неделя, 2 януари 2011 г.

ПИЯНИЯТ ПУТИН!



Все пак с всеки човек може да се случи! Ще дойде и реда на Гоце Първанов!
А сега Гледайте, слушайте и се радвайте на Путин:





Николай Николов

5 коментара:

  1. Предишния кадър е снимка направена от мен от клипа и обработена за да бъде по - нормална! Има още доста такива случай и в скандинавските страни и от други места! Що ме карате да Ви ги пусна и тях! Не мога да Ви разбера бре хора! Вас Ви манипулират управниците на държавата, а вие обвинявате мен! Бре сетете се за Елцин! Аз съм русофил и уважавам подхода на Путин! Ние обикновените хора ще сме добре пак ако отново имаме уклон към Русия! Ей! Гаден характер имаме ние, вярвате само на лъжеца Гоцето и на крадливите депутати! Знам ли!???!

    ОтговорИзтриване
  2. Споделям "предпазливостта" от руската мечка и определено нехаресването ми на Путин е сериозно, но.... просто си подведен от манипулиран клип. Просто скоростта на възпроизвеждане е намалена със 7%. Опитай това с клипче, на което ти самия говориш и ще заприличаш на автентичен Елцин.

    ОтговорИзтриване
  3. опс... без да искам - "анонимен" - ето пак...

    Споделям "предпазливостта" от руската мечка и определено нехаресването ми на Путин е сериозно, но.... просто си подведен от манипулиран клип. Просто скоростта на възпроизвеждане е намалена със 7%. Опитай това с клипче, на което ти самия говориш и ще заприличаш на автентичен Елцин.

    ОтговорИзтриване
  4. ОК! Може би си прав! Но го изтеглих от руснаците. Има го и на други места. Има и много по - фрапиращи, но както казах съм русофил. Руснаците са по - близо до нас по душа и дават а не гледат на нас като на някакви животни, както американците!

    ОтговорИзтриване