четвъртък, 16 февруари 2012 г.

ЮРГЕН РОТ - БОРИСОВ ПРИКРИВА ГРУПИРОВКИТЕ, ПЪРВАНОВ СЪЩО! ТАКСИТА.


Съществува подозрението, че различни престъпни групировки водят война помежду си, и че сега, когато Бойко Борисов е на власт, биват отстранявани онези групировки, които пречат.
Това заяви в интервю за Дойче веле германският разследващ журналист Юрген Рот, който неотдавна издаде новата си книга, в която отново става дума за България - "Гангстерска икономика". 

Той публикува и скандална информация за шефа на БНБ Иван Искров за изнудване на чужда банка.
На въпрос дали според него Борисов преследва не политически, а лични интереси, когато решава срещу коя престъпна групировка да насочи усилията си, той отговаря: "Ами, определени случаи ме карат да мисля точно това. В България има големи престъпни групировки, които до днес никой не е пипнал и с пръст. Това са наистина могъщи мафиоти". 

Помолен да назове някои от тези групировки, той заявява: "За мен една от най-големите престъпни формации все още е ТИМ, която е разпростряла пипалата си и в Германия. Отдавна се питам дали българските власти ще имат силата и политическата воля да разбият тази група".

Според него подходът към виновните трябва да е безмилостен. 

"Много от нещата наистина са само шоу. Наглед съществуват закони срещу организираната престъпност и корупцията, но каква полза има от тези закони, щом не биват прилагани. И каква е ползата от многото акции против криминалните структури, щом не е ясно дали арестуваните хора ще бъдат съдени по правилата. Това са въпроси, по които изпитвам известни съмнения", казва още Рот. 

Преди време журналистът призна, че отказва да пътува до България, защото се страхува за живота си. Сега той казва, че по принцип все още е така.

"Но все някога ще трябва да отида в България и то в рамките на тази година. Това е съвсем сигурно и се надявам, че всичко ще мине без произшествия", добавя той. 

"По принцип съм много по-оптимистично настроен от преди. Въпреки всичко, казано дотук, вярвам, че Бойко Борисов се е обградил с качествени хора, които се опитват да променят нещо. Наскоро разговарях и с хора от ОЛАФ, които също смятат, че България е на прав път. Но докато не бъдат разбити старите структури, промените ще траят много дълго. Не бива да пренебрегваме факта, че българската организирана престъпност съществува благодарение на "помощта" на подобни структури на Запад. Организираната престъпност е европейски, а не национален проблем. Да говорим, че ние тук на Запад сме чисти и неопетнени, че лошото го има само в България или Румъния, това е пълна глупост", казва в заключение германецът. 

Междувревенно Юрген Рот публикува в блога си mafialand.de. информация, че шефът на БНБ Иван Искров е опитал да изнуди ирландска банка да отстъпи 50% от дяловете си (в БАКБ) на Централна кооперативна банка срещу сумата от 1 лев. 

"Преди няколко дни получих мейл от банкер на БНБ. В него той пише, че е имало скандален случай, който доста подробно ми описва", пише Рот. 

Според анонимния източник в началото на годината българският инвестиционен фонд Expat Capital Sofia решил да закупи 50% от дяловете на Bulgarian-American Credit Bank, които принадлежат на ирландската финансова институция Allied Irish Bank (AIB). Фондът предложил на ирландската банка 7 милиона евро. Ирландците имали лична среща с Искров, който им казал да забравят за сделката и да отстъпят даловете си на ЦКБ.

"Такава среща с г-н Искров никога не е имало. БНБ по никакъв начин не може да се намесва в договорни отношения между частни инвеститори", отрече Александър Урумов, шеф на дирекция "Връзки с обществеността" на БНБ./ ИМА СИ ХАС ПЕДЕРАС ДА СИ ПРИЗНАЕ/. 

 Бях за пореден път в София. Наред с другото се срещнах с двама души, които трудно биха могли да бъдат по-различни: вътрешния министър и човека, за когото казват, че е глава на най-мощната мафиотска групировка в България.Това пише в новата си книга "Нечестна игра" германският разследващ журналист Юрген Рот. Подобаващо място в нея е отделено и на България, съобщава Дойче веле.
Министърът с чиста съвест
Вътрешният министър Цветан Цветанов, встъпил в длъжност на 17 декември 2009, се явяваше към момента един от малкото безукорни политици, решени да се преборят с корупцията и организираната престъпност. От информациите в българските медии знаех, че той е обект на атаки от страна на опозицията, тъй като не можел да докаже откъде е получил парите, с които си е купил няколко апартамента в последните години. 
За да ме убеди, той ми показа множество документи, които извади от дебела папка с книжа, и обясни откъде са дошли парите; показа ми и съответните банкови извлечения. "Това са само нападки на опозицията, за да бъда оклеветен" - каза той доста огорчен. И изведнъж започна да говори за един случай, който е принципно невероятен. Но министърът го описа така, че всичките ми съмнения, че е убеден в това, отпаднаха. 
Той знаел от два осведомени източника, че бившият главен прокурор (Никола Филчев - фашиста) е поръчал две убийства, които в крайна сметка били извършени от Алексей Петров и неговите хора. Единият от убитите бил прокурор, който бил в конфликт с тогавашния главен прокурор; жертва на другото убийство била една адвокатка. След което вътрешният министър ми показа списък на всички успешни акции на своето министерство, предприети в последната година в рамките на борбата срещу босовете на организираната престъпност. 
Списъкът наистина бе впечатляващ: включваше не само арести на фалшификатори на пари и на издирвани поръчкови убийци, но и - най-важното - разбиването на една мощна мафиотска групировка, операцията "Октопод". Именно с нея министърът се гордееше особено много. В центъра и бил споменаваният многократно от министъра Алексей Петров. "Той е главата на октопода", каза Цветанов. Разказа и, че президентът Георги Първанов се разпоредил в София да бъде създадена таксиметрова компания, която да бъде предадена на Алексей Петров. Шофьорите трябвало да бъдат очите и ушите на социалистите и на службите. Таксита трябвало да са очи и уши на социалисти и служби.


ПОДРОБНОСТИ: 

Банкер №1 Иван Искров превърнал БНБ в бардак
БЪЛГАРИЯ ОТБЛИЗО, ТОП СКАНДАЛНО. 
iskrovШефът на БНБ Иван Искров превърнал кабинета си в централата на банката на площад „Батенберг” в публичен дом! Шумни веселби, изобилстващи от алкохол и женска плът, редовно огласяли коридорите на иституцията.
Скандалът с нощните партита, организирани от Иван Искров, избухна миналата година, когато депутати признаха, че били гости на разюздани купони с манекенки в сградата на БНБ. Бивши народни избраници на НДСВ, за първи път разказали Сградата на БНБ станала на бардак
Сградата на БНБ станала на бардак
за оргиите в кабинета на техния съпартиец Искров. През смях царските депутати споделили на свои колеги как през нощта кабинета на шефа на БНБ се превръщал в кръчма. Бюрото му се отрупвало с бутилки алкохол и тлъсти мезета, а леко облечени момичета от столични модни агенции вдигали духа на компанията с еротични танци.
Въпреки че обичал гледката на женски прелести, Иван Искров всъщност се държал доста потиснически с нежния пол. Запознати с привичките на БНБ шефът се шегуват, че в това отношение приличал на близкия си приятел Ахмед Доган.
манекенки бнбМиналата година Искров беше на косъм от уволнението, когато стана ясно, че чистачката му взима 2 бона заплата, за да си мълчи за срамните изяви на шефа си. Управителят на БНБ дори подаде оставка, но после изненадващо беше реабилиран от новото парламентарно мнозинство на ГЕРБ. Слуховете за партита на Искров обаче са толкова упорити, че се готви ново разследване по случая, разказват запознати. Бъдеща проверка ще изясни дали става въпрос за доноси на врагове на БНБ шефа или за истински събития.

Следва продължение...........

Николай Николов

24 коментара:

  1. КАТО РАЗГЛЕЖДАХ НЕЩАТА И ТОВА ПОСЛЕДНОТО НИКИ СЕ СЕТИХ ЧЕ НЯКОИ БЕШЕ НАРИСУВАЛ ЕДНИ КАРТИ ЗА ИГРА МИСЛЯ СИ ЧЕ СЕ НАРИЧАХА ТОРА ИЛИ НЕЩО ТАКОВА НА ТЯХ БЯХА НАРИСУВАНИ СЪБИТИЯ КОИТО СА ПЛАНУВАНИ ДА СЕ СЛУЧАТ В БЪДЕЩЕ И МНОГО БЯХА БЛИСКО ДО БИБЛЕСИСКИТЕ ПРЕДСКАЗАНИЯ ,И ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ТОЧНО ПО ПЛАН И ВСИЧКИ СА ОТ РАЗЛИЧНИ МАИКИ АМА БАЩА ИМ Е ЕДИН ПОЗНАВАСЕ ПО ПЛОДОВЕТЕ ИМ ОТРОВНИ ,ики,

    ОтговорИзтриване
  2. имам впред вит тия кари кадето бяха нарисувани падналите кули и ръзрошени ядрени централи земетресения и малко след падането на кулите чувека които ги е рисувал и продавал е бил заловен и картите истеглени и комфискувани от магазините специялно в америка

    ОтговорИзтриване
  3. http://www.kabbalah.bg/www/index.php?option=com_content&task=view&id=154&Itemid=246

    ПОГЛЕДНИ ТУК ики! ЗНАМ, НО НЕ МНОГО, НО ГЛЕДАМ ДА ПУСНА НЕЩАТА КОИТО ВЕЧЕ СА ДОКАЗАНА ИСТИНА! БЕЛКИМ ХОРАТА КОИТО ЧЕТАТ, ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ ИСКАТ ВСИЧКИ ДА НИ УНИЩОЖАТ! С НАТОВСКИТЕ САМОЛЕТИ СА ПУСНАТИ ХИМИЧНИ, СИЛНО ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА И ТО НЕ САМО НАД БЪЛГАРИЯ НО И НАД САЩ И НАЙ-МНОГО ТАМ КЪДЕТО СЕГА СИ ТИ! ПУСКАТ РАДИОАКТИВНИЯ УРАН 238, КОИТО В ХОМЕОПАТИЧНИ КОЛИЧЕСТВА, ТОЕСТ НЯКОЛКО МОЛЕКУЛИ НА ЛИТЪР И СИ ПЪТНИК КЪМ ПО-ДОБРИЯ ЖИВОТ! МАЖАТ ПЕЙКИТЕ В МЕТРОТО И НЕ САМО ТАМ С РАДИОАКТИВНИЯ ЦЕЗИЙ, И ЕДИН ЧАС СЕДЕНЕ НА ПЕЙКАТА ТЕ ИЗПРАЩА НА СЪЩОТО МЯСТО. ВИЖ ПУБЛИКАЦИЯТА МИ "ВНИМАНИЕ! РЕАЛНОСТТА! КОЙТО ИМА УШИ ДА ЧУЕ!" ИЛИ С АДРЕС: http://nikolaijambol.blogspot.com/2012/02/blog-post_16.html
    ТОВА СЕ СЛУЧВА В МОМЕНТА! ТРЯБВА ХОРАТА ДА ЗНАЯТ, ЗАЩОТО И ХРАНАТА СЕ ЗАРАЗЯВА ОТ ПОЧВАТА С ТОВА, А НЕОТДАВНА И НАД АНГЛИЯ ОТКРИХА ЖЕЛАТИНОВИТЕ ТОПЧЕТА С ТОВА! 400 ЛИТРА ОТ ТОВА СА СПОСОБНО ДА УНИЩОЖАТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ТРИ АМЕРИКИ, РЕСПЕКТИВНО - ТРИ ПЪТИ САЩ! И ЛЮТВИЕНКО БЕШЕ ОТРОВЕН С ТОВА НО СЛОЖЕНО ДИРЕКТНО В ЧАЯ МУ! ИМАМЕ РАКЕТНИ УСТАНОВКИ В БЪЛГАРИЯ С РАДИОАКТИВНИ БОЙНИ ГЛАВИ, ИМА ГИ В УНГАРИЯ, В ЧЕХИЯ И ПОЛША!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Всъщност за веществото в Англия нещо ново още казаха ли?

      Изтриване
    2. Не съм търсил информация, но мислиш ли, че от гнездото на осите и новия световен ред ще дадат вярна информация на простолюдието, тоест на всички хора?!

      Изтриване
  4. ДА ЗНАМ НИКИ БЯХ В СЕКРЕТНО ПОДЕЛЕНИЕ И ИМАХ ВРЪСКА С РАКЕТНИТЕ УСТАНОВКИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО и точно тогава испитваха една система медуза кадето няма ше какда не ти стане итерсна понеже в нея се влиза с защитно ублекло та сам чувал това унова но гледах в клиповете на уфолозите че през 63 или 65 не единфецирани летаще обекти застават нат централните системи за управление на ядрените боини глави и включват стартирането като отнемат контрола нат уператорите им същото се случва и в ссср по едно и също време та затова се сетих за картите таро , някои стои зат всички тях а те са само слоги като нащи исачдия адови,радвам се че този човек и това предаване в бг казаха тази истина ,всеки има своето призвание Ники и за истината които я търсят и познават е без значение от квоще умрат или ще ги убият важное да за тях да запазят себе си в нея и да не отстъпят пред измамата и натиска , а тук примен за извесно време спряха да пръскат сега от 2 дни пак почнаха и чувам пак има вълни и цунами в бг , та пак ще ви напомня звярат ще се упита да промени времена и закони, вижда теги сами, дориго подозирам и в тотално унищожение, тези ракети и всичко устанало планетата ,ики,

    ОтговорИзтриване
  5. виш това Ники, illuminati itanimulli.com написано обратно те води ето каде сетисе за какво иде реч няма да споменавам речите на обама обърнати обратно могат да се видят в ютуб , ики,

    ОтговорИзтриване
  6. разгледаите и уфолозите какво виждат и какво са разбрали и сабрано глобално ще видите къртината ,ики,

    ОтговорИзтриване
  7. Николай,ако искаш го пусни в отделна тема
    Просто съм БЕСЕН от тази хунта и от тъпотията на това стадо което се нарича - народ!
    Твоя блог е трибуна за тези които използваме собствените си гънки!
    Поздрави,
    anonymous


    Закона за конфискация

    Абе то вече изтрещява човек от тъпотия и олигофрения,бе!
    АМАН от тази МУТРО/МИЛИЦИОНЕРСКА ХУНТА!
    Какви глупости за - незаконно имущество?!
    НЯКОЙ ВИ ОБВИНЯВА...И? ВЕЧЕ СТЕ НА УЛИЦАТА!
    БЕЗ СЪД,БЕЗ ДЕЛО,БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА,БЕЗ ПРИСЪДА!!! НИЩО!!! Просто едно обвинение!
    На практика процедурата ще се задейства, след като едно лице е ПРИВЛЕЧЕНО като ОБВИНЯЕМ за: някое от изброените в законопроекта престъпления.

    1.тероризъм
    2.участие в организирана престъпна група
    3.отвличане
    4.склоняване към проституция
    5.трафик на хора
    6.кражба
    7.грабеж
    8.длъжностно присвояване
    9.неизгодна сделка
    10.наркотици
    11.укрити данъци

    Тероризъм:
    Сипваш си 5 литра в туба на бензиностанция - ти си подпалвач/терорист! - конфискация!

    Участие в организирана престъпна група:
    Седиш си в някоя кръчма и с още един си споделяте взаимните чувства на "любов" към кратуната и хунтата му - това е престъпна група! - конфискация!

    Отвличане:
    Звъниш за десети път на жената, да остави огледалото и да тръгва - ти я чакаш от час/два в колата, докато тя си избере парцалче за да отидете до първата пицария - тя звъни на 112 и казва: Мъжът ми иска да ме отвлече! - конфискация!

    Склоняване към проституция:
    Това всяка жена за всеки мъж, може да го твърди! - конфискация!

    Кражба:
    Даваш заем от 100лв на приятел,той забравя да ти ги върне - ти го обвиняваш в кражба - конфискация!

    Неизгодна сделка:
    Каква сделка? За кой неизгодна? По какви критерии,правила,дефиниции.....ПЪЛЕН УЖАС!- конфискация!

    Наркотици:
    И цигарите са наркотик! И алкохола.... И кафето - пиеш кафенце с цигарка?- О-ооооо - конфискация!

    Укрити данъци:
    Забравил си или си пропуснал някой срок за някое безбройно плащане или облагане на нещо си - Ми-ииии, да не си забравял или забавял - конфискация!

    Това е същинската АКТА!!!

    ОтговорИзтриване
  8. А сега де,Ники преди малко пуснах коментар,а сега го няма.Нещо грешно ли съм писал.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нищо не трия в последно време! Даже чак днес сутринта го отварям и още не съм прочел коментарите! Отварям си пощата и там виждам дали има коментари и на коя публикация! Повтори го отново! Нешо си объркал, предполагам. Може би кода който трябва да въведеш ако си анонимен! И аз не знам! Пиши на някаква текстова програма и после о копирай и поставяй в коментара!Често Гугъл си сменят кодировката и може като пишеш от техния браузър да виждаш квадратчета и запетайки, но публикацията излиза така както си я написал.

