четвъртък, 16 февруари 2012 г.

ВНИМАНИЕ! РЕАЛНОСТТА! КОЙТО ИМА УШИ ДА ЧУЕ!

ГЛЕДАМ ДА ПУСНА НЕЩАТА КОИТО ВЕЧЕ СА ДОКАЗАНА ИСТИНА! БЕЛКИМ ХОРАТА КОИТО ЧЕТАТ ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ ИСКАТ ВСИЧКИ ДА НИ УНИЩОЖАТ! С НАТОВСКИТЕ САМОЛЕТИ СА ПУСНАТИ ХИМИЧНИ, СИЛНО ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА И ТО НЕ САМО НАД БЪЛГАРИЯ НО И НАД  САЩ И НАЙ-МНОГО НАД СКАНДИНАВСКИТЕ СТРАНИ! ПУСКАТ  РАДИОАКТИВНИЯ УРАН 238, КОИТО  В ХОМЕОПАТИЧНИ КОЛИЧЕСТВА, ТОЕСТ НЯКОЛКО МОЛЕКУЛИ НА ЛИТЪР И СИ ПЪТНИК КЪМ ПО-ДОБРИЯ ЖИВОТ! МАЖАТ ПЕЙКИТЕ В МЕТРОТО И НЕ САМО ТАМ С РАДИОАКТИВНИЯ ЦЕЗИЙ ПОСТАВЕН В БОЯТА, И ЕДИН ЧАС СЕДЕНЕ НА ПЕЙКАТА ТЕ ИЗПРАЩА НА СЪЩОТО МЯСТО. ТОВА СЕ СЛУЧВА В МОМЕНТА! ТРЯБВА ХОРАТА ДА ЗНАЯТ, ЗАЩОТО И ХРАНАТА СЕ ЗАРАЗЯВА ОТ ПОЧВАТА С ТОВА,  А НЕОТДАВНА И НАД АНГЛИЯ ОТКРИХА ЖЕЛАТИНОВИТЕ ТОПЧЕТА С ТОВА! 400 ЛИТРА ОТ ТОЗИ РАЗТВОР СА СПОСОБНИ ДА УНИЩОЖАТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ТРИ АМЕРИКИ, РЕСПЕКТИВНО - ТРИ ПЪТИ САЩ! И ЛЮТВИЕНКО БЕШЕ ОТРОВЕН С ТОВА, НО СЛОЖЕНО ДИРЕКТНО В ЧАЯ МУ! НИЕ ИМАМЕ РАКЕТНИ УСТАНОВКИ В БЪЛГАРИЯ С РАДИОАКТИВНИ БОЙНИ ГЛАВИ, С МОЩНОСТ 20 ПЪТИ НАДВИШАВАЩА ТАЗИ НА БОМБИТЕ НАД ХИРОШИМА И НАГАСАКИ! ТАКИВА БОЙНИ РАКЕТНИ  ГЛАВИ, ИМА  В УНГАРИЯ, В ЧЕХИЯ И ПОЛША! ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ! ГЛЕДАЙТЕ СЛУШАЙТЕ И МИСЛЕТЕ ЗА СПАСЕНИЕ НА СВОЯ ЖИВОТ, А ЗАЩО НЕ И НА ВСИЧКИ….Още информация тук: http://diagnosa.net/



С помощта на Мария.


Николай Николов

12 коментара:

  1. Моля, не си трови ума с конспирации. И във въздуха пръскат с нишки алуминий, като е ясно време се виждат дири по 3 километра дълги в небето. Гърлото все повече ме дразнеше, може би поради този факт, но накрая спрях цигарите ;)
    Нека да постигнем целите в живота си, а не да прекарваме малкото време на този свят в дебнене на правителствата.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Конспирации бяха! Вече са реалност! Спри се, ослушай се, погледни, хапни, отиди на аптеката и ще разбереш!ХУМОРА Е ДОБРО КАЧЕСТВО1 И АЗ ГО ПРИТЕЖАВАМ! Но чуй новините, как отнемат жилищата на хората, за това , че са закъснели да си платят навреме данъкът от 300 лева и завеждат дело срещу негао и го осъждат да плати първоначална глоба от 200 лева, а не го умедамяват, че са завели дело. Осъждат те без да знаеш!Товя са частнете съдебни изпълнители! такъв бил закона, но кой го е измислил и приел не казват! и аз им паднах на мушката ,въпреки , че съм платил преди да заведат делото, но общината забравила да им каже!!! Никой не ми е казал и сега ще си плащам като поп! Ще я пребия лично в тъмнината конкретната изродка а името и е Станимира Николова! Гугъл я показва, но не е с реална снимка! Та така....

      Изтриване
    2. Ники,по-добре и прати бутилка концентрат от магазина/те там са сигурни ментета/с пожелание да е жива и здрава дълги години да пати.

      Изтриване
  2. Ха ха ха ,Ники е непушач, ако към него е обръщението ти.

    ОтговорИзтриване
  3. А какъв е изхода? Какво можем да направим???

    ОтговорИзтриване
  4. То е хубаво да знаем и разбираме какво става около нас,ама само това ли? Как един обикновен човек може да се опази??????

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Според мен трябва да изискваме от нашите "Избранници"отговор.Все пак не сме "бананчовци"в такава степен в каквато твърдят.Имаме учени които лесно ще направят изследвания на водите, а сега с пресния сняг ще е показателно-тровят ли ни или не.А предполагам и,моля ,Ники да сподели с какви "подръчни" реактиви могат да се направят подобни изследвания в "домашни" условия.Защо в домашни?Защото смятам че гореспоменатите "избранници"нехаят и крият информация,и с това си поведение ги причислявам към участниците в геноцид срещу Българите.

      Споменавал съм и преди тук-в Добрич премахнаха таблото за радиационния фон преди няколко години и го замениха с евтин часовник.Не зная как е по другите градове,споделете.
      По официални данни радиацията в България е нормална-дали?Замервахме я с Гайгер/руски/-нормална ,но приятеля но когото е също се усъмни,и ми разясни че в апарата има някакви части които переодически трябва да се сменят,така че замерването ни може да не е вярно.
      Миналата година пуснах тема в един форум със заглавие:"България е убита с U238"и повечето съфорумци ми се присмяха-дано да са прави.Но ако са прави англичаните :http://forum.vestnikataka.bg/index.php?topic=9490.0;wap2 или госта на Ифандиев от горния клип ,тогава какво правим.Да си готвим белия чаршаф ли?

      Изтриване
    2. "На 19 февруари в Англия се появи изследване под заглавието: "Дали използването на уранови оръжия във войната срещу Ирак е довело до заразяване на Европа". Отговорът беше положителен и беше даден от лабораторията AWE в Бъркшир, откъдето съобщиха, че високи равнища на обеднен уран са били регистрирани в атмосферата на Англия, докарани там от въздушните течения от Близкия Изток и Централна Азия. Става дума за американските бомбардировки на Тора-Бора в Афганистан през 2001 г. и за бомбардировките на Ирак през март-април 2003 г. в рамките на операция "Шок и ужас".
      За България нещата са още по-шокиращи. Публикуваната тук карта показва едно неоспоримо нещо - преди да стигне до Англия тази висока радиация е минала и над България с такава интензивност, че реално над Балканите е била извършена ядрена бомбардировка."

      Изтриване
  5. КАТО СИ ЗАПАЗИ ПАРЦЕЛ В ГРОБИЩАТА НА ПО-СЛЪНЧЕВО МЯСТО! ТО ВСИЧКИ СМЕ ОБИКНОВЕНИ, НЕЗАВИСИМО КОЙ С КОЛКО ХАРТИЙКИ/ПАРИ/ РАЗПОЛАГА В МОМЕНТА! ИНАЧЕ МАЛКО ПО-ОПТИМИСТИЧЕН ВАРИАНТ Е КАТО СЕ ПИЕ МИНЕРАЛНА ВОДА, НО ОТ ДОСТА ДЪЛБОКО - СТОТИЦИ МЕТРИ И КИЛОМЕТЪР И НАГОРЕ! НО ПЛОДОВЕТЕ И ХРАНАТА ОСТАВАТ.....ТАКА, ЧЕ СПАСЕНИЕТО Е НЯКЪДЕ ТАМ!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ники,като спомена водата-сдобийте се със зеолит и си активирайте водата за пиенес него/във филтъра на"Бритите" сигурно присъства/.Споменавал съм Еврейте и турците пият такава вода приготвена в България.

      От друга страна ,Ники,все повече си мисля,че шистовата помия е с цел замърсяване на подпочвените ни и минерални води.

      Изтриване
  6. И нещо,не по темата с надежда да намери място в следващи публикации.

    http://wildfuture.net/estrogenyt-prevrashtamyjkite-zmii-v-homosexuals/2012/02/

    Естрогенът превръща мъжките змии в хомосексуални

    А естрогенът в пилешкото?
    А ето как бай мангал се е осъзнал и води пропаганда срещу Естрогена и за по-добра популация,а сега отречете че не се плодят завидно добре.

    http://vbox7.com/play:1722eb89 Песента е за птичи грип,я го има въпросния грип я не,но естрогена го има-/виновник за женски тлъстинки у мъжете и изпедерастяване на нацията ни/

    ОтговорИзтриване
  7. Вижте желатиновите топчета, паднали от небето над Англия: http://www.dnes.co.uk/strah-ot-masovo-otravyane-prevzema-angliya/

    ОтговорИзтриване