петък, 29 ноември 2013 г.

ХИТЛЕР Е БИЛ ЕВРЕИН И АФРИКАНЕЦ



Изследването на ДНК на родствениците на Адолф Хитлер не само потвърди, че в неговите вени е текла еврейска кръв, но и показа, че неговите предци се явяват жители на Африканския континент.

Пробите взети от родствениците на нацисткия лидер, показват, че той биологически е свързан с расата на ”недочовеците”/ "Subhumans"/, която той се е опитвал да изтреби, съобщава британския The Daily Mail .
Както предава NEWSru Israel, изследването е било инициирано от белгийския журналист Жан-Пол Мулдерс и историка Марк Вермеер. Те са взели образци от слюнката на 39 родственици на фюрера, в това число и от братовчеда му – австрийски фермер, който е упоменат в списанието като Норберт Х…
Изданието пояснява, че в слюнката на родствениците на Хитлер са открити признаци на хаплогрупата E1b1b (Y-ДНК), рядко срещаща се в жителите на Германия и на другите страни от Западна Европа. Тя е най – разпространена при мароканските бербери, в Алжир, Ливан, Тунис, а също така и сред евреите – ешкенази и евреите – седарфи, - пояснил историка Марк Вермеерен, участващ при изследването на родословието на Хитлер.
В публикациите на The Daily Mail, се отбелязва, че историците и преди са говорили за еврейския произход на Хитлер. По – скоро се предполагаше, че баща му е роден в резултат на извън брачна връзка с Мария Schicklgruber и 19 годишния евреин, момче на име Frankenberger.


Николай Николов

6 коментара:

  1. И кой още вярва на тези чифутски измислици? Дори и след толкова години се страхуват да не се разтресе човеконенавистната им система, която великия Хитлер се опита да разруши за да оцелее бялата раса. Завинаги в сърцата ни!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Усилията на Хитлер и финансиращите го са насочени срещу Ашкеназките евреи. Те са смесени с руснаци и това не се харесвало на консервативните евреи. Те са искали чиста раса. А тогава богатите евреи са йивеели в Западна Европа и преди войната се изселват в Америка. Втората война е планирана и финансирана от тях.

      Изтриване
    2. ХИТЛЕР Е ПРИЕМНИК НА ВЕЧНИЯ АРИЙСКИ БОГ ! НЯМА МЯСТО ЗА СРАВНЕНИЕ СЪС НАЙ-ДОЛНАТА ЧОВЕШКА РАСА: НОВО-ЕВРЕЙСКАТА СГАН ! ТЕЗИ ТЪПАЦИ ТВЪРДЯЩИ ОЩЕ, ЧЕ Е АФРИКАНЕЦ, ДОРИ НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ БЕРБЕРИТЕ НЕ СА АФРИКАНСКИ НАРОД, И НЕ ЗНАЯТ ОЩЕ, ЧЕ БЕРБЕРИТЕ СА ПРЕКИ НАСЛЕДНИЦИ НА ПЪРВИТЕ АРИЙЦИ СЪЩЕСТВУВАЛИ НА ЗЕМЯТА ! НЕНАПРАЗНО, БЕРБЕРИТЕ И ДО ДНЕС СА ЕДИНСТВЕНОТО ПЛЕМЕ, КОЕТО Е СЪХРАНИЛО ПЪРВОБИТНОТО БЪЛГАРСКО ПИСМО И ГО ИЗПОЛЗВАТ И ДО ДЕН ДНЕШЕН !!

      Изтриване
  2. Това са долнопробни лъжи на същите тези студени същества,за които господин Николов публикува статии,и които искат да поробят съзнанието на хората и да ги превърнат в свои подобия! /Виж "Пръстена на нибелунга" на Рихард Вагнер,как гнома,олицетворяващ злите управници в сянка,създава с омраза своя син,полу-човек,полу-зло същество - Хаген,за да му върне пръстена,т.е. властта над света,или това е саксонско-еврейската раса,която управлява вмомента света,която носи ума и прозорливостта на саксонците - германци,но и уродливостта на еврейството,е найкрая те си отиват и светът се очиства чрез ОГЪН от злото!/ Хитлер всъщност е като Зигфрид,героят,бунтовникът,който не познава страха и който се жертва в името на цялото чомечество!
    Така че,г-н Николов,не публикумайте сатанинските статии и "открития" на злите хора,които се опитвате да раазвенчааете! По този начин и вие ставате техен роб!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Като мислиш така, би ли дал пример за какво ще използваш свободата, която ти е взета? Как не видях един такъв като вас да опише тоя паралелен свят, в който не им е поробен ума...

      Изтриване
  3. муспи - Свине на дявола яхве, - да ви напомня че и Христос сте обявили за евреин! Това ви е последния куршум срещу всяка опасност!: Ха, че и той е наш! - Не така воюва вашия Враг, Той ви оставя да се разпаднете в собствен сос. Бъдете проклети бесове, измъкнати от дъното на ада с непонятна за вас цел?

    ОтговорИзтриване