      Изтриване
    2. НАПИШИ МИ ГО НА ПОЩАТА!!! НАПИШИ НЕПУБЛИКУВАН КОМЕНТАР ЗА ДА ГО НАМЕРЯ ЛЕСНО И ЩЕ ГО ПУБЛИКУВАМ! САМО МИ КАЖИ КАК - КАТО АНОНИМЕН ИЛИ С ИМЕ, ИЛИ ОТ МОЕ ИМЕ СЪС ЗАГЛАВИЕ КОМЕНТАР КОЙТО НЕ ЩЕ ДА СЕ ПУБЛИКУВА!! xegel@abv.bg!
      ОК!!!

      Изтриване
    3. Бях го написал в отговор на anonymousпо-горе,но интересно коментара си се публикува нормално видяхго ,а после изчезна.

      Изтриване
    4. Чакам го тук или на пощата! Всеки опит даже за коментар се маркира в пощата ми ,но не съм видял! Пускай го пак или както ти казах по.горе!

      Изтриване
    5. Няма проблем,и да не го напиша.

      Сега виждам чи си ми отговорил и за желатина над Англия по-горе.
      Аз днес открих малко информация и тя е че това не е с извънземен характер и не отрова ами маса която поглъща много вода и после я изпуска постепенно,използвала се в растениевъдството.Но дори да е така защо ли собственикът на чиято земя са открити не знае?Странни работи стават на стария континент.И дали красивото сияние което скоро наблюдаваха в Йоркшир не е изкуствено създадено пак никой не казва.А вече не е тайна за скаларните съоръжения в Англия и Норвегия.И "Черно-морската" вълна?

      Изтриване
    6. Виж това!!!!! - http://www.dnes.co.uk/strah-ot-masovo-otravyane-prevzema-angliya/
      За замърсяването над Англия, където са събрали напоените желатинови топчета!

      Изтриване
  9. да това е новия световен ред и неговите правела това са едни от малкото закони които ще налагат , сега станаливи ясно за световния ред които така или иначе ще се наложи ,ики,

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Със сигурност,даже по-скоро, той Е! но важното е до къде ще стигне.Ики искам да те питам нещо в връзка с Звярът.Как си тълкуваш ти (питам те защото се разбира че познаваш материята)

      "Revelation 13:16 And he causeth all, both small and great, rich and poor, free and bond, to receive a mark in their right hand, or in their foreheads. "

      "Revelation 13:17 And that no man might buy or sell, save he that had the mark, or the name of the beast, or the number of his name. "

      Не намерих на български обаче :(

      Изтриване
  10. точно тук се говори за новия световен ред , звяра това са наи силните държави обидинени в едно и един обаче ще оглави това ,църквата християнството и ислияма са другия звяр с двата рога по точно двата рога а звяра е с двата рога е израел тия две религи излизат от евреите ,та за това дето ме питаш числото 666 го има скрит в секи баркот или там кактому казваха шрих кода на всеки продукт и знаеш че без този код продукта не влиза в магазина също ти неможеш да си получаваш парите кеш само чреж банката тоест заплатата ти та ка е поне в развитите западни страни банковата карта която имаш е уписано като името а има вече хора с по секретни наща знаеш за чиповете за лазарния кот исписан на ракатати и е невидим кодиране то на ирисовара ретена или отпечатак на длантати която също е уникална сама по себеси и е непофтотима , та банките корпораците цялата сестема е слуга на този нов ред или както го вижда иоан звяр , та ние сме точно в тия времена ,ако има нещо питаи,Ники има много писано по тази тема в подолните му побликаци с много филми и препратки ,тук тиго убисних на кратко там по доло има много подробни неща и факти ,ики,

    ОтговорИзтриване
  11. в ютуб има една поредица в нея има доста подробно уписано и разеснено за много от нещата в библията макар че е написано от адвентисти те , казвасе лаберинта на истината имаго и на български и англиски ,те пишат много за масоните и илюминатите макарче и притях по весоките места и мат прекрити такива вчера ми дадоха за тях интересно нещо бях го качил по горе написано обратно на англиски с точка км и хоп влизаш в саит на наса може да сиго проверите сами,ики,

    ОтговорИзтриване
  12. Вижте желатиновите топчета, паднали от небето над Англия: http://www.dnes.co.uk/strah-ot-masovo-otravyane-prevzema-angliya/

    ОтговорИзтриване
  13. Това е стара информация,но пък ето и хората в Англия се тревожат за здравето си а пък правителството мори рисковите групи както намери за добре.
    http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2011/nov/14/air-pollution-state-sanctioned-poisoning

    ОтговорИзтриване