петък, 24 февруари 2012 г.

КОЙ НИ УПРАВЛЯВА СЕГА И ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРИЯ И НАС

Без ликвидация на непокътнатата система на милиционер-социализма, без дирене на съдебна отговорност на нейните протежета, без национализация на заграбеното от номенклатурата народно имущество, без нова Конституция и създаване на качествено друга държавна организация, без нова справедлива приватизация с регламентираното участие на всички нашенци и накрая, но не на последно място – без промяна на мисленето няма да имаме бъдеще. Ние изчезваме в буквален, във физически смисъл, но хората пускат това покрай ушите си и вярват на официалната статистика. Нацията ни остарява с бързи темпове ,но и тук социалното министерство лъже.

ББ и министрите са лъжци!! Коя е другарката Нона Караджова, от къде се взе и кой изтика тази до неотдавна никому неизвестна патка в политиката и държавата. Никой не каза, че тя е снаха на някогашното комунистическо величие Стоян Караджов , а в началото на 80 години на миналия век партията я е изпратила на специализация в САЩ! Първоначално е издигната от Тодор Живков, а в последствие от Иван Костов. То е почети все едно! Кой издигна недоразумението на така нареченото Супер министерство? Става въпрос за недоразумението Трайчо?! Нима не знаят, че той е зависим от премиерската любима Цветелина Бориславова Карагьозова. От ченгесарските кръгове зад нея и за връзките му със СОРОС???! Целият живот на Нона Караджова е свързан с най – висшите и алчните кръгове на червено-фашистката номенклатура! Но всяка крушка си има опашка…. Гледайте и слушайте кои ни управлява! Толкова от мен! „Приятно” гледане и слушане!



Николай Николов

9 коментара:

  1. България получава нискокачествени стоки! Вярно е! И не само ние.....

    ОтговорИзтриване
  2. "Ако започнем с лекарствата, ще отидем на хляба, ще отидем на учебниците, ще отидем на всичко, а всъщност в България са най-ниските данъци в целия Европейски съюз, така че това за мен е популизъм и няма да го правим сега. А освен това кой ще определи кое е детска храна, да речем", каза премиерът.

    ОтговорИзтриване
  3. http://www.youtube.com/watch?v=JFP5DchETeg&feature=fvwrel
    Ротшильды мочат Каддафи

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Чавес затова сигурно си прибра златото от Европейските банки?

      Изтриване