четвъртък, 2 февруари 2012 г.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФАКТИ ЗА ПЛАНЪТ РАН - ЪТ! - РИМЕЙК.




Но както и преди съм казвал, че гледате към небето, но не виждате слънцето, защото то е забулено от Еврейски облаци и те манипулират, човешкото съзнание, чрез Еврейските медии. Нима еврейско-масонско-болшевишката терористична партия БКП - не си легнаха комунисти и на сутринта се събудиха СОЦИАЛИСТИ и СЕДЕСАРИ?

 Но на това майнта му, за нашите еврейски изчадия като Луканов, Паси, Станишеви.... това е нормално агрегатно състояние. Но как така пък комунизма рухна по едно и също време в толкова държави и то по - едно и също време? Полша, ГДР, (огледалото на социализма) Румъния, България.....
Ясно е на всички, че те не са сънували този сън! Разбира се, че това им бе наредено, но от кого???. Не трябваше ли този демократичен запад в лицето на САЩ,  да укажат натиск, именно на тези комунисти който ги погребваха години наред, който ежедневно плюеха и втълпяваха на хората зад желязната завеса, че този запад, е един загниващ строй. Не трябваше ли този, " запад" - да подкрепи хората който бяха в лагерите без съд и присъда, нима тук нямаше диктатура, нима тук нямаше погазване на човешките права, само заради това, че човек си позволява да има друго мнение. Защо тези Американци гадни, вместо да подкрепят, истинните дисиденти, като Илия Минев, Петър Гогов и ред други достойни хора лежали в лагерите на смъртта, защо  се прегърнаха с Масоноеврейското изчадие Андрей Карлович Луканов? Защо те приеха да игрята с тях, след като знаеха, че всички те са агенти на КГБ, ГРУ, НКВД??! Просто е:  защото няма разлика между тях всички те се кланят на един и същи бог, Йехова, Яхве, Луцифер, по -точно световния ционизъм, скрил се зад името интернационализъм ООН, НАТО, МВФ, ЕС...........
Сега да погледнем, как стигнахме от комунизма до капитализма. Толкова е очевидно! Първо разбиха селското стопанство, и кой го направи? Кой бе министър председател! - Филип Димитров, и кой е той? Хопа,  изненада: евреин, и това става по плана "Ран – Ът". Издигаха се фалшиви представи в името на ЕС, НАТО: Трябва да затворим АЕЦ! Оказа се, че няма такова изискване на ЕС и кой го направи? - хопа Костов, един от хората който през 1990 година е сред поканените 29 Български специалисти, от Фондацията на Националната Камара на САЩ, начело с Ричард Ран! Ето някой от тях: проф. Иван Ангелов – старши икономически съветник на Андрей Луканов (сега на Станишев), д-р Венцислав Димитров – бъдещ депутат от СДС, Стойо Дулев – тогавашен министър на икономиката, Димитър Костов – зам. Министър на финансите, д-р Иван Костов – бъдещ министър-председател, банкера Емил Хърсев, д-р Димитър Иванов – съветник на бъдещия президент Петър Стоянов, Атанас Папаризов – сега депутат от БСП, д-р Иван Пушкаров, проф. Стефан Стоилов, проф. Тодор Вълчев – бивш директор на БНБ и т.н. Те подготвят всестранен план за прехода на България към демократичен капитализъм, наречен: "Ран – Ът " . Както се вижда, ама все "случайни" хора.


Превърнаха, държавният капитал в свой частен, като източваха заводи и предприятия, някой от тях продаваха на безценица - справка: Балкан, за цената на един луксозен джип, и на кого го дадоха? На ГАД ЗЕЕВИ и хопа... изненада пак Евреин, този същият Евреин осъди България да му заплати 10 милиона долара, след като разпродаде имотите и дистинацийте на компанията, който му бяха подарени. Кой бе човека който сключи тези прословути сделки на който му викаха," г-н" 10% ? Александър Божков и кой е той? - Хопа... изненада! - Отново Евреин. Дефакто в името на ЕС те разбиха икономиката на България стотици предприятия и заводи, машините им бяха продадени на Турция а други нарязани на скрап, но инвеститорите не се интересуваха от тези заводи и хората който работят в тях, интересуваше ги да отнемат пазарите на тези заводи, затова загубихме толкова много пазари от военната промишленост в арабският свят, където държахме и имахме добри позиