четвъртък, 21 ноември 2013 г.

АМЕРИКА /САЩ / КОЯТО НЕ НИ ПОКАЗВАТ!





Така правеха едно време коментарите за България само, че обратна на действителността. Отиваха в циганската махала, караха някое дете да  се съблече, да се рови във пръста и му подхвърляха шарени играчки и това беше официалния образ на страната ни! Гледайте сега другата страна на Америка, не на богатите а на обикновените хора. Филма е правен доста отдавна а сега умножете това което виждате по 100. Приятно гледане и четене! Ползвайте пауза при четенето. Ако нещо не разберете ще Ви го преведа! С уважение: Николай Николов

ДА! ПРАВИ СТЕ! МАХАМ ВИДЕОТО,  ЗАЩОТО ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ЦАРУВАТ ОЩЕ МЕСЕЦ - ДВА СА ГО ЗАТРИЛИ! МОГА ДА ГО ПУСНА ОТ МОЯ СЪРВЪР,  НО ТОВА ВЕЧЕ СА КОНФЛИКТИ НА ВИСОКО НИВО, С КОИТО ТРУДНО МОГА СЕ СПРАВЯ И ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ИГРАТА ДА БЕЗКРАЙ... АКО ИЗОБЩО МЕ РАЗБИРАТЕ!. БЛАГОДАРЯ ТИ ПРИЯТЕЛЮ ЗА  ИНФОРМАЦИЯТА И  ТО НА ВРЕМЕ! ВСИЧКО ДОБРО ОТ МЕН....!!!!!!!


Николай Николов

19 коментара:

  1. Jiveia v USA ot 7 god.Da budesh beden tyk e tvoi izbor.I za da ne si mislite che vi lujaeto I : Hristo Ivanov.3427s.Fort ave.Springfield.MO.tel.417-234-5033.za 7 god. rabota az I semeistvoto si kypihme kushta za 110 000$;500Kv,5Dk dvor.3 koli-56
    000$,25 000$,12 000$.I pomagame na rodnini I priiateli v bg,pochti vsiaka godina si idvame v rodinata.

    ОтговорИзтриване
  2. Да,...това е от руски сайт-защо не покажат и техната цигания? Това навсякъде по света го има...

    ОтговорИзтриване
  3. Да си беден - винаги е вьпрос на избор. Няма значение в коя страна жиееш.Вьпрос на мислене!

    ОтговорИзтриване
  4. Разбира се, че е от руски но показват и тяхната беднотия и мизерия /в други филмчета които ще Ви пусна/ която настъпи след "демокрацията", която дойде по западен план благодарение на предателя Горбачав! Не правя руска пропаганда но тази мизерия тук и в другите така наречени социалистически страни, и това нашествие на банки, Международния валутен фонд, енерго-разпределителни дружества и неплащане за работа, страшно крадене и безработица го нямаше! Та всички предприятия и заводи бяха унищожени! Защо не строят нови, какво да правим ние, народа?! Неможе да се продава само! Няма вече кой да купува!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Въпрос на липса на място за реализация! Не говоря за столицата! Да ако крадеш и изнудваш хората и нарушаваш законите, ще си богат! Но дали това е най-важното в този свят?!

    ОтговорИзтриване
  6. Както казва Ники - сега са сто пъти повече.. Как е станала такава генетическа промяна? А.. Расисти.. Десни отрепки.. Хора на ДС В ИНТЕРНЕТ - И РАБОТЕЩИ В ДАНС..

    ОтговорИзтриване
  7. A sets de? Koi raboti v slujbite? Zashtomi iztrihte komentara? Aaaaa ne vi iznasia.mnogo so jaluk Nikolai.Gospod re
    re e nakazal da jiveesh kato nishtojestvo

    ОтговорИзтриване
  8. Do Nikolai nishtojestvoto.Po gore sum sum si napisal imeto, adresa I telefona.koito ne mi viarva da zapoviada na gosti.dobre ste doshli. A tozi film d sa a si
    go gledat BSP.te

    ОтговорИзтриване
  9. Е вие направо се оляхте, да не кажа просто се насрахте! Ако сте добре днес, то утре ще сте зле! Явно не разбирате проблема!!! Но когато го разберете ще е късно! Аз съм минал по Вашия път и затова така Ви пиша! Винаги е имало слуги и гъзоблизци. Запомнете това! Гледайте реално на света и своята съдба! И пишете на български….! Стига с тези чужди букви! Защо?!!! Пиши на български приятелю, но явно си решил да ставаш хамериканец! Тогава по добре не се връщай в България! Желая Ти успех в Новия за тебе свят, но знай, че някои ден ще остарееш и тогава ще си спомняш за този разговор виртуален!

    ОтговорИзтриване
  10. Сигурно би било добре да работя в службите?-не знам! Но не съм членувал в нито една партия. Не знам защо ме наричаш нищожество. Аз не обиждам никого. Е, като ми писне от обиди то защо да не ги изтрия. Пък мога и да ги забраня. Нямам намерение да споря за нищо, защото с това едва ли нещо ще променя, а ти приятелю обиждаш без причина, но явно въпреки, че си в САЩ манталитета балкански не те е напуснал!

    ОтговорИзтриване
  11. Свободен колко да си свободен, ако нямаш пари.Американеца да не се хвали много,като него са единици.От американската демокрация в България внесоха най лошото.Според мен за "Америка", България е плацдарм за нападение над Русия и други непослушни държави.До като бяхме под "Руско" робство,колко руски думи имаше в българския език.А сега колко са,изключвам техническия,дори имената ресторанти,барове,банки и др. са на английски и без превод на БГ.Криво разбраната цивилизация.

    ОтговорИзтриване
  12. Neka kaje amerikancheto s mnogoto pari i dobriat jivot v usa, kolko % ot kashtata v koiato jivee i trite mu koli sa negovi ? Kashtata she izplashta 30 godini i sled kraia na tozi srok she ia e izplatil pone 3-4 pati :((( a kolite moje bi sled 5 godini izplashtane s kartovkii trud i mnogo nervi she sa negovi!!! Tova li e hubaviat i ureden juvot na amerikana ? Da ne pritejava pochti nishto lichno, a da e do grob zadaljen na bankite izednici ! I az jiveia v USA i znam kak stoiat neshtata tuk ! Amerika e izkustveno poddarjana strana, s oshte po izkustveni hora ! Hora s promiti mozaci i s nedeistvitelna predstva ot zaobikaliashtiat gi sviat ! Istinata ne e tova koeto go gledame po televiziata ! A moje bi nikoga niama i da ia nauchim !

    ОтговорИзтриване
  13. Бай Ганьо от сащ или натурализиран бай джон или бай хуй, поздрави зад океана. Живей си американската мечта и не обиждай безпочвено. Недей да хвърчиш толкова на високо, щот и ние имаме коли и жилища, ама са си наши, а твоите са на банката. Хи-хи. Всички знаем как функционира системата. Да си жив и здрав и да си ги плащаш.

    ОтговорИзтриване
  14. КАКВАТО И ДА Е ИСТИНАТА НА МЕН НЕ МИ СТАВА ПО -ХУБАВО И ПО -СПОКОЙНО,ОТ ТОВА ,КОЕТО ПРЕЖИВЯВА БЪЛГАРИЯ

    ОтговорИзтриване
  15. Чудесно представяне на "Американската мечта". Ако осъзнаят и с какво се хранят и ако не са здравно осигурени , че ги изхвърлят на улицата , за да не им реализират разходи на системата...

    ОтговорИзтриване
  16. Здравейте Вие сте бизнесмен, политик, музика, студент и искате
    да бъдеш богат, могъщ и известен в Живота
    има нужда от силата
    да постигнат мечтите си. Можете да постигнете техните
    мечти от a
    член на илюминатите. с това всичките си
    мечти и
    желания на сърцето, които могат напълно да се постигнат, ако вие
    наистина искам
    да бъдеш член на големите имена на
    Осветете тогава вие
    може да се свържете с iluminatistar74@gmail.com
    Държави ................. ............................. държава.
    или
    съобщение г-н Франк за Whats-app +2348100367800 благодаря ..

    ОтговорИзтриване