние над сградата, в която са били проведени експериментите, както и появата на НЛО-та, когато инсталацията е поставен на древния знак на "тройното единството -. Настоящето, бъдещето и миналото" Също така, експериментът е проведен с предаване на мисли и символи от Новосибирск до Диксън. Резултатите са успешни - 95% от оператори са получили точната информация.

Използване на устройството



Хората, които са били в тази инсталация потвърждават, че здравето им се е подобрило, а някои даже са придобили способността да предвидят бъдещето, а на други се е развила силно  интуицията. С това устройство можете да диагностицирате точно различни заболявания, да се подобри и състоянието на човешкото биополе. Затова много хора се опитват със собствени сили да построят огледалото на Козирев.



Но магическите свойства на вдлъбнато огледало, са известни още в древността. Египетските жреци, а и монасите  в йезуитските храмове, а също и католическите духовници използвали това знание за собствените си цели. Също така великият учен Роджър Бейкън е успял да предскаже изобретяването на микроскопа и колата, и да научи за структурата на ембриона, а и други факти и то вглеждайки се в извитата огледална повърхност.
Как да си направим огледало Козирев
Разбира се, всеки човек научил за това изобретение, си задава въпроса: "Възможно ли е да си направя огледалото на Козирев със собствените си ръце?" Такова устройство може да бъде изградено от алуминиева ламарина, огъваната на половин оборот, или да постави няколко ламарини вертикално и да се обвият с подходящ метален материал. Желателно е да се използват материали с по - голяма дебелина, за да се отрази по-добре на енергията. Въпреки това, такова устройство е различно от лабораторното, тъй като няма публикувани точни чертежи и размери!!! В допълнение, в огледалата на Koзирев се е използвала специална лазерна система за повишаване на концентрацията на потока. Можете да използвате и просто вдлъбнато огледало, или природни  скални образования  с  такава форма и така нататък. Въпреки това, трябва да се внимава при използването на тези устройства, за да се избегнат неприятни последици, тъй като ефектът от концентрацията на информационния поток не е проучен добре./ имам статия затова а си спомнете и Кайлас/. Но ние можем да кажем със сигурност, че изобретението се на астрофизика Козирев ще служи на цялото човечество за добро. Може би в не много далечно бъдеще, ние ще бъдем в състояние не само да възстанови здравето си, но и пътуваме във времето и защо не и в други галактики.

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

4 коментара:

  1. Ако някой знае как да го направи моля да ми пише на nikalas1975@gmail.com можем да обменим полезна информация... Благодаря

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Интересувам се от практически съвети за изграждане на Огледалото тел. 0888333616 Ангел

      Изтриване
    2. Имам направено огледало който иска да го пробва може да се обади 0898455048

      Изтриване