понеделник, 18 ноември 2013 г.

ТАЙНАТА, СКРИТА ЗАД МАТЕРИЯТА! КАКВО Е ТОВА?!!! - РЕПЛИКА


Науката потвърждава: светът около нас е илюзорен. Какво виждаме ние, как и виждаме ли въобще? Каква е реалността която ни заобикаля? В текста във вторият филм се споменава Аллах в името на Създател, Енергия, Вселена. Аз съм християнин по рождение и моля всички да разберат значението на думата Аллах, както Ви я обясних, защото това не е религиозна пропаганда, а се ползва  цитат от корана! Приятно гледане!





Николай Николов

13 коментара:

  1. ...а може ли и все пак да ги превеждаш, като ги пускаш?

    ОтговорИзтриване
  2. А, може, може, ама много време ще ми отнеме! Но се разбира-малко пауза, повторение и т.н. Даже взех решение! Песните да пея аз, виж може да изпадна в захлас! Извинявай за шегата ама не е много лесно, в смисъл на време!

    ОтговорИзтриване
  3. Карате да се замислиш,но всъщност го изкарват малко като едва ли не някаква прожекция целият свят около нас.Но идва въпроса защо ние можем да му влияем чрез нашите действия.И това което правиш ти се променя и за другите хора не само за теб самия.

    ОтговорИзтриване
  4. Не го правим ние! Само така си мислим, ако изобщо май мислим. Представи си добре направена компютърна игра. Там нека го наречем всеки "герой", като прави нещо, променя околноста и събитията около себе си, но кой всъщност ги прави тези неща? Компютъра или по-точно който на него си играе! Нещо като филма "Матрицата", по-вярно нещо като във всеки филм! Нашият свят е триизмерен пространствено, и при досег с четириизмерен се появяват тези ефекти наречени НЛО. Това се крие от нас, от малка група хора/комитет 300/ и Ватикана! Май настълва някаква промяна, която може и да е режисирана, защото и НАСА взе да пуска филми с НЛО, с което или искат да ни подготват за огромните холограмни изображения които владеят, или за нещо друго??? Незнам!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Само че изкуствените лазерни холограми не могат да бъдат пипнати от човека като твърд предмет, а ръката минава през тях, за разлика от твърдите предмети, които ние всички може да пипнем като твърд предмет. Змачи има разлика, щом като веднъж го виждаме, без да можем да го пипнем, а друг път го виждаме и можем да го пипнем като твърд предмет. Тази разлика явно зависи не от нашите субективни възприятия, а от качествата на предметите.

    ОтговорИзтриване
  6. Могат, могат! Вече могат да бъдат пипнати и усетени, както всеки друг реален предмет, просто науката върви напред! Но аз говоря за огромните холограмни изображения които могат да бъдат прожектирани в небето имитирайки например второто пришествие, огромен извън земен кораб или каквото там им дойде в тъпите и ненаситни на пари глави. Не напразно се говори за 2012 година, явно подготовката им за единен световен ред и една религия върви усилено, и не напразно взеха да пускат нагледна информация от НАСА, за НЛО и разни други аномалии.

    ОтговорИзтриване
  7. Вие с какво образование сте и от какви научни източници черпите информация?

    ОтговорИзтриване
  8. Чела съм откъслечни неща, че холограми могат да се правят с лазер, а на линка се говори за ултразвук. Всъщност това дали е материализация на мислите на даден човек или нещо като призрак на неговите мисъл-форми? Когато на дадения пример може да усетиш , че капки падат на ръката ти, тези капки дали ще намокрят ръката като действителна течност? Ако има наш холографски образ някъде, той може ли да бъде пипнат като материален субект или е просто видимо, виртуално, призрачно изображение? Нима може да се създаде холограма на човек, която да бъде като нас, чувстващ, мислвщ, материален субект? Как може да различим холограмата от действителен материален субект?

    ОтговорИзтриване
  9. ‹(•¿•)›
    Висше! Инж. химик, второ - ядрена физика, а откъде черпя, просто съм го учил и работил по тези проблеми. А..... също и микроелектроника. Но защо ме питате, нима това има значение??! Знаете ли, че хората с образование в България са безработни?! Работят и имат средства тъпите и крадливи тикви! Справка: парламента, чиновниците, общините и...курвите. За последните - най се харчат в Европейския парламент. Примери стотици! А това важи и да депопатките /депутатките/.

    ОтговорИзтриване
  10. Нашите мисли" са продиктувани от записа на всеобщата енергийна реалност. нещо като запис на компютърна програма ама на енергийно ниво, подчинена на строго определени вибрации, в рамките на звуковия сектор. Хем е много сложно за нас, хем е елементарно като система. Светът е много по-елементарен отколкото го смятаме и всичко е относително и безкрайно повтарящо се по принципа на Фибоначи! Образа може да бъде пипнат и почустван, както всичко останало което ни заобикаля, но ако е създаден от нас, то зависи колко е добре проектиран в пространството. Ние също сме такива образи но сме създадени от някаква сила, която за сега наричаме БОГ, Вселенски Разум и т. н. Ако е съвършено създадена, то не можем да я различим. Така както мозъкът ни вижда, холограми на сън което в този момент за нас е пълна реалност. Не знам как по-просто да Ви го обясня! Спомнете си научно фантастичния разказ и филма по него за мислещия и материализиращ океан, а именно "Соларис".

    ОтговорИзтриване
  11. Моя милост също напипа нещичко свръх голямо, което за съжаление ми е все още вятър и мъгла, но знам, че е истинско и нещото съществува!!! Нямам иначе никакво такова образование и нужните знания и познания по въпросите... Вървете, че не вярвайте и нека всички още масово си спим! Омръзна ми неверие и бездействие, а мислите и енергиите са толкова силни, че дори не можете да си ги представите! Други ще се отживеят на наш гръб не само в този живот, но и в следващите! Вземете се в ръце, бе хора! Обичам ви!

    ОтговорИзтриване
  12. Здравейте Вие сте бизнесмен, политик, музика, студент и искате
    да бъдеш богат, могъщ и известен в Живота
    има нужда от силата
    да постигнат мечтите си. Можете да постигнете техните
    мечти от a
    член на илюминатите. с това всичките си
    мечти и
    желания на сърцето, които могат напълно да се постигнат, ако вие
    наистина искам
    да бъдеш член на големите имена на
    Осветете тогава вие
    може да се свържете с iluminatistar74@gmail.com
    Държави ................. ............................. държава.
    или
    съобщение г-н Франк за Whats-app +2348100367800 благодаря ..

    ОтговорИзтриване