неделя, 26 февруари 2012 г.

ПОСЛЕДНАТА ДИАГНОЗА

 Евроком Предаването "Диагноза" беше спряно на 17.02.2012 г. Но защо трябва да позволяваме тази гавра да продължава! Не на СЕМ и медийните ченгета на ГОЦЕ! и Боко БОРисОВ! Само пускам последното предаване, но има още толкова много които не сте чули и видели!  Голям страх от истината пада! Страхуват се да не си загубят луксозния материален живот, известността, парите, любовниците, властта, безнаказаността, педерастията, за да продължава народа тоест - НИЕ, да тънем в мизерия, нищета и ограбване на всички нива, за каквито се сетите! За да просперира необразоваността, простотията, фалшивите банки идеи, лъжи, пари и хора!  Кръг от фалшив елит в банките,  политиката, "бизнеса", културата, телевизията, журналистиката, спорта,  и така до безкрай - все едни и същи хора да гледаме и да се перчат и акъл да дават и път на други, било млади, било стари, било красиви, било умни или с идеи, щом не са от техния произход се не дава! Докога????!

"I am a most unhappy man. I have unwittingly ruined my country. The growth of the nation, therefore, and all our activities are in the hands of a few men. We have come to be one of the worst ruled, one of the most completely controlled and dominated Governments in the civilized world no longer a Government by free opinion, no longer a Government by conviction and the vote of the majority, but a Government by the opinion and duress of a small group of dominant men."-Woodrow Wilson



Николай Николов

5 коментара:

  1. Операция Черен Март 01.03.2012 - 31.03.2012
    http://www.youtube.com/watch?v=31M64yAjiDo&feature=share
    TOVA MOZEM DA GO NAPRAVIM, DORI MNOGO POVE4E...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Звучи разумно,а може и да се разшири ,както съм споменавал-ако спрем да купуваме банани и кафе САЩ ще им се такова мамата на измислената икономика.А ако спрем и да дърпаме кредити както пропагандира Ники,победата ни е в кърпа вързана.

      Изтриване
    2. ISKA DA STIGNE DO VSI4KI, IMA GO VAV FACEBOOK, AKO SE VKLIU4I TSALOTO NASELENIE, NISTO DA NE KUPUVA, SAMO ZA MART- STE SI OTIDAT PO-BARZO OTKOLKOTO SA DOSLI, I S PRAZNI RATSE!!!
      AMA KATO VLEZES V SUPERMARKET I KATO VIDIS KAK PAZARUVAT- KATO NE VIZDALI, NAGRABILI KOLI4KITE I TRUPAT NENUZNI GMO PRODUKTI...

      Изтриване
  2. ETO OSTE EDNA TEMA ZA DISKUSII, OT DNES!
    http://www.youtube.com/watch?v=O-r93dQQw9c

    ОтговорИзтриване
  3. Навярно това е последното ми телевизионно приключение.
    На финала
    щях да сваля маската от лицето на един престъпниците, които ни ръководят. Да, истински престъпници, облечени във власт, които са съществена част от мафията. Истинският октопод, който ни задушава и няма да спре, докато не ни унищожи окончателно.
    http://www.eurochicago.com/2012/02/diagnoza-s-georgi-ifandiev-vetche-e-minalo/

    ОтговорИзтриване