петък, 16 януари 2015 г.

КОМЕНТАР НА ЕДИН "АНОНИМЕН" В БЛОГА ЗА БЪЛГАРИЯ, САЩ, ИРАН И……РИМЕЙК

ТОВА СЪМ ГО НАПИСАЛ НА 04.О2.1012 ГОДИНА, А ВИЕ СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ....... ЩЕ ВИ ПУСНА И ДРУГИ НЕЩА ОТ ТОЗИ ПЕРИОД ЗА ЛЮБОВТА НА САЩ, НАТО, ЕС И СВЕТОВНАТА БАНКА КЪМ НАС!  ГОЛЯМ СЕКС ЩЕ ПАДНЕ! ЩЕ МИНЕ МАЛКО ВРЕМЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ....НЯКОИ НЕЩА......
Посещението на държавен секретар на САЩ винаги е свързано с нещо от изключителна важност за тях. Ако Кисинджър беше жив, сигурно щяха да изпратят него. Хилари Клинтън идва, за да издърпа ушите на "нашите управляващи", за това че не успяха да ни накарат да се съгласим за шистовия газ и да ни напомни кой управлява страната ни. "Шеврон" е една от компаниите на Рокфелер и Ротшилд, а те трудно приемат "Не" за отговор, особено когато "проучванията за шистов газ в България" са част от плана за унищожаването на българската нация. Може би социалните инженери на Елита сбъркаха с нас и решиха,че момента за финалната разправа с българите вече е настъпил. Те не очакваха, че "овцете от България" ще дадат такъв отпор на Господарите на планетата. За това и онова човекоподобно същество, което играе ролята на американски посланик у нас се разпищя като ощипана мома, защото беше наясно, че шефовете му ще се ядосат. За това и сега другия техен верен слуга Иван, който е един от най-големите национални предатели в най-новата ни история тръгна на поредния поход срещу народа си, за да ни заставят да приемем условията на тези не човеци. Със сигурност държавния секретар ще постави на нашите "държавни" джуджета и въпроса за Иран. Като се има предвид силата на еврейските и масонски лобита в България, най-вероятно ще ни заставят да приемем тяхната страна, която ще е страната на губещия. Защото САЩ и по-точно Елита са обречени да изчезнат и те няма да могат да променят това, дори да удавят целия свят в кръв. Нека тези, които вдигат ръка срещу България и българите знаят, че нашия народ има вродени инстинкти за самосъхранение, които се отключват в моменти, когато нацията ни е застрашена. Българският дух се събужда винаги, когато е необходимо, за да ни даде сили да се преборим с враговете си! България е жива, а нейните синове и дъщери са готови да я бранят и с достойнство да наричат себе си българи!
Николай Николов

24 коментара:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=ml6IpqLpJeA
    отново за шистовия газ

    ОтговорИзтриване
  2. Eто такива приказки са ни нужни,а не от сорта "мързелив народ","българска работа","овче стадо".Тези черти са ни натрапвани от хилядолетия,за да ни превърнат наистина в "ГОЙСКО"стадо.
    И кой ще спре това ,ако не поколенията от 50-те,60-те,и 70-те?
    Не казвам че от следващите поколения всички са тотално загубени за каузата,но много голям процент от тях са със друга ценностна система.И тя се заключава най общо в "прее.и другарче".
    Нали не забравяте да "хвърляте" по едно око и тук от време на време,защото мисля че този младеж не е от "изгубените".
    http://prosvetise.com/?author=1
    Приятни почивни дни Ви желая,и нека Барадж ни подкрепя.

    ОтговорИзтриване
  3. Оааа,щях да забравя.Ники-въпрос!
    Това го копнах от картата на посетителите:
    11:36:09
    Bulgaria
    Забележи няма град,а вчера имаше посетител и от непозната страна.
    Та заяде ме едно червейче-това да не "БИГ БРАДЪРА"със зоркото око?
    Не,че ме гонят фобий,но обясни ако можеш.

    ОтговорИзтриване
  4. Уточни - къде, в кой блог или място си видял/а това, и ако се пази още историята то ще проверя и ще ти дам отговар ако мога!

    ОтговорИзтриване
  5. В картата на твоя блог,ето тук:
    http://www.revolvermaps.com/?target=enlarge&i=0OlPRksW8TU&nostars=false&color=ff0000&m=0&ref=null
    Преди малко пак имаше един посетител от непозната страна.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тази непозната страна е остров в атлантическия океан близо до централна Африка където се намира Френският Чуждестранен Легион и някой българин, който е постъпил там, сигурно от желание или по невъзможност да си изкарва прехраната тук ми чете от блога и то редовно. Даже и в момента когато пиша това е на линия!

      Изтриване
    2. Военните бази по забрана не са записани в кода на броячите, освен това има и пропуски за някои градове. Просто може да се отчете като бъг! Това важи за всички броячи.

      Изтриване
    3. Значи,е напълно възможно някоя "служба"да наблюдава блога и да се води "unknown country"?Интересно двете посещения от Израел преди 2-3 дни дали са обикновени българи или "служители"?

      УПС,-много въпроси взех да задавам,ха ха ха,моля то "Свежо"да ме извинят!

      Изтриване
    4. Абсолютно точен извод! Сега може да се наблюдава всичко! Лично аз съм работил в Еко-клима на работа където трябваше да наблюдавам автомобилите им /тогава 68 на брой/, къде са, с колко километра се движат, колко е горивото в резервоара, напрежението на акумулатора и така нататък! Това се извършва с клетките на GSM операторите и най тъпа компютърна програма на "Технопол" - Стара Загора, НО МЕ отсвириха от там, защото предупрешдавах работниците. Знай, че и най-евтиния GSM има GPS и само да решат могат да следят всеки! Щом аз ти дадох данни за непознатата страна, какво да ти кажа за специалните сателити и средства за това! Просто Тотален Контрол! Ще видиш, че сега даже няма да позволят и обективите на камерите мобилните апарати и фотоапаратите ще ги забранят да са насочени към самолета на Хилавата Клинтън и може би ще забранят и телевизионните излъчвания.

      Изтриване
  6. ето нещо което е доста интересно и изобличително за новияред ето и някои от похватитеим които сега ще разобличим нагледно ,
    първо прочетете това
    http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1204586


    после това и ми кажете какво виждате като сходни примери от това с което бяхме заплашини

    http://society.actualno.com/news_376764.html



    ето и още
    http://business.actualno.com/news_376768.html

    итова
    също
    http://society.actualno.com/news_376769.html

    давиждате нещо познато в заплахите

    ОтговорИзтриване
  7. извинете ме забравих да си сложа инициялите от горното което е поблиувано , явно тази хилари идва да сплаши наще мишки и народа български самоче не е познала нещо Българина глава дава вярата свобода любовтаси не ДАВА ,ики,

    ОтговорИзтриване
  8. Здравей,Ики,това са "топли"новини-кога успя да ги набараш.
    Но в отговор на коментара ти в "Актуално"-те вече не отричат "ръсенето"от самолетите,но твърдят че е за наше добро.Който им вярва е вече готово "зомби".

    ОтговорИзтриване
  9. Как ще коментирате следния факт:
    През 3,2009 година е открито находище с конвенционална газ - от малка в сравнение с Шеврон американска компания, край Дервенци Плевенско. До сега не е издадена концесия за разработването му!!!!
    Мотивът за това - чака се оценка за ВОС. Тя не е по-различна от тази за изчерпаното вече находище в Чирен, за действащото в Галата. Но както виждате над две години тя се бави.
    Въпросът е кой плаща на малката американска компания, за да мълчи и да не иска да пуска в експлоатация находището??
    Открили сме газ, не чак толкова богато находище, но все пак е нещо, с което може да се започне.
    Шистовият газ, който природата е скрила толкова дълбоко, те трябва да я изнасилят за да го даде, НИКОЙ НЯМА ДА ДОЙДЕ ДА НИ ГО ОТКРАДНЕ!!! С времето - две до три години може да се открие по-безопасна и ефективна технология за добиването му. Представете си Добруджа накичена с 2 - 3 000 сонди по сегашната!!

    ОтговорИзтриване
  10. АМИ ТОКУ ЩО ГИ БАРНАХ И СВЪРЗАХ 2 И 2 ТОВА Е ЗАПЛАХА ОБЕВЯВАНЕ НА ВОИНА НО С КЛИМАТИЧНИ ОРЪЖИЯ ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПОБЛИКУВА НАВСЯКАДЕ АМЕРИКА НИЕ УБЕВИЛА КЛИМАТИЧНА ВОИНА И ИКОНОМИЧНА ,ики,

    ОтговорИзтриване
  11. Аз ще направя необходимото да се разчуе. Проблемът е, че хората не вярват! Като овце сме мама му стара!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лошото е че "Овцете"са и РОДИТЕЛИ,които вярват че и за тяхното "гардже"ще се намери място нейде по света ,та да не стои в България ,а да "избяга навън".

      Изтриване
  12. ами Ники ас мисля че тия водят скрита воина подмолна показват ни хляб нони забиват нош което не е нещо чуждо за американци и фарисеи има сигорно много други неща с които можем да излезем от кризата и да живем свободно но тия сатанински слоги имампредвит партите и пилитиците теса продажи изчадия адови ,ики,

    ОтговорИзтриване
  13. ми тази сатаниска де то ся идва то си е с цел или ще ни слушате или ще видете и по лоши неща но асщеим кажа че няма да е по тяхната и ас ще направя каквото мога ,ики,

    ОтговорИзтриване
  14. Дайте ми точните координати за "Актуално", за да го пусна и да им разкажа играта с препратки и с филми! За кое актуално става въпрос!

    ОтговорИзтриване
  15. http://science.actualno.com/news_376741.html

    http://society.actualno.com/news_376755.html

    ето и още от актуално но трябва да се наблегне на заплахата на посланика и фактите след това ,ики,

    ОтговорИзтриване
  16. Ники попаднах на това много е еГзотично начало НА заглавие и текст

    http://vestnici.actualno.com/news_376717.html

    ОтговорИзтриване
  17. ето и още от това по горе

    http://europe.actualno.com/news_376749.html
    Е СПОРЕД ВАС НЕСЕЛИ ВОДИ ВОИНА С ДРУГИ СРЕДСТВА КОИТО ЗА ХОРАТА СА НЕ ЯСНИ ОЩЕ КЪМ ТОВА ЩЕ ПРИБАВЯ , И ЗМЕЯ ДАДЕ СИЛАТАСИ И ГОЛЯМА ВЛАСТ НА ЗВЯРА ,И ЗВЯРА ЩЕСЕ УПИТА ДА ПРОМЕНИ, ВРЕМЕНА, И ЗАКОНИ,ИКИ,

    ОтговорИзтриване
  18. http://www.monitor.bg/article?id=325126

    това е от монитор

    ОтговорИзтриване