понеделник, 20 февруари 2012 г.

КАМБАНАТА БИЕ ЗА ТЕЛЕВИЗИОННОТО ПРЕДАВАНЕ „ДИАГНОЗА С ГЕОРГИ ИФАНДИЕВ И ВЕЧЕ МАЙ УДАРИ НО ДО КОГА?!“



Съветът за електронни медии (СЕМ) издаде постановление, с което глобява с 5000 лева телевизия „Евроком“ заради коментар на водещия Георги Ифандиев в предаването „Диагноза“ от 26 септември 2011 г. Ето какво предизвика гнева на медийната милиция. Ето гледайте:


Виновен, без право на доказване на противното!   Нас ни избиват. Всекидневно и безмилостно. Тук наистина се води необявена и непризната гражданска война. Тя върви по няколко посоки. Първата е по пътя на постоянно увеличаващата се бедност, която все по-често прераства в мизерия. Тя превзема все по-обширни територии. В нейната фатална мрежа попадат все повече българи. Най-голямата опасност е, че поразените от тази чума не виждат никакъв изход от нея. Все повече нашенци се усещат обречени на животинско съществувание. Дългото пребиваване в това положение ги превръща в покорни роби, готови да целуват ръце на всеки, подхвърлил им коматче хляб. Последният пример беше унизителното поведение на жителите на село Бисер спрямо техните убийци – премиерката и нейните министри. Втората линия е етническа. Всекидневно българи падат жертва на циганската престъпност. Всички правителства говорят за някакви интеграция на т. нар. роми. Но досега нито едно от тях не е предприело нищо реално. Срещи от рода на неотдавнашната – на държавната секретарка на САЩ Хилари Клинтън, само наливат масло в огъня на циганската престъпност. „Демократичният“ Запад излива стотици милиони долари уж за подпомагане на т. нар. ромска интеграция. Те потъват като вода в пясък и се материализират в палати и луксозни автомобили на ромските барони, оглавяващи партии и фондации на етническа основа. Връзката на този „ромски“ елит с уж бившия режим е прозрачна. Достатъчно е да надникнев биографията на прословутия „политик“ и „бизнесмен“ Цветелин Кънчев. Той беше подставеното лице на последния Живков министър-председател Георги Атанасов. В това си качество той е въртял малка фабрика за производство на пластмасови изделия – предимно мебели, на територията на Гара Искър в столицата! Не само това. Осъден за упражняване на насилие, ромският „лидер“ беше превърнал своята затворническа килия в луксозно обзаведен малък апартамент с всички екстри, както се казва на жаргон. Без време беше помилван от вицепрезидента Ангел Марин, потомък на червени терористи, сам ярък антинатовец, по-късно възторжено размахващ знамето на Алианса?!
Автор: Г. инфандиев
Следва продължение........


Преписвач:
Николай Николов

7 коментара:

  1. тя камбаната няма коида я бие щот няма никои честен християнин в църквата тя е като това гробище дето си го показал по горе водачите на християните от давна са сатанисти или страхливи подмазващисе мижетурки треперещи за постаси и работата си такаче християни в беге няма освен тия дето са останали с непоколебима вяра в истината която безусловно ги води до христос ,та останалиса само варосани гробници пълни с всякаква нечистота и смъдят на смърт , къде е тая църква дето се грижи за истината да не бъде потъпкана няма такава това е блудницата васеднала звяра и опиянена от кръвта на свтиите блудства с този звяр и продава своите свети зато ва както е казал апостола смър смът и само смърт но да им напомня че тя ще е в огненото езеро такаква смърт ги чака не ад и ада ще бъде хвърлен в това езеро и звяра и луцифер също,ики,

    ОтговорИзтриване
  2. Тоя дето е оставил коментара българин ли е,грамотен ли е,наред ли е всичко при него?А, не разбах!Какво казахте?ААА ВЕРНО БЕ, ТОВА БЕШЕ СБОРИЩЕТО НА КУКУВЦИТЕ.БЕГАЙТЕ ДА БАЧКАТЕ БЕ ДА ВИ ЕБА МАМКАТА ПРОСТА!ТО АКО ОСТАНЕ ЛУДИТЕ ДА СПАСЯВАТ СВЕТА-ЖАЛНА НИ МАЙКА.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ЗА ЕДНО СИ ПРАВ-Т.НАР. ЛУДИ НАКРАЯ ЩЕ СПАСЯВАТ СВЕТА, ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ-"НОРМАЛНИ", КОИТО КАТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ДА КАЖАТ,НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СА И ОЩЕ ПО-МАЛКО , НЕ ЗНАЯТ ЗАЩО СА ТУК, ОСВЕН ДА ПСУВАТ ДРУГО НЕ МОГАТ ДА ИЗМИСЛЯТ.МНОГО "ГРАМОТНО" ИЗКАЗВАНЕ СИ НАПРАВИЛ.
      само ще ти кажа нещо, което знам от моя дядо,който беше ветеран от Втората световна война.Неговите думи бяха-на мен ми беше трудно, но аз знаех че съм на война,на вас ви е още по-трудно защото не осъзнавате, че срещу вас се води война и този човек се разплакваше всеки път, когато го казваше...
      Много ми е жал, че той ме напусна, от него учех много неща.
      силвия

      Изтриване
    2. ето ти пример как "работят" нормално в нашата държава и за това, че срещу обикновеният, пардон ,лудият както ти се изказа, човек се води войната , за която споменах.
      И аз имам 2 деца- във втори и в пети клас и ме е страх да ги пускам сами на улицата.
      http://angpiskova.blog.bg/drugi/2012/02/20/tozi-tekst-triabvashe-da-byde-izcheten-dnes-v-parlamenta-no-.905626
      това не е мой блог , само давам пресен пример.
      силвия

      Изтриване
    3. А ти сигурно си от кръжока на ДУДУКОвците?Защото освен да дюдюкате друга програма нямате на "хард"диска-демек в камбанарията сте с доста празно пространство,ако си българин ,вече трябва да си ме разбрал за какво ти говоря .Но аз подозирам ,макар и да говориш и пишеш на български език- ти не си българин и кръвта ти е някакъв примес от хазаро-мангалски коктейл.И като спомена да бачкаме,ти си БАЧКАЙ ГЪЗОБЛИЗАЧЕСТВО ,а ние ще си потърсим истинска работа -да градим България наново ,щом Ехидните като теб се изметат от България.

      Изтриване
    4. ТОЗИ ПИЧ Е 100 ПЪТИ ПО ГРАМОТЕН И ОТ ТЕБ И ЗНАЕ МНОГО НЕЩА! АЗ ГАРАНТИРАМ, ЧЕ Е ПРОЧЕЛ 1000 КНИГИ, НО ЗА ЗЛА УЧАСТ ОТ БАНКИТЕ МОШЕНИЧЕСКИ СЪТВОРЕНА, СЕГА РАБОТИ КАТО АВТОМЕХАНИК В ЕДНА СКАНДИНАВСКА СТРАНА, И ПРЕДСТАВИ СИ КАК СЕ ПИШЕ ОТ ДАТСКИ НА БЪЛГАРСКИ! ТАКА, ЧЕ НЕ ГО ОБИЖДАЙ, И АКО ИМАШ НЯКАКВО ЧОВЕШКО ДОСТОЙНСТВО, ТО МОЛЯ ТЕ ИЗВИНИ МУ СЕ!ОТ НЕГО МНОГО МОЖЕШ ДА НАУЧИШ!!! ВСИЧКО ДОБРО ОТ МЕН!

      Изтриване
  3. ето ти един нормален човек може да се срешните с него да ти дамли адреса
    http://society.actualno.com/news_378400.html

    ОтговорИзтриване