петък, 17 февруари 2012 г.

неГРИЖАТА ЗА ХОРАТА – ОСНОВНА ЦЕЛ НА Станимира Стефанова Николова И ПАРТИЯТА







Другият девиз на ГЕРБ и на всички депутати от всички партии в парламента е: „Нека народа мре и обеднява и без жилища и храна да остава –  но на нас да ни е добре”! Както казва Христос – „Истината ви казвам” и аз така ще повторя неговите думи и ще се аргументирам! Но преди това искам да извикам: „Събудете се бре хора, те са за затвора! До кога ще спите?!Докато се събудите в някой кашон на улицата ли?! Та да започна! Всеки ден когато се събудите и си включите телевизора чувате по някаква нова простотия оформена като закон. Нима някой не вярва?! Те са толкова много простотиите, че вече взех да ги забравям. Ще напиша и то не в хронологичен ред а за това за което се сетя!
-          Всички прасета трябва да разполагат с климатици, душове и играчки! /А хората и децата?/
-          Всички климатици на жилищните къщи и блокове трябва да са строени в една редица!?
-          Всички краставици трябва да са абсолютно прави! /А пишките наши?/
-          Всяка земя която не е изорана се счита за необработваема и подлежи на изземване.
-          Даже и да не отоплявате жилището си то трябва да плащате за това, че стените ви се отопляват от парното на съседите!
-          Трябва да сменим електромерите с електронни, защото са по чувствителни и отчитат и консумацията даже и на свето диод!
-          Трябва да плащате такса електромер, даже и да не ползвате електричество, защото ние /енерго унищожителните дружества/ се грижим за вас!

СЕГА ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ СПЕЦИАЛНО НА ТАЗИ "СПРАВЕДЛИВОСТ" ЗАЩОТО В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ СА ВЕЧЕ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ХОРА!!!

-          За всяка неплатена на време такса, било за кола, било за жилище, било за смет и за каквото и да е, въпреки, че си я плащате с начислените лихви, то трябва да платите и на съдия изпълнителя който е завел дело срещу вас за положения от него труд! Минималната глоба е 200 лева и ако не я платите навреме тя нараства в геометрична прогресия и се запорира нищо друго освен жилището ви, на което реалната цена се занижава 5 пъти и се продава на новата цена. Може да си го купите и вие! Нищо, че дължите само 300 лева. Държавната хазна трябва да се пълни! Никой не е задължен да ви съобщи, че е заведено дело срещу вас! Това научавате когато ви осъдят!
 Да приятели мои, това е самата истина! Съжалявам, че в тези 20 минути не мога да се сетя на прима виста за другите неща но ще помисля и ще ви ги напиша. Пишете и Вие в коментарите на блога или в Свежо!
 Та за да не бъда голословен ще ви дам конкретен пример и то с мен! С факти и имена! За жилището ми трябваше да платя 600 лева/ беше 280, но заради боклуджите повишиха цената/! Събирах пари и през ноември го платих! Оказа се, че трябва да платя 1200 лева от лихви, такси и знам ли от какво, та продадох парче от земята си и ги платих, както казах през ноември! Но общината забележете, забравила да каже ,че съм платил и са завели дело за което аз не знам и ми пристига решение да си платя задължението и 200 лева глоба! След като им се озъбих и ги заплаших, осъществиха обратната връзка и ми останаха само 200 лева, които съдия изпълнителката каза, че ще си ги платя защото тя е положила труд, които се заплаща и ако не платя ще нараснат над хиляда лева. Е всеки адвокат се отказва да води дело за 200 лева а и аз няма с какво да му платя! Ето и примерът с мен ! Конкретен пример!!! Тя се казва Станимира Стефанова Николова - Бургас! Питайте чичко си Гугъл! Той помни дълго..
-          ВижтеТУК! 
-          Обърнете внимание на снимките на „хората”! Това да Ви говори нещо?! И по- абсурдно, вижте - ТУК!    Какви добри хора.....Вижте Станито Николова - ЦЪК!
Според вас как да се постъпи?! Ето разгласяваме, но какво от това?! Защо  си играят с нас, с народа мирен и тих така а и с  нескопосаните закони! А вижте и предаването по БТВ на тази тема днес, тази сутрин и вижте колко са нагли и колко са се самозабравили! Вижте  ТУК!  
"За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно – Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни." -  Васил Левски.
  
Я ми кажете сега, няма ли нужда от ново Белене? Един стадион хора тормозят целия народ!
И накрая да ѝ кажа: Ако въпроса не се реши нормално то аз ще го реша радикално, каквото и да значи това, но излизайки от принципа: "Нама човек-няма проблем!"

Николай Николов

7 коментара:

  1. Ники,постъпи както си решилно не го разтръбявай.Или пък ако са ти останали парички от земята дай на някой ужилен като теб,та той да проведе "събеседване" с въпросното "лице".

    Разгледах снимките от сайта на частните "бирници" за всички градове снимките са почти еднакви,сиреч не си публикуват истинските лица,значи се страхуват.А щом се страхуват значи знаят за долното си "занимание".

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лошото е че се "навъди" нова професия в България за която няма нужда от образование- СЪТРУДНИК по кредитосъбиранията.И още по-лошо е ,че на тези момчета цанили се на въпросната длъжност и през ум не им минава-скоро и те могат да попаднат в подобно положение.

      Изтриване
  2. ете мутрите го вършеха това незаконо сега стана зконо ,един мои приятел живял 6 години в англия работел после си отворил фирма но както и принас му подляли вода конкурентите и с със спестените пари и распродажбата на машини и квото е имал прехвърлил паритеси в българска банка и се прибрал в българия нащи даначни решили че трябвада плаща данак на тия пари и никои не го е увидомил за данака и поне да му поискат дукоментация че е плащал в англия данак не те просто го исчакали 4 години и му връчели призовката и сумата 25000,л данак слихви и там другитеим мошенги 78900,л трябва да зплати или му зимат и осраните от паника слипове , такъв часте съдия и един добро желател колега затова че му разработих фирмата за внос на авто части от германия с такъв частен садия бях изненадан че далжа 50000,л без уведомяване таси ги платих с заем от банката и импотека на жилищетоси а сега си плащам борча към банката , асинъми дължеше 100 за телефон и закъснял 2 месеца глоба 300 л та такаде системата е измислена исъздадена да заробва мачка и убива и тинямаш право дори да си поемеш въздух не да се защитиш и ли да кажеш нещо в защита та този начин на мислене и приципа му идва от горе и мусе позволява и давамусе власт чрез закона които се диктува също отия власт имащи и наи вече тия банки и корпораци те създават идеите и ги узаконяват ,ики,

    ОтговорИзтриване
  3. Вижте желатиновите топчета, паднали от небето над Англия: http://www.dnes.co.uk/strah-ot-masovo-otravyane-prevzema-angliya/

    ОтговорИзтриване
  4. Г-не,след като всички можем да си плащаме данъците,не виждам с какво сте по-различен от останалите?!За Г-жа Станимира Николова и екипа й съм чувала само добри отзиви,ако според Вас те не са се държали човешки....явно Вие сте се държал злобно и невъзпитано,както си и личи по поста Ви!Да сте жив и здрав,щастието на хората слава Богу не се съдържа само в 200 лв!

    ОтговорИзтриване
  5. ВИЖ ПИЧ! ДАЖЕ И НЕ Я ПОЗНАВАМ. СТАТИЯТА Е ПО ПОВОД НА ТОВА, ЧЕ ОБЩИНАТА ЗАБРАВИЛА ДА КАЖЕ, ЧЕ СЪПРУГАТА МИ Е ПЛАТИЛА ДАНЪКА ЗА АПАРТАМЕНТА.! В ОБЩИНАТА СЕ ДЪРЖАХА МНОГО НАГЛО, НО КАТО ПОЗВЪНИХ ПРЕД ТЯХ, МАЛКО ПО - НАГОРЕ - В МИНИСТЕРСТВОТО НАПРАВО СИ УМРЯХА ОТ СТРАХ И СЕ СКЪСАХА ДА СЕ ИЗВИНЯВАТ?! НО СЪПРУГАТА БЕШЕ ДАЛА 100 ЛЕВА НА ТАЗИ СЪДЕБНА ИЗПЪЛНИТЕЛКА, ЗАЩОТО Е НЯМАЛА ПОВЕЧЕ! ПРИ РАЗГОВОР ПО ТЕЛЕФОНА, ТЯ КАЗА, ЧЕ СМЕ И ДЪЛЖАЛИ ПАРИТЕ ЗАЩОТО НАПИСАЛА НЯКАКВА СИ ТАМ БЕЛЕЖКА, НО ПОВЕЧЕ НЕ ПОСМЯ И ДА СЕ ОБАДИ, ОСОБЕНО КАТО Я ПУСНАХ ПО ИНТЕРНЕТ И ТО НЕ С ТАЗИ НЕВИННА СТАТИЯ. КОЙ ВЗЕ ТЕЗИ ПАРИ И КЪДЕ ОТИДОХА?! Я СЕГА МИ КАЖИ ПАК НЕЩО! ОЩЕ В ПОНЕДЕЛНИК, ЩЕ Я ПРИВИКАМ В ДАНС ЗА ДА ВИДИМ КОЙ КУМ, КОЙ СВАТ.....ТАКА, ЧЕ КАТО СИ МНОГО КУРАЖЛИЯ СИ ПИШИ ИМЕТО, НО ТЕ ЛОКАЛИЗИРАХ ОТ КЪДЕ ПИШЕШ, А НАТАТЪК Е ЛЕСНО... МОЛИ СЕ САМО ДА МИ МИНЕ ДО ПОНЕДЕЛНИК , ЧЕ ДА ТИ ПРОСТЯ ЗА ДОБРАТА СЪДЕБНА ИЗПЪЛНИТЕЛКА!.....

    ОтговорИзтриване
  6. И аз съм ужилен от тази сган народни изедници.Съсипаха ми живота и бъдещето на децата ми.И Станимира Николова, а да не говорим за Делян Николов и не само те.Да взема да послушам онбудсмана на Бургас ли??? Каза ми, че по честен път няма да постигна нищо, че трябва да въртя далавери, да лъжа, да крада и в краен случай и пушката щяла да помогне.Направо ми висна мандибулата, загубих картина и говор и известно време не можах да осъзная дали правилно съм чул.Ха сега кажете, щом такъв служител на такъв пост ми дава такъв съвет, дали това не е правилния път???

    ОтговорИзтриване