неделя, 21 август 2011 г.

ПРИШЪЛЦИТЕ ОТ ДРЕВНОСТТА – ВТОРА ЧАСТ





Ето и продължението от откритията и изследванията за пребиваването на същества от други планети на земята. Филмите са с HD качество. Приятно гледане Ви желая!











2 коментара:

  1. ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ...БЛАГОДАРЯ.../ ЕВА /

    ОтговорИзтриване
  2. това за сега е само началото има и още по интересни неща в попредната статия коментирах какво е значеието на името ангели и че сме били съсздадени от тях и че и те самите са ни учели че има създател но в библията е пълно с страни свръх естествени случки там те просто преубладават на пример жезала на Mоисеи и жезалите на жретците ка са се превърнали в зми и неговия изял жезалите на жреците как разцепва червено море огнени стълбове са ги водели и много други случки как Исус се е преубразил пред ученицитеси и знаете другите чудеса така вече може да се убесни всичко,тези построики несвършват до тук в Израел Ерусалим Палестина Персия Ирак Иран точно такива огромни построики и камани и блокове храмове
    http://www.youtube.com/watch?v=Ho92YjEQoCc&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=NVQFlKuopdk&feature=related
    това са само няколко от експедици те поредиците са много ако пожелае Ники може да ви ги качи но е добре вие сами да сиги ижвадите,това донякаде ще ви даде разбиране за евро саюза какво знаят те и какво не знаем ние и какво казва и описват пророците за тези дни цитирам и змея даде силатаси и голяма власт на звяра ,змеят е описан като един дошъл от небето по точно изхвърлен от небето а звяра е този нов световен ред тези които ни оправляват в момента ето защо имат и подържат тези стари традици и знание елита исега продължава да се кланят и принасят жертви скришном на измислините си богове за които се твърди че на истина са тук в смисал змеия описан в библията като тъкъв , жвучи доста лудо но огледаитесе и ръзмислете.iki.

    ОтговорИзтриване