сряда, 29 февруари 2012 г.

ПОРЕДНАТА ДИАГНОЗА С ГЕОРГИ ИФАНДИЕВ


Гледайте, слушайте и цъкайте с език, псувайте или мислете! Няма да ви разказвам предварително, но разберете кой какъв е бил и какъв е сега и на какви хора сме се, и се доверяваме! Само ще Ви дам бонус /модерна в момента дума/ - всички се оказаха от едно котило, което съсипа идеите и на социализма и на капитализма и на демокрацията и на републиката и на анархията...! И то в най - богатото и развито общество от историята на човешката цивилизация, поне тази която официално знаем и когато всеки може да разполага с храна , вода материални и духовни ценности! Да, ама - не! Ще Ви пускам по една на ден, за да има време да ги осъзнаете и видите нещата. Е, ще пускам и неща от областта на науката например, за да не се зомбираме от тази тъпа политика! Всичко добро!







Николай Николов

5 коментара:

  1. Здравейте Ифандиев!
    Чета Ви с крайно доволство, защото мисля като Вас! Колцина в Чалгария съждават, говорят и мачкат наглата и будеща жалостивост креатура на неокомунистите, изредили се на дъ-ъ-ълга опашка зад гълба на клетий болгарин?! Като се почне от Политбюро, през генерали, полковници и всякаква сволоч от ДС, та стигнем до слугинажа на пазванти и масажисти от ранга на Боко Тиквата?! Колцина са Богоборците? Отчайващо малко! Я имат 20-30 човека, я не...Каква ще е файдата, ако аулата, в която говорите е празна? И при тоя поток от млади хора, който шумно изтича къмто Златния телец вече не може и един слушател да се свърти?! Ще речете "Ама и един да слуша, пак е добре! Ще сподели със свой съмишленик..." Уви, народът-мърша, както цитирахте нейде дядо Славейков, силно хърка, тъй силно, че се чудя как е възможно такъв задълбочен сън на гладен, гол и неграмотен тумбак?!
    А иначе Ви желая здраве и вяра! Макар че той, нашият животец, изтече като сух пясък измежду немощните ни пръсти...
    Тодор Карастоянов, виден мрънкяч!
    15.9.2012

    ОтговорИзтриване
  2. ЕДВА ЛИ ИНФАНДИЕВ ЩЕ ПРОЧЕТЕ ТОВА, ЗАЩОТО НАПИСАНИТЕ РЕДОВЕ СА МОИ, БЛОГА - СЪЩО А АЗ МУ ДАВАМ ТРИБУНА И ТУК ЗА ДА МОГАТ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА Д ЧУЯТ НЯКОИ НЕЩА. ВСИЧКО ДОБРО ОТ МЕН!

    ОтговорИзтриване
  3. Чичовата, случайно препрочетох изверженията си и видях репликата ти, милий ми блогъре, Николай Николов. К,во тук значи някакво си име?! Както рече преди доста госдини моят приятел-философ Бойко Илиев рече: "А бе, кой ще ни помни след 17000 години?"... Я се сетят 5-6 милиона нобелисти, я не... Дали ще си ти Николов, Ифандиев, или аз дръгливий Карастоянов - Вселената най-много леко да пръдне от неудобство пред късата си памет. Ама за Боко-о-о, тука е съвсе-е-ем друга бира! Цели галактики замряха от екстаз пред тоз Космически интелект! Затуй противно на Мордохай светът е набразден от плебс и аристократи...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. НИКОЛОВ, БРАВО! НАИСТИНА ДАВАШ ТРИБУНА НА УМНИТЕ ДУМИ И ТОВА Е ПРЕКРАСНО. НО, ДАВАШ ЛИ СИ СМЕТКА КОЛКО ПРОЦЕНТА СА УМНИТЕ ПИШЕЩИ ЛЮДЕ С ВЯРНАТА ПОЗИЦИЯ В БЪЛГАРИЯ? НЕ СЪМ МАТЕМАТИК, НО Я ИМАТ 0,005%, Я НЕ... ТЕ, ТУКА Е ТРАГЕДИЯТА БРАдКО!
      СПОЛАЙ ТИ, тодор карастоянов

      Изтриване
  4. "КЪДЕ СИ ТИ - КЪДЕ СЪМ АЗ"! - ПЕГЪЗИ МУЗОВСКИ...... ЖИВ И ЗДРАВ ОТ МЕН!

    ОтговорИзтриване