понеделник, 3 януари 2011 г.

Как САЩ разруши България(планът РАН-ЪТ)





Гледайте и четете клипа за историята на този план който се изпълнява и до сега:






Николай Николов

10 коментара:

  1. Добре е когато се сочи виновникът за всички злини в България да се дават и факти, а не някакво семпло филмче правено от комунистическата пропаганда.
    Не съм убеден, че 99% от пишещите за Програмата
    Ран-Ът имат представа за какво всъщност става въпрос.
    Това се отнася и до автора на постинга, да ме прости.

    Прилагам един линк, където може са се намери и прочете въпросната програма и чак тогава да се пишат невъобразими глупости ангро.
    Мисля, че така е честно и справедливо.

    Ето линка:
    http://www.omda.bg/bulg/Ran/ran_new/in.html

    ОтговорИзтриване
  2. ДА идеална програма! Сега пък комунизма виновен! САЩ са великите благодетели на България и на целия свят! Нищо лично! Няма нужда от пропаганда! То всичкото безобразие е налице след 22 години! То каквито се оказаха комунистите от втория ред, от тях произлизат и сегашните демократи/синьо-червена мъгла/. Никога не съм бил комунист, но явно е необходим строг ред и прилагане на законите на високо ниво а не само издевателства над целият ни народ. Май вече ни трябва никакъв български Пиночет, защото нашият живот приятелю си мина без реална реализация! Язък за висшите ни образования! Иначе Вашият блог е добър! Чета го! Моите поздравления, пък и от едно поколение сме, тоест връстници!

    ОтговорИзтриване
  3. Писал сам на около 5 - 6 места за този план и още на толкова за отношението на запада към нас! Честно казано преди 20 години не съм очаквал такова нещо, но уви! Защо е тази омраза към българите не знам и се мъча да си го обясня, не правя пропаганда и не обвинявам никого освен тези които се наместиха на меките кресла и не се махат от там. Но сега има една разлика която смятам, че е определяща: едно време виновен за всичко беше един човек - Т. Живков и той трябваше да променя неправилно взетите решения, и всяка нова година сменяше несправящите се хора, а сега е колективна безотговорност!

    ОтговорИзтриване
  4. Този план е реалност. Но не са виновни САЩ, а техните български марионетки, които са им се продали и ни "управляват". Нашата вина е, че виждаме всичко това и правим нищо...
    А за омразата към българите... Наистина, защо е тази омраза???

    ОтговорИзтриване
  5. Този план е реалност и аз съм съгласен с автора. Единственият начин да започнем да ги наказваме е да спрем да плащаме каквито и да са данъци. Да, държавата ще се срине, но не виждам друга оправия. Ние плащаме, а пред очите ни най-безцеремонно и нагло ограбват парите от данъците ни. Не могат дя съдят цял народ за това че не си плаща данъците. Още повече, че вече няма как да платят на съд, полиция, и т.н. Трябва да спрем и да гласуваме. Никой не трябва да отива до урните или всички трябва да гласуваме с невалидни бюлетини. За мен държавата вече се превръща във враг на народа и това е не само тук, а в целия свят. Тази форма е вече вредна за всеки човек на планетата, даваща възможност на определени хора да заробват останалата част от населението. Явно трябва друга форма. Тази се е изчерпала. Демокрация няма никъде по света още по-малко в САЩ. Колкото до нас аз съм сигурен, че ще оцелеем.

    ОтговорИзтриване
  6. Едно смислено мнение което уважавам! Прав си на 100 процента приятелю! Няма нужда от коментар!

    ОтговорИзтриване
  7. Най-лошото е, че искаме само да ни слушат и не РЪН-ЪТ ни е виновен! Господин Николов, необходимо е да си със здрави нерви, когато се пишат подобни коментари и се чака мнение, защото иначе, както в случая ще си пишете двама " Прав си" " Ха така" :) Научете се да слушате и четете и по-грубичките мнения, защото само учителите трият с гъбата, ама са учители!

    ОтговорИзтриване
  8. Ако трия, то трия защото сте анонимни! Ни най-малко ме интересува мнението на различни хора! Свят широк, диванета всякакви! Дал съм и линк към целия план! Аз съм от потърпевшите от този план и съм имал доста години пряк контакт с сегашната така наречена власт и знам какви, извинете ме за думата – „продажни лайна са". Тези които сега са добре или имат някаква службичка и не виждат повечето хора от градовете и селата как живеят, въпреки големите усилия които полагат, то те ги мислят за лъжци и мързеливи! Повярвайте ми, те работят но като преди век и половина - не получават пари! Вижте ми предишните статии. Просто няма вече къде да се работи! Почети всичко е разрушено и унищожено! Няма заводи, фабрики, предприетия, детски градини, даже и спортни и детски площадки! А като сееш домати и краставици, то никой за тях пари не дава! Трябва ни икономика а не само МОЛОВЕ и хипермаркети, където да се подвизават гъзарите и крадците и „елита”! Ако в София има някаква работа то другаде има само за продавачи и по - точно за продавачки!/ с разширени опции на обслужване, но нямат избор/ разберете това! А големите чужди вериги ни съсипаха родните магазини и са пълни с фалшиви и вредни стоки, но сиимат начин да си плащат когато им дойде проверка! Там законите от кодекса не важат! А я си се обадил и си аут! Работил съм в "Техномаркет", "Зора" "Еко клима", "Практикер", „Метро” и повярвайте ми, не знаете на каква безбожна експлоатация, подигравка и обезличаване са подложени хората там. Сведени са до състояние при които работят и мислят като магаретата, но мисля, че за магаретата се полагат повече грижи!
    С удоволствие бих изключил опцията да няма коментари и край! Проблема е решен за мен! Но искам нормалните хора да видят как част българите се израждат, оглупяват и освен простотии и личен интерес Те друго просто нямат!!! Мислят само за гъза си и половината за това и станаха педераси! И то имащите повече от това което им е необходимо и то увеличено по стотици пъти! А останалите тънат в мизерия! Така е драги ми приятелю!!

    С уважение: Николай Николов

    ОтговорИзтриване
  9. v takiva momenti si kazvam....te za balgarite ne mislqt ta shte se sardim za pomacite!!!!kurvenska rabota

    ОтговорИзтриване