вторник, 27 януари 2015 г.

КАК ПЛАНЕТАТА НИ СЕ ВИЖДА ОТ КОСМОСА! (FULL HD 1080P) ORIGINAL


ВИЖТЕ ПРЕКРАСНИЯ И ОРИГИНАЛЕН ФИЛМ, С ВИСОКА РЕЗОЛЮЦИЯ (FULL HD 1080Р) И ПРЕКРАСНА КАРТИНА ЗАСНЕТ ОТ МЕЖДУНАРОДНАТА КОСМИЧЕСКАТА СТАНЦИЯ. ТОЙ Е С ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ   20.33 МИНУТИ И РАЗКРИВА КОЛКО Е КРАСИВА ЗЕМЯТА!


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

3 коментара:

  1. А ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ЛИ "ИЗВЪНЗЕМНИТЕ", КОСМИЧЕСКИ ЛЕТАТЕЛНИ СФЕРИ ИЛИ /ЧИНИИ/ НА 5,41 МИНУТА?! НЯМАШЕ ДА ВИ ГО КАЗВАМ, НО ЗАЩО ПЪК НЕ!?

    ОтговорИзтриване
  2. Присъствието на извън земни раси е факт,макар и вече не толкова прикриван.След толкова много факти и доказателства,защо все още не се признава сътрудничеството на нашата с други цивилизации? Крайно време е нещата да си дойдат по местата!

    ОтговорИзтриване
  3. ПРИЧИНАТА Е САМО ЕДНА! - СВРЪХ БОГАТИТЕ! НАПРИМЕР ТЕЗИ ОТ КОМИТЕТ - 300 И ТЕЗИ КОИТО СЕ СЪБИРАТ В ДАВОС / http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81/ ВСЯКА ГОДИНА, СА ЗАДКУЛИСНИТЕ ИГРАЧИ, КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА БОГОВЕ И НЕ МОГАТ ДА СИ ПРЕДСТАВЯТ, ЧЕ ЩЕ СА КАТО ОСТАНАЛИТЕ.... ТЕ ИСКАТ И СА НИ ГОСПОДАРИ! ЩЕ ПУКНАТ, НО НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ ТОВА. НО АЗ ЗНАЯ, ЧЕ ВЕЧНИ ИМПЕРИИ НЯМА... НИКОЯ ИМПЕРИЯ НЕ Е ПРОСЪЩЕСТВУВАЛА ВЕЧНО, НИТО РИМСКАТА, НИТО АНГЛИЙСКАТА, НИТО РУСКАТА, НИТО ТУРСКАТА......И САЩ И ЕС СЪЩО ЩЕ СЕ РАЗПАДНАТ..... НЯМА ВЕЧЕН СЛОН НА ГЛИНЕНИ КРАКА.

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.