неделя, 5 февруари 2012 г.

УОРЛИК СЕ УПЛАШИ ОТ ХИЛАВАТА КЛИНТЪН

Може да продължите да четете и ТУК!
Понеже Гадовете от САЩ, господарите на вселената не могат да се примирят с това, че българският народ взе да се събужда, и започна да пречи на унищожението си, то слугинята на Моника Люински - Хилавата Клинтън реши за дойде тук, за да издърпа ушите на посланичето Джеймс Уорлик, а то взе да се попикава от страх и даде следното напътствено интервю за ползата от отровите на шистовия газ за нашето здраве. Интервюто е - ТУК!  Освен това Хилавата Клинтън  ще заповяда на Бойко (а Бат Бойко слушка и изпълнява, както сам си призна скоро) да разположат на наша територия някоя и друга  ракетка (около 1000), с опции - конвенционална и ядрена срещу Иран тъй като "миротворците" от Израел това са и заповядали, тъй като вече се готвят да ударят ядрените централи на Иран, а на нас дупе да ни е яко ( то пък на кой ли му пука за нас)! Но не знае старото правило, че който се присъединил към нас се разпада! Мисля, че с Иран вече правят голямата  и последната си грешка както Хитлер срещу СССР! Освен това Русия и Китай, особено  Китай обеща да отвърне на секундата с ядрен удар на Израел, ако той направи такова нещо! Тъй като тази новина беше много бързо премахната от новините от "Глобалната Медийна Цензура", то аз ви я повтарям! Може да я чуете (ако все още е там) по Интернет като изберете новините на БТВ в 19 часа на 04.02. 2012година, ето тук - ЦЪК , и по-точно в 10 минута и 38 секунда от клипа на новините! Взеха и официално да ни подготвят за промените в климата предизвикани от въздействието в „Зоната на Ван Алън”  с помощта на ХААRP и непрекъснатите айрозолни замърсявания – ето тук – ЦЪК!  И пак – ЦЪК!  До сега не съм грешил в прогнозите си, което може да проверите по статиите ми години назад, но силно се надявам поне сега да греша! Все пак ще ви препечатам интервюто на Джеймс Терликов защото вижте, че взело, че изчезнало някак си, някъде там....не знам. Та ето го! Май си е монолог, ама нищо:
Миналата седмица България взе решение по въпроса за шистовия газ, което може да има дълбоко негативни последствия за бъдещето на нейните енергийни доставки, инвестиции, климат и икономика.

Един пространен, информиран и публичен дебат трябва да претегля относителните рискове, разходите и последствията за околната среда на всеки енергиен източник. За съжаление това не се случи с шистовия газ.
Методът на хидравличното разбиване - фракингът, използван за експлоатацията на газ в шистови формации, промени баланса за снабдяване с енергия в САЩ. Вследствие на тази технология газовият пазар в САЩ се промени драматично, като вътрешните доставки нараснаха, а горивото поевтиня. С разработването на свои газови ресурси Полша и съседната на България Румъния също може скоро да предприемат по-сериозни стъпки за постигането на енергийна независимост.
Що се отнася до рисковете, няма съмнение, че мерките за защита на околната среда и безопасността на населението трябва да бъдат сериозни, ефикасни и дългосрочни. Но искреното безпокойство за планирането и управлението на ресурсите на околната среда не бива да пречи на проучванията.
Зависимостта
Това важи особено много за България, в която определени групи имат запазен интерес да продължи зависимостта от скъпата вносна енергия.
Решението на Народното събрание да се забрани за неопределено време хидравличното разбиване за съжаление може в допълнение да попречи на обществеността да научи дали България има потенциал за търговски жизнеспособно и дългосрочно снабдяване със собствена енергия.
Проучването
Няма съмнение, че си струва да бъде проучено разработването на нов енергиен източник, който евентуално ще намали цената на газа, ще открие работни места и ще осигури приходи за държавата на национално и общинско ниво, както и чужди инвестиции. Проучванията на ресурси от шистов газ изискват множество първоначални стъпки, които не включват хидравличното разбиване. В графика за същинските проучвания е предвидено достатъчно дълго предварително време за публичните дискусии и регулаторното развитие, нужни на България. За жалост неотдавнашното решение на Народното събрание лишава България както от възможността да осигури строгия контрол, необходим за управлението на проучванията за шистов газ, така и от възможността да разбере дали може да постигне по-голяма енергийна независимост. Българските лидери дължат на обществеността едно задълбочено изследване на този потенциален ресурс. Неотдавна един български активист ми каза: “Може би под нас има златна мина, а ние твърдим, че сме бедни.” Липсата на широк дебат, в който да участват учени, правителствени служители, еколози и потребители, доведе до информационен вакуум по отношение на плюсовете и минусите, които са нужни, за да се реши дали тази потенциална златна мина да бъде разработвана.
Специално за "Труд"
А за вас - специално Николай Николов


16 коментара:

  1. Не веднъж съм споменавал и тук-в България имаме нещо уникално и не си го използваме,а само ТО е достатъчно да станем "шейхове".Но забележете,кой се ползва от нашите блага на първо място-ИЗРАЕЛ.

    "- Западни експерти твърдят, че районът на Бели пласт би могъл да се превърне в новия Клондайк?
    - Засега там се подвизава само една фирма за бутилиране на обогатена със зеолит питейна вода за всекидневна употреба. Предназначена е предимно за външния пазар, най-вече за Израел и Турция."

    "Най-реномираните марки вина, произведени във Франция, Испания и Италия, задължително се обогатяват с клиноптилолит за очистване от вредни примеси. Това на практика прави тези продукти балсам без аналог.
    Клиноптилолитът намира широко приложение и за подобряване качествата на натуралните сокове."

    http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=1385.35;wap2

    http://www.vantony.com/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/90/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82.htm
    За кремъка,и среброто съм ви споделял,със зеолит също съм експериментирал-поставен в ракията и променя чуствително вкусовите качества към по-добро.НАЗДРАВЕ

    ОтговорИзтриване
  2. Сега може да се наблюдава всичко! Лично аз съм работил в "Еко-клима" на работа където трябваше да наблюдавам автомобилите им /тогава 68 на брой/, къде са, с колко километра се движат, колко е горивото в резервоара, напрежението на акумулатора и така нататък! Това се извършва с клетките на GSM операторите и най - тъпа компютърна програма на "Технопол" - Стара Загора, но ме отсвириха от там, защото предупреждавах работниците. Знай, че и най-евтиния GSM има GPS и само да решат могат да следят всеки! Щом аз ти дадох данни за непознатата страна, какво да ти кажа за специалните сателити и средства за това! Просто Тотален Контрол! Ще видиш, че сега даже няма да позволят и обективите на камерите мобилните апарати и фотоапаратите ще ги забранят да са насочени към самолета на Хилавата Клинтън и може би ще забранят и телевизионните излъчвания.

    ОтговорИзтриване
  3. Какво става с тези настройки на Гугъл, дава ми около два часа и нещо разлика! Явно си реформират блога?!

    ОтговорИзтриване
  4. Часовата разлика е от няколко дни.
    А за Хиларито ,ще видим ,на открити врати ли ще са и срещите?И дали софианци не са и посрещнали протестна агитка?
    В Добричко ЕОN ни остави от снощи без ток ,та допреди два часа,тепърва ще ровя из новините.

    А ти разглеждал ли си сайта на д-р Чолаков "Чоли"?
    Определено е интересна личност,ако чете в момента,да знае че го поздравявам.

    ОтговорИзтриване
  5. Ясно,като гледах по една от телевизийте ИМ с кого ще се среща..... да обсъдят пенсийте на работещите в САЩ българи.Брех то това не става ли по пощите да си го решат,то верно "тет а тет"се решават важни въпроси ,ама за едни пенсийки да прелетиш Атлантика в двете посоки.....

    ОтговорИзтриване
  6. http://offnews.offroad-bulgaria.com/index.php/17525/anonymous-razprostrani-sekreten-razgovor-mezhdu-fbr-i-skotland-yard

    Не ми е много добър английския ,но ако някой го преведе накратко ,ще е интересно какво си говорат фбр и скотланд ярд

    ОтговорИзтриване
  7. В коментара на "JustinTi05.02.2012 / 12:44"ето тук:http://www.btv.bg/news/bulgaria/story/1279640540-Hilari_Klintan_idva_v_Bulgaria_zakasnyava_zaradi_snega.html
    е осветлена визитата на г-жа Клинтън.

    ОтговорИзтриване
  8. Сега най-върлите комунисти в България ще се строят на отчет пред нея:
    1. За Тиквата е ясно комунистически престъпник и главорез от 1977 година....
    2. Цветанов – също
    3. Леля Роса – комсомолска секретарка с родители върли комунисти
    4. Младенов - родители върли комунисти
    5. Баба Цецка – стара партийна пачавра
    и т.н и т.н. Кристалина, Дянков.......
    Това ли е Европейската Народна Партия!!!!!!!??????? или една голяма подигравка и манипулация с Европа!!!!!!???????
    Как няма един репресиран от комунизма?????????????????
    Да се смееш ли да плачеш ли!?

    ОтговорИзтриване
  9. лошото е, че няма как да се отървем от нея. сега ще ни притискат и ние да се готвим за война с иран, да прекъснем търговските си и финансови отношения с него, да се превърнем в плацдарм за нападението, да се поклоним на АСТА и да си траем, да се съгласим със шистовия газ, за да се откажем от руския и да приключим с търговията с русия, може и с китай...да продължавам ли...грозна работа.

    ОтговорИзтриване
  10. Не е канен гост от повечето Българи но какво да се прави нямаме думата! Управляващите кат ги видят тия Еврео-американци дупе им дават то хорана са казали че от един път пе---раст не се става но тяхното е много повече !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Даа,"душа дават братя,но не своята ,а душата на народа".

      Изтриване
  11. Мадам Клинтън ни носи нещо, само че никой не ни казва какво точно ни носи. Никой не смее да ни каже, а и ние не смеем да попитаме. Хилъри Клинтън пристига у нас, а в същото време кукловодите на „българската” политика ускорено се изнасят от България заедно със семействата си. Знаете, че онези от сцената и телевизионни екрани не управляват, а само изпълняват заповеди. Та на практика страната остава без управление. Политиците са се заели да крадат и обират народа, както никой досега не го е крал и обирал. Самият народ едва диша и никой не го е грижа. Бойко Борисов плеще някакви глупости как сме или забогатели и колко сме мързеливи. Усещате ли какво се задава? Преди вампирката с лесбийски наклонности Хилъри да дойде, тук дойдоха около 30 хиляди американски войници. Нещата не опират само до проблема с шистовия газ, както си въобразяват някои. Да, заели са се да ни отровят земята и водата. Също както ни тровят въздуха, както ни тровят с отровни генно-модифицирани храни, както ни морят с помощта на „здравеопазването” и фармацевтиката. Защо ни тровят? Защо искат толкова бързо да ни уморят? За да не им пречим. Да, вярно е, но не е само това. Тровят ни и за да няма кого да защитават някои страни, представяни от пропагандата като враждебни. А защо ще ни защитават тези страни? Защото доведените до пълно отчаяние българи най-сетне ще въстанат и не полицията, не българската армия, а американската ще почне да потушава бунтовете. Бойко Борисов подписа и такъв договор, ако не знаете. Какви ще са причините, за да въстанат българите? Последиците от войната. Войната на Изсраел и САЩ с Иран. Китай вече предупреди, че ще защити Иран дори с цената на Трета световна война. Този път и Русия няма да остане безучастна. Впрочем вече е започнало насочването на руски ракети към американските военни обекти у нас. Още ли не усещате какво се задава? Ако не усещате, значи сте идиоти и е безсмислено да продължавам писането в този сайт, а и писането въобще. Ако пък усещате, защо още вярвате, че има поне една-единствена нормална политическа партия, която да мисли добро на народа? А би трябвало и да се досетите за още нещо, за една от многото цели на договора АСТА. Световните бандити не искат ние да знаем какво се случва по света. Световните бандити искат ние бъдем неинформирани, да не се съпротивляваме и да умрем в неведение. Вече ясни ли са ви целите на заобикалящия ни ужас, на кошмара, в който сме принудени да съществуваме? Хилъри Клинтън, организаторката на масови кланета и на политически убийства идва у нас. Бойко Борисов се радва. Аз обаче не съм идиот и не мога да се радвам. Вие, ако искате се радвайте. Радвайте се и вярвайте. На Хилъри Клинтън, на САЩ, на ЕС и на демокрацията. Също и на Бойко Борисов и неговата партия ГЕРБ, наричана от българския народ партия ГРОБ.

    ОтговорИзтриване
  12. е тази песе е за тях продажниците

    http://www.youtube.com/watch?v=SR6Rhkhq8lw
    ики,

    ОтговорИзтриване
  13. http://world.actualno.com/news_376800.html

    http://world.actualno.com/news_376825.html

    ето и за каво иде реч потвърждение на това което каза мария воината е на лице и ниесме мишена , атази снимка категорично и не лицемерно говори за каво много го е ят тоя сатанински слуга ,ики,

    ОтговорИзтриване
  14. http://politics.actualno.com/news_376819.html
    етоя и снимката

    ОтговорИзтриване
  15. Братя да бягаме в Русия,тук няма живот .гОЦЕ ,сТАНИШКАТА,ПИКАЕЩИЯ ВЪВ ФОНТА И Т.Н.ПЪРВИ ЛЮДИ НА ссср ТРЪГНАХА НА ТАМ.

    ОтговорИзтриване