вторник, 23 август 2016 г.

ЕНЕРГИЙНИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ. УДЪРЖАНЕ НА ПРОСТРАНСТВЕНИЯ КОРИДОР ЗА ПРЕХОДА.


                                   17 ноември 2013
    Докато четете ченълинга помнете: – никаква външна информация не притежава стопроцентова достоверност. Преди всичко слушайте себе си. Във всеки от нас е налична цялата необходима информация.
   


Предавахте, че пространството ни е разгърнато и в него са се образували енергийни дупки, и сте призвани да ги затворите. Освен това, за тази есен се планираше, вектора на развитието ни да се изравни и пространствения коридор на прехода да стане стабилен. Какво в действителност става в момента?
    Не успяхте да изравните вектора на развитието си. Включихме се към формирането на коридор за прехода, но е нестабилен.
    Защо?
    За да стане стабилен, е необходимо постоянното му захранване. Ние го подхранваме през цялото време. Но когато си заминем, той може да се разпадне. Планираше се, повечето от вас да се включат в поддръжката на тунела, но това в голяма степен не се получи. За да се свържат две пространства, се изгражда тунел за преход, неговите контури се удържат от енергийни силови линии. Те могат да се удържат с помощта на външни енергийни източници, а може всеки от вас да изгради своя част и по този начин тунела ще стане самоподържаща се система. Съответно, той ще бъде най-устойчив в пика на максимално количество преминаващи. И нашите усилия са необходими само в началото, при изграждането на тунела и неговото закриване.
    Какво се случва сега с този тунел?
    Той се поддържа, но характеристиките му са неустойчиви. По-точно, държи се за сметка на външни енергийни източници, т.е. благодарение на нас и другите цивилизации.
    Предадоха ни, че много цивилизации са престанали да участват в проекта на Прехода ни.
    Да, в проекта първоначално участваха 873 цивилизации, сега са по-малко от стотина. Една трета от тях са енергийни. С вас са останали сродните ви цивилизации.
    Защо не са ни предавани конкретни методики и план за действие на земните хора за удържането на съвместния коридор?
    Те са предавани под друга форма. Много е трудно да се обясни на всеки един действията му на линейни възприятия. И така, докато обясняваме на теб, опростяваме изключително много. Вече ви е предавано, че просто трябва да приемете промените, това ще отвори енергийните ви системи за възприемането на ставащите промени и ще ви включи в процеса.
    Все още можем ли да се включим?
    Да, можете да го направите във всеки един момент.
    Предавахте, че порталите за възнесение не се затварят никога.
    Да, така е. Порталът е съществуващ потенциал. Ако е разгърнат благодарение на енергиен импулс, той изгражда коридор, а ако е свит, е точка в пространството, където вече е вграден потенциала за разгръщане. Преди, адептите ви с усилване на енергийните си характеристики, са се включвали с помощта на Учителите към точките-портали и ги разгръщаха и ставаше така нареченото от вас Възнесение. Възнесението е движение по еволюционната траектория. Но има и паралелни движения – това, което наричате паралелни светове и портали. В тях също може да се попадне, докосвайки и разгръщайки потенциала на портала.
    На планетата ви има фиксирани точки-портали. Мнозина знаят за това. В периода на масово възнесение, краткото разгръщане на портала е недостатъчно, трябва да се направи устойчив коридор. В този случай има няколко възможни варианта.
    Първия път, най-ефективния е, преминаващите сами да си изградят коридор. За целта трябва да имат съответната честота на вибрации, подходящи по характеристики към новото пространство и мощност за да направят скок за разгръщане и преход. Вие нямате такъв потенциал.
    Втория вариант – повечето от преминаващите да натрупат необходимия потенциал за Прехода и за сметка на своята вълна да поддържат коридора за тези, които нямат мощност за решаващия скок. Планирахме за вас именно този вариант.
    Но на практика се реализира трети вариант. Портала за преход се подържа от външни за вас източници, за сметка на различни цивилизации и сънастройване на силите за енергийно свързване. През този портал засега са минали много малко хора. Основната част от тези, които могат да пътешестват по портала, се движат напред назад. Основно по време на сън. Но по-голямата част от човечеството не вижда портала. Разбира се, имаме предвид енергийното зрение. Т.е. този портал макар и да съществува, е скрит за възприемането на повечето и съответно, за преход.
    Колко време ще се удържа този портал?
    Засега се държи. По ваше време до края на текущата година, до деня на зимното слънцестоене. След това ще се взема решение за свиването или разгръщането му.
    Със свиването е разбираемо. А за сметка, на какво, и къде, ще бъде разгръщането?
    Разгръщането може да стане само за сметка на допълнителни енергийни източници.
    Други цивилизации?
    Не могат всички цивилизации на Вселената да работят вместо вас. Не знаем, кои ще бъдат и ще бъдат ли изобщо. Учителската система работи по въпроса сега – как вие да включите потенциалите си. Ние ще поддържаме портала до края на годината.
    Предавахте, че е нулева вероятността нищо да не се получи. Как да го разбираме?
    При нас всичко се получи. Не се получава при вас. Нашата работа сме я свършили и продължаваме да я вършим. Но не всичко зависи от нас. От вас зависи всичко. Някои цивилизации във Вселената преминаваха на ново ниво, изобщо без наше участие, само със собствени сили.
    Говориха ни за сливане на реалностите в една. Случи ли се?
    Не съвсем правилно разбираш сливането на реалностите. Възможно е, ние да не сме обяснили, както трябва. Реалността е една и множество едновременно. Както диаманта има множество фасети, така и реалността е многостранна и многомерна. Многомерността не е отделно съществуващи в пространството реалности, а части от едно цяло. При това, когато някой пътешества по спектъра на реалностите, отначало преминава през центъра и се появява от „другата“ страна на реалността. Центъра е това, което удържа този модел на реалностите. Представете си диамант с безкрайно число фасети. За да преминете от една фасета на друга, трябва да преминете през центъра. Но това е просто друга фасета. Сливане на реалностите се получава, когато всички жители на фасетите се устремят към центъра и по този начин се съвместяват реалностите в една точка и разгръщане на другата страна.
    Постарай се да разбереш процеса на Прехода. Вселената ви е такъв диамант с безброй фасети. Прехода е, когато всяка фасета (характеристиките й) се устремят към центъра на кристала и се преобърнат от другата страна на възприемане, и по такъв начин, целия диамант ще блесне и ще се разгърне по нов начин. Като ново цвете. За да настъпи прехода, е необходим енергиен импулс, след това този импулс се занулява и разгръща в нова съставка, но скокообразно усилена. Т.е. трябва да избухне нова вселена. Както при вас избухват свръхновите звезди. Процеса е аналогичен. Всичко е подобно.
    Има информация, че в най-близко бъдеще се подготвя малко преобръщане на Гея. Участвате ли в това?
    Да, но в малка степен. На планетата не й е нужно нашето активно участие. Вашата планета е натрупала достатъчно енергиен потенциал и може сама да направи скока.
    Кажете, какво става с населението на вътрешната Земя? Къде преминават те?
    Ти разбра. Всичко, все едно сменя местата си, но с ново качество. Те стават открити, а не скрити. Преминават на външния контур, а вие на вътрешния.
    Преминаваме вътре в Земята? Това е нещо ново.
    Вътрешно и външно са относителни понятия. Всичко вътрешно включа в себе си външното и обратно.
    Но на нас ни говориха, че вътре в Земята има изкуствено слънце, а не такова като нашето. Това ли ни очаква?
    Сигурна ли си, че вашето слънце не е изкуствено? Откъде правиш такива изводи? Какво според теб е изкуствено?
    Което не е сътворено от Бог.
    Не съществува такова. Всичко е сътворено от Бога, понеже не съществува нищо освен Бог. Всяка частица притежава съзнание и изкуственото слънце, вътре в Земята, също. Просто са разни видове светила, сред цялото им многообразие. Вашето слънце също еволюира.
    Има информация, че Слънцето е премахнато, а на негово място има холограма или подобие на светило.
    Можеш ли да си представиш, каква трябва да е холограмата, за да продължи топлото да стига до планетата? Разбира се, всичко това е възможно, но не е ефективно. И не е така. Просто Слънцето се променя, то също избира своя път. Тримерното ви Слънце вече е повишило своята мерност и се готви за следващите. Може да еволюира заедно с планетата, може да си избере друга слънчева система. Може да избухне като свръхнова. Много са възможностите.
    Виждате ли вероятностните линии? 
    Това не е наш профил. Вероятностните линии са множество от вектори, т.е. направления. Ние се намираме в момента тук и сега.



БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОМОЩТА НА ЛУСЕСИТА.


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар