четвъртък, 22 януари 2015 г.

КИАНУ РИЙВС: НЕ МОГА ДА СЪМ ЧАСТ ОТ ТАКЪВ СВЯТ

Актьорът изплаши приятелите си със странна изповед в социалните мрежи
„Аз не мога да стана част от такъв свят, в който съпрузите обличат жените си като жени с леко поведение, излагайки на показ всичко, което трябва да бъде съкровено. Където няма понятия като чест и достойнство и в думите на хората може да се вярва само, когато казват „обещавам“. Странната изповед на Киану Рийвс изплаши приятелите му, които решиха, че актьорът е претърпял някакъв инцидент или обмисля нещо откачено. Текстът холивудската звезда публикува в своя профил в туитър.
Под публикацията негови фенове коментират, че вероятната причина за такъв депресивен текст е смъртта в катастрофа на негова любима преди време. 18 месеца преди трагедията двамата загубили и бебето си, което било мъртвородено.
Нататък Киану пише:
(Не мога да стана част от такъв свят) Където жените не искат деца, а мъжете не искат семейство. Където нещастниците се смятат за успешни, карайки колите на бащите си, а всеки, който има малко власт се опитва да ти докаже, че си нищожество. Където хората лицемерно твърдят, че вярват в Бог с чаша алкохол в ръка и без всякакво понятие за религията си. Където ревността е срамна, а скромността - недостатък. Където хората са забравили за любовта, а просто търсят най-добрия вариант за партньор.
Където хората ремонтират колите си при най-малкия шум без да пестят нито пари, нито време, а самите те изглеждат толкова жалки, че само скъпата кола може да го скрие. Където момчета пропиват парите на родителите си в нощни клубове, клатейки се под примитивни звуци, а момичета се влюбват в тях заради това.
Където M и Ж отдавна вече не се различават и където всичко това се нарича „свобода на избора”, но тези, които избират друг път, биват заклеймявани. Аз избирам свой път, жалко само, че не срещнах разбиране от хората, в които най-много го търсих...“
От Интернет…. BIG5

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

3 коментара:

  1. Абе, това момче ме съмняваше още от филма МАТРИЦАТА, че няма да им ходи по гайдата на лошите......така и стана...

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесно отразяване на действителността в духовен аспект."Не всичко е пари приятелю" изпя великата Лили!

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.