вторник, 18 януари 2011 г.

КОЙ ИЗБРА БЪЛГАРИЯ ДА ПРОПАДА. ПРОСТО Е! ДА ПРОМЕНИМ ТОВА!


В последно време много се пише и говори за значението на символите. И това не е случайно! Не случайно Ви писах доста за тях! Ха да видим защо нашата страна бавно но сигурно се разпада и няма просперитет? Това също не е случайно!!! Кой и кога избра герба на България?  По важното е и кой ни го наложи!Настоящият герб е одобрен от Народното събрание през 1997 година. Това е първият герб на България след края на комунистическото управление в началото на 1990-те”. Май много късно бре!!! До тогава бяхме без герб и се лутахме във време на „безвремие”,  достатъчно да ни съсипят спестяванията в размер 1: 3000 и просперитета на народа и страната ни! Не е ли така? А?! Навсякъде по света за държавите и за големите и успели компании се организират скъпо платени конкурси за емблема. Но нашия герб го приеха хора без необходимия ценз и образование , уредили се във властта само да се възползват от нея, да забогатеят, да се подчиняват на новите си западни благодетели, а те са хитри измамни и мошеници! Те желаят да съсипят източно православните народи, и славяните като цяло! България като народ и хора не ги интересува! Бях написал много по-силна статия по въпроса /по моя преценка/,  но по невнимание я изтрих от блога си! Нищо! Ще се реванширам! Хайде да видим сега нашия герб: На къде гледа лъва: ха изненада бре!-На ляво, тоест назад! Какво е заложено в това?!-Сигурно и неотменно развитие към разпад, тоест неразвитие в положителна посока, и бавното ни изчезване като нация и държава! Изчезване  към миналото и потискане на успеха и просперитета на България и народа в бъдеще!
Хайде сега да видим руския герб, последния който избраха!


На къде гледа конникът?! А?!: Надясно, тоест, напред в бъдещето и Русия май сега просперира, макар, че и там се оказва силен американско-еврейскио-масонски натиск за съсипване на народа, но това е тема която ще ви покажа по късно! Такъв пример има и тук! Е гледайте малко:





Николай Николов

3 коментара:

  1. човече, откъде разбра, че надясно = напред???

    ОтговорИзтриване
  2. Ние пишем от ляво на дясно, /а и така е обяснено на много по-сериозно място/, което ще пусна друг път. А сега по-сериозно: координатата Х също нараства от ляво на дясно. Говорим за двуизмерна система, каквато е и герба. Ето защо нашите умници са умишлено излъгани! Те даже не са се сетили това което Вие ме попитахте!

    ОтговорИзтриване
  3. Лъвът се среща толкова често в гербовете, че за различните му пози са измислени специални названия. А как ще обясниш, че в много от гербовете лъвът също гледа и е разположен наляво - тоест назад? Това са например гербовете на Йерусалим, Чехия, Бохемия, Прага, Люксембург, Белгия, Фландрия, Нидерландия, Швеция, Шотландия, Норвегия, Финландия, Леон(Испания), Грузия, Белгород, Галицко-Волинското княжество, Лвова, Филипините, Англия, Уелс, Херцогство Аквитания, Черна гора, Естония, Иран, старите гербове на България и др. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D1%8A%D0%B2_%28%D1%85%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B4%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B2%D0%BE%D0%BB%29

    ОтговорИзтриване