вторник, 27 януари 2015 г.

ДА ПОГОВОРИМ ЗА ЛУНАТА - част първа

Ще ви покажа няколко филма със засекретени на времето неща открити на Луната.
Ще видите много сгради, кули, пирамиди, отвори и космически кораби. Луната се оказва и куха. Тоест тя е изградена като куха сфера изработена от сплав от свръх твърди метали. Приятно гледане и слушане!
Американски астронавт Едгар Мичъл, който е направил най - дългата разходка върху Луната - 9 часа 17 минути каза, че НАСА крие информация за контакти с извънземен разум.
Според бившия астронавт, извънземните не само съществуват, но в действителност, почти изцяло отговарят на нашите стереотипи. Те са с малки тела, големи глави и огромни очи, предава FACTNEWS.
Д-р Мичъл, който е посетил Луната през 1971 г. като част от екипажа на Аполо 14 " казва, че извънземните са изключително приятелски настроени. "Те абсолютно не са агресивни – смята 77- годишният бивш пилот от ВМС - ако те бяха настроени враждебно, ние вече нямаше да съществуваме."
Спомнете си, че в средата на май, миналата година британското правителство откри достъп до класифицирана материали относно контакти с извънземни, за периода от 1978 до 1987. В близките 3-4 години Министерството на отбраната смята да публикува още 160 документа, които описват контактите с НЛО.
Единия най важния идиотите са го изтрили.......нищо... Нека да да си мечтаят глупостизащото финикийските знаци побъркаха света.... Не всички, но май повечето. Между другото не съм виждал катафалка с ремарке от злато.. А вие?!










Следва продължение.....защото филмите станаха много за една публикация..... 

Николай Николов 

Няма коментари:

Публикуване на коментар