събота, 25 февруари 2012 г.

ИЗМАМАТА НАРЕЧЕНА ТОПЛОФИКАЦИЯ

В нито една държава в този свят не съществува такъв вид измама! Да но България прави изключение! Де да беше само това!! Но сега е време да си поговорим за терора върху народа от власт имащите и не имащите власт в момента, които се облагодетелстват от това, независимо от коя партия са и дали са на власт или не! По принцип те са хора със средно образование или ако имат по - високо такова, са с купени дипломи. Не са виновни те! Запомните! Виновни сме ние народа защото ги търпим, гладуваме, оставаме без собственост, ставаме клошари, пропиваме се или се самоубиваме, защото сме едно тъпо стадо. Изпълнени сме с овчедушие, страх и робска психика и не си търсим правата, който вече всъщност ги няма, защото си ги самозагубихме! "Блажени са бедните духом. тяхно е царството небесно!" Ето, на този дописан принцип в Библията /от измамната църква/ се кланяме. Е ми така ни се пада! Нека сега да си поговорим по-подробно за тази наглост!



Николай Николов

6 коментара:

  1. Ники нещо за твоята специялност виш това и акоможеш да дадешповече информация за тази перамида ,
    Може би вече сте чули за новата интернет сензациа - Wazzub. За по-малко от два месеца сайта събра над половин милион потребителя и бройката им се увиличава заплашително бързо. Чудите се защо? Отговорът е много прост. Този вид изкарване на пари е нов, въвежда се за пръв път на интернет пазара.WAZZUB - новият конкурент на Google ще ви плаща всеки месец докато сте живи толкова пари, колкото приятели, познати или непознати убедите да се регистрират в WAZZUB, с номера, който ще получите когато се регистрирате вие и потвърдите регистрацията си, която е безплатна за всички. Никога няма да ви бъде поискан нито един долар. WAZZUB ще изплаща 50% от печалбата си на тези, които намерят поне трима да се присъединят към WAZZUB.Ето и линка чрез който трябва да се регистрирате http://signup.wazzub.info/?lrRef=cb957a89 ,
    свалихго от един ел , весник ,ики,

    ОтговорИзтриване
  2. Ще повърна - този простак е много неграмотен, наистина..

    ОтговорИзтриване
  3. ПИЧ, НЕ ГО ОБИЖДАЙ ЩОМ НЕ ГО ПОЗНАВАШ! ДЕСЕТКИ ПЪТИ СЪМ ПИСАЛ, ЧЕ СЕ НАМИРА В СКАНДИНАВСКА СТРАНА И ПИШИ ОТ КОМПЮТЪР С ТЯХНАТА АЗБУКА!! АКО ИСКАШ ДА КАЖЕШ НЕЩО ТО ГО КАЖИ, ЗАЩОТО ПРИ ТОЗИ ИЗКАЗ КАТО ТВОЯ И ПРИ ТОВА ПОВЕДЕНИЕ, ХОРАТА СПАДАТ КЪМ ТАКА НАРЕЧЕНАТА ГРУПА - ХЕЙТЪРИ. ВСИЧКО ДОБРО!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не сте прав, г-н Николов, има начини да си пише на клавиатура с български букви (струва 5-10 лв) и може да си я купи в БГ и приятели да му я занесат или по DHL. Отделно нас ни дразнят подобни типажи, които завоялирано правят реклама.

      Изтриване
  4. ИКИ, не прави реклама! Работи в чужбина като автомеханик и споделя неща от библията с които е много добре запознат за разлика от мен! Той сам си казва, че не може да пиши правилно на български (за което тук се е извинявал десетки пъти), но за сметка на това е доста образован и интелигентен! Затова ви отговорих така.

    ОтговорИзтриване