петък, 8 ноември 2013 г.

ИСТИНАТА ЗА УБИЙСТВОТО НА БРАТЯТА ДЖ. Ф. КЕНЕДИ И РОБЪРТ КЕНЕДИ



Мотивите за убийството на ДЖ. Ф. КЕНЕДИ са предмет на бурни спекулации още от ноември 1963 г. Ясно е, че младият президент желае да даде път на редица стратегически важни въпроси, което го поставя в остри противоречия с властовите и политическите интереси на "ЕЛИТА". Той не е добър „играч“ и една от причините за неговото убийство е, че скоро след стъпването си в длъжност през 1961 г. уволнява шефа на ЦРУ с прекалено много власт АЛЪН ДЪЛЕС след фиаското на операцията „Заливът на свинете“ (неуспешен опит за прекарване на кубински изгнаници в „Залива на свинете“ в Куба през 1961 г.). В допълнение той подготвя изтеглянето на някои американски съветници (адвизори) от Виетнам. Заповедта за завръщане е издадена през октомври 1963 година. Трън в очите на Илюминатите е и фактът, че Кенеди категорично иска да ограничи военната активност на ЦРУ в Югоизточна Азия. На 18 юли 1963 г. той заявява пред Конгреса, че има намерение да вземе мерки, за да намали платежния дефицит на САЩ. Президентът желае да се насърчи износа на индустриални стоки и да се повиши лихвата на уравнителния данък  /оборот върху влоговете на американските граждани в чужбина/. Годишно трябвало да се плащат до 15% данъци за инвестирания в чужбина капитал. Ясно е, че това е едно нещо, с което международните банкери нямало да се съгласят. Очевидно Кенеди е истински представител на народа!
След като става президент и научава за случаите на НЛО /ще Ви разкажа за конкретната среща на високо ниво с Тях и Айзенхауер в друга статия/ и секретните проекти, които съдържат изследванията на оцелялото извънземно, той иска да разкрие информацията пред обществеността. Преди него същото се опитва да направи и министърът на отбраната и член на комисията Majestic-12 Форестал. На 22 май 1949 г. той е намерен изхвърлен от болничния прозорец с намотан чаршаф около врата.
Кенеди не постига повече. Той е убит на 22 ноември 1963 г. в Далас. В действителност първият изстрел, който идва от покрива на склада, не е смъртоносен. Смъртоносният изстрел идва от шофьора на собствената му кола, агента на ЦРУ Уилям Гриър, който застрелва Кенеди в главата с оръжие, разработено от ЦРУ. Ако човек гледа оригиналния филм на атентата с рапидна (скоростна) киномашина и следи шофьора, ясно ще види как той се завърта с оръжието в ръка, стреля и тилът на Кенеди отхвърча.
Във филмите, прожектирани в повечето западни държави, шофьорът е замъглен. На 21 ноември 1993 г. в предаването Spiegel-TV на ARD беше направен комичен опит зрителите да бъдат разубедени, че ЦРУ има връзка с атентата, докато почти по същото време по RTL излъчваха точно обратното. Но ако оставим настрана коментарите, и в двете предавания пълният филм с атентата беше показан само по веднъж, а на повторенията шофьорът липсваше. Въпреки това хората, които знаят къде да гледат, можеха да различат стрелящия шофьор.  Джон Лир, синът на основателя и днешния собственик на Lear Aircraft, отличен като един от най-добрите пилоти на американските военновъздушни сили (17 световни рекорда в авиацията), намира три оригинални филма (в Япония) и ги дава за компютърен анализ и проверка за автентичност. Той и Уилям Купър, бивш член на Naval Intelligence (Военноморската разузнавателна служба) и автор на Behold a Pale Horse днес изнасят доклади в САЩ, позовавайки се на оригинални. Заради този филм Уилям Купьр загубва десния си крак в атентата срещу него през 1973 г. по-късно японските телевизии излъчват многократно оригиналите. Чрез компютърен анализ оръжието е установено и описано като модел на ЦРУ със специален калибър. Дело на ЦРУ е и куршумът, който експлодира едва след попадането в целта и пръсва мозъка на Кенеди.
В подготовката се включват членовете на ЦРУ Орландо Бош, Е. Хауърд Хънт, Франк Стъргис и Джак Рубенщайн (Джак Руби). ЦРУ плаща огромните хазартни дългове на Руби в замяна на неговото сътрудничество. Дий Харви Осуалд също някога е бил член на ЦРУ, а по времето на атентата работи за Джак Руби. Той е единственият, чиято смърт е планирана. Джак Руби го убива преди Осуалд да успее да докаже невинността си. Така имало извършител, който не можел да докаже обратното.
ЦРУ мрази Кенеди. В техните очи той носел отговорността за това, че проектите им за Виетнам, Куба и НЛО не вървят според волята им. По думите на един служител в ЦРУ, взел участие в операцията „Заливът на свинете“, когато новостите по убийството на Кенеди стават известни, всички в неговия отдел станали на крака и ръкопляскали.
Много от тези факти стават ясни от изслушванията, проведени от специалната комисия по атентата, но според изискванията за сигурност в САЩ архивите са засекретени до 2029 г. След това всички тайни операции на ЦРУ на територията на САЩ са забранени. (Едва ли някой вярва, че това се спазва.) Всички свидетели на заговора са убити или умират от инжектирания им бързодействащ рак (смъртоносният стрелец в колата умира три седмици след атентата).
Официалната история за атентата Кенеди според „Рапорта на комисията Уорън“ е, че ЛИЙ ХАРВИ ОСУАЛД е единственият извършител и това е разпространено от всички американски вестници само девет часа по-късно. Истинската история за заговора ЦРУ и „Комитет на 300-те“, е премълчана изцяло. По обясними причини. Виждате колко удобно е за Илюминатите да контролират новинарските агенции! Отново цяла една нация е дезинформирана за десетилетия напред, докогато някой смел изследовател не се опита да разкрие истината.
Братът РОБЪРТ Ф. КЕНЕДИ, който също спъва пътя на Илюминатите, умира на 5 юни 1968 г., малко преди да спечели президентските избори. Този път единственият извършител се казва СИРХАН СИРХАН. Той бил под въздействието на наркотици, забъркани от ЦРУ специално за такива цели. За да е сигурно, че Сирхан Сирхан няма да сбърка, бодигардът на Хауърд Хюгис изстрелял „специалния куршум“, който по-късно е намерен в главата на Кенеди. Според твърденията на разследващия съдия балистичните факти доказвали, че дулото трябва да е било на 5–8 см от главата на Кенеди, докато оръжието на Сирхан никога не се е доближавало на повече от 30 см. Това естествено не се изнася пред обществото. Независимата документация в кръговете на CFR и орденът „Череп и кости“ обаче съдържат тази информация. Както се казва в 12. протокол, човек трябва да ускори смъртта на тези, които пречат на „Плана“. (Цялата история за атентата Кенеди с имена, дати и повече факти, както и контактът на НЛО със САЩ можете да намерите в книгата на Уилям Купър Behold a Pale Horse.)

Следва продъпжение…

7 коментара:

  1. Ники, има някои неточности в този постинг.
    . . Относно Бил Купър (Milton William (Bill) Cooper). Бил отдавна не изнася лекции тъй като беше убит пред дома си на 5 Декември 2001 г. от щатски полицаи. Само няколко месеца преди това, в края на Юни в своето радио-предаване "Hour Of The Time", Бил казва, че се подготвя и предстои да се случи нещо трагично, насочено срещу американската демокрация, което ще бъде удобен повод за стартиране механизмите за въдворяването на новия световен ред (The New World Order) и което се случва два месеца по-късно, когато кулите бяха съборени. Интересното е, че Бил казва още (в същото предаване), че вината за това ще бъде хвърлена върху Осама Бин Ладен. След всичко това, за самозабравилите се масоно-чифутски величия не е оставало нищо друго, освен да затворят устата на Бил по най-бързия начин.
    Всеки който се интересува от подробностите около убийството на Бил Купър, може да потърси във Wikipedia.
    Ето ви и линк към сайт, от където можете да свалите книгата на Бил - “Behold A Pale Horse” в PDF формат.
    http://ephraiyim.wordpress.com/william-cooper/behold-a-pale-horse-milton-william-cooper-pdf/

    Колкото до договора на американското правителство с извънземните, така наречените ’сиви’ (the grays), това се случва през 1954 г, по времето на президента Айзенхауър.

    Анонимен, от едно интернет кафене :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Да прав си за президента съм написал по инерция Рузвелт! Поправям го!

    ОтговорИзтриване
  3. Да, всички твои забележки са прави, за което се извинявам, но наистина не знам за "Интернет кафенето", ще го потърся, защото някой беше подметнал, че съм преписвал от там, а тези данни ги изнася синтезирано Я.в.Х-г.

    ОтговорИзтриване
  4. Абсурдно е да се твърди, че шофьорът е убиеца. Гледайте филмчето кадър по кадър, на филма където са номерирани кадрите. Изстрела е на кадър 313, тогава се вижда и кръвта. На предишния кадър 312 Главата на Кенеди е изправена, на кадър 313 (този, на който е застрелян), главата идва силно напред. Дори на кадър 314, все още продължава напред. Тоест, изстрелът е дошъл отзад и куршума измества главата напред. Едва от кадър 315 нататък, главата почва да се движи назад, което вече е реакцията на Кенеди. Това, което се вижда във формата на пистолет, е проблясък на слънцето в главата на Келърмен. Ясно се вижда, че над него е косата му (заоблена). Няма как пистолет да се види през главата му. Времевата разлика м/у кадрите е 1/18 част от секундата.

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте Вие сте бизнесмен, политик, музика, студент и искате
    да бъдеш богат, могъщ и известен в Живота
    има нужда от силата
    да постигнат мечтите си. Можете да постигнете техните
    мечти от a
    член на илюминатите. с това всичките си
    мечти и
    желания на сърцето, които могат напълно да се постигнат, ако вие
    наистина искам
    да бъдеш член на големите имена на
    Осветете тогава вие
    може да се свържете с iluminatistar74@gmail.com
    Държави ................. ............................. държава.
    или
    съобщение г-н Франк за Whats-app +2348100367800 благодаря ..

    ОтговорИзтриване