понеделник, 27 февруари 2012 г.

КАКВО НАПРАВИХА ЕВРЕИТЕ С БЪЛГАРИЯ!



Николай Николов

3 коментара:

  1. Ако внимателно анализираме историческите факти-след хазарския каганат България е имала своите върхове и спадове.Това е до Шишман.След освобождението от Отоманците,Дизраели и сие освен че орязват границите ни поставят юдо-хазарска"Царска"фамилия.И сега приятели криво да седим право да мерим,следва растеж и развитие на България при Тато,но за жалост и той беше заобиколен от "ехидни",които по даден сигнал обърнаха живота ни на 180 градуса/за тези които ще ми лепнат на челото "комунист"-не съм членувал и не възнамерявам да членувам в ничия партия/.Ако някой иска да ме обори,първо да ми отговори къде са парите от "данък благоустрояване",къде са парите от почивните станции строени от нашите родители и нас самите,къде остана правото да почиваме в тях на достъпни цени,къде са парите от "ергенския"данък?Давам само елементарни примери,но реално са безброй.И какво е това ,ако не нова Хазарска война.Защо нОНЧЕТО кАРАДЖОВА/според мен не саслужава тази славна фамилия/подписа точно с ИЗсраелЬ спогодба за еко помощ?И защо Монката отново се връща в политиката?
    И ако има умни глави желаещи благоденствие за народа то да "извикат" на помощ Историята-там е ключът.Но ако народът не ги познае тези хора и не се събуди и не излезе от "пиянството",то никой няма да му е виновен освен самия той.

    ОтговорИзтриване
  2. Правилно за народа . Никой не му е виновен . Но , че му пренаписват 100 пъти историята и вече не си я знае , не е виновен ! Хубаво е че има и такива източници да знаем малко повече от истинската история , защото народ без изтория или измилена история , не е народ ! Примерно една измислена история , че сме славяни и т.н. - измислена от братушките и посята за поколения Българи за да можем да бъдем 16тата Руска република !

    ОтговорИзтриване
  3. 4etoh skoro 4e predi godini-1998-iranskoto i mongolskoto pravitelstvo sa predlogili na na6ite dargavni glavi da predostaviat istori4eski dokumenti svarzani s balgarskata istoria-otgovorat e bul-ne blagodarim-tania

    ОтговорИзтриване