петък, 19 август 2011 г.

€ - ИСТИНАТА ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ - РЕПЛИКА - €



Договорът от Лисабон, който влезе в пълна сила през декември 2007, сложи край на националния суверенитет за повечето европейски народи. Повечето от важните решения за гражданите на Европа, сега се правят от малка група европейски привърженици на елита – много от тях изцяло неизбрани. Но за световния елит, консолидирането на ЕС е само една стъпка към по-голяма цел. Тя е желанието на тези привърженици на елита е да слеят регионални съюзи като ЕС в едно световно правителство. В действителност в символите, използвани за официалните европейски монети, плакати и произведения на изкуството, елитът ни изпраща съобщение като ни казва точно какво планират да направят, за цялото човечество – ако някой някъде там, е готов да слуша...
Оказва се, че са ни вкарали в  съвременния вариант на Вавилонската кула. На Вас в строеж на Вавилонска кула участва ли ви се? Или се смятате за християнин? Нелеп ли ви изглежда въпроса в 21 век? Обаче на Евро парламента не му изглежда нелеп, защото именно този символ си е избрал. Впрочем при предишния строеж на Вавилонската кула, много добре знаем какво е станало. По някаква известна само на тях причина евродепутатите са решили, че втория път ще успеят. Каквото и да означава това... Няма да ни кажат какво точно, както и не направиха и референдум, когато ни набутаха в новия си Вавилон. Всъщност е спорно дали без референдум, членството ни е законно и ако имахме поне един евродепутат патриот с малко мозък в главата, то той щеше да им зададе този въпрос от трибуната и така щеше да даде коз в ръцете на тези, които не ни искат там, както пък и ние не ги искаме тук. Картината на Вавилонската кула, нарисувана от Питер Брьогел, e послужила за образец при построяването на сградата на Европейския парламент в Брюксел.
Защо са решили, че точно така е изглеждала Вавилонската кула, едва ли могат да обяснят но са похарчили 12 млрд щатски долара на европейския данъкоплатец, за да нагодят към картината на Брьогел сградата на парламента си. Вавилонски размах... няма спор!
Една аналогия - известно е, че на корпуса на "Титаник" е пишело: "И Господ не може да ни потопи" и се е разцепил точно по линията на надписа... Факт, който западняците много не обичат да си припомнят. Защо ли?!
Знаем какви са евро бюрократите отдавна - още откакто тук започнаха да идват еврокомисари, да забраняват вдигането на заплатите да ни се карат, че се оплакваме, че сме бедни а не си продаваме жилищата и да се възмущават, че в България има прекалено много собственици на жилища. Но, че са чак толкова побъркани, кой да очаква? Символиката на евро гениите не свършва дотук. Има и още.
Според традицията, Нимрод е този, който започва изграждането на Вавилонската кула. Той също така построява първата империя след потопа при Ной и той се опита да създаде първото световно правителство. Имайки предвид това, разгледайте горе плаката на ЕС. Този плакат е официалния плакат популяризиращ Парламента на ЕС преди да бъде забранен, поради протести от страна на множество групи. Забележете как ясно се свързва ЕС с Вавилонската кула; обърнете внимание на обърнатите петолъчки отгоре, всеизвестен символ на сатанизма, надписът гласи: Европа - много езици, един глас... Всъщност сатанинските петолъчки са използвани навред от хилядолетия насам и никак не е чудно, че са избрани и за символ на ЕС.
Тази политика се прокарва от десетилетия /още от началото на зараждането на "европейската идея"/, все едно  е кои са избрани в Евро парламента което ще рече, че тях толкова и ги питат. Т.е. - кастата на евро бюрокрацията не зависи от избори. Да ви се вижда познато?
Че Евро парламента не се е напълнил с метъли е ясно. Де да беше така. Щяха да ни спестят много глупости. Явно истината е другаде - по-скоро се ръководи от психопати.
Щом това са "европейските ценности" /за които всички евро оптимисти говорят, без да могат да ги обяснят - ето сега вече са им обяснени/, дали не е по-добре да си запазим нашите изпитани ценности които са ни превели през хилядолетията?
Европа чиято най-нова история е родена в Рим на седемте хълма, и която чрез активно средиземноморско сътрудничество се е протегнала и към Северна Африка, за да възстанови в пълнота историческите територии на Римската империя – всичко това са факти, невъзможни до вчера и никого не впечатляващи днес. Остава да видим кои невъзможни днес неща предстои да видим утре. Какво е Европа? Дали е просто един социален или икономически съюз или е политическа структура, която се превръща в заплаха за света, както според някои са били предишните империи?
Сградата на Европейския парламент е проектирана по картината на известния художник Питър Брюгел, нарисувана през 1563 год., която показва незавършената кула на Вавилон. Тя е построена така, че да представлява една незавършена сграда. Построяването й струва повече от 12 млрд. щатски долара и е завършена през 2000 г.
Ако погледнем още веднъж  плаката изобразяващ сградата ще видим, че той показва Вавилон с лозунг на френски - "Много езици - един глас", предизвиквайки Божия съд над Вавилон. Ще видим също, че петте звезди на европейския флаг са обърнати надолу. Но защо? Това е общоприет окултен знак.  Така че нямаме работа с нещо ново и непознато ("Няма нищо ново под слънцето") и няма нужда да чакаме, някой гуру да дойде да ни обясни дълбокия смисъл на епохата, нито дълбоките тайни на историята, философията и религията. Нито имаме нужда да чакаме "християнските ни водачи" да им дойде акъла и да ни обяснят нещата, за да се ориентираме. Прогнозата е, че не само няма да им дойде акъла, а ще се изчанчват все повече. Тези явления на духовен упадък, с които си имаме работа в днешното време, са същите с които са си имали работа и всички предишни поколения, просто днешната атмосферата на бездуховност е по-сгъстена, защото все по-натрапчиво се рекламира и ... това предизвиква обратен ефект ("Там, където се умножава греха, се умножава и благодатта"), затова за ужас (или за скрита радост) на бащите си, синовете им стават още по-радикални в търсенията си за съмнително щастие в младостта си!
Намерено в интернет……

4 коментара:

  1. защо имат в основатаси толкова стара идиологиа персия
    вавилон?,защо я сравняват с римската империя
    ,?кои са те всъщнос? ко сме ние всъщнос?защо постояно се ръзминават нашите виждания и интереси с тяхните.НЕОЧАКВАИТЕ НИЩО ДОБРО ОТ ТЯХ? те не ни желаят доброто.
    като заначало етови една поредица за ръзмишления на един колега.iki.
    http://www.youtube.com/watch?v=XX-0NYbiY1o&feature=related

    ОтговорИзтриване
  2. ИКИ , БЛАГОДАРЯ ЗА ВИДЕОТО...ХОРАААА....СЪБУДЕТЕ СЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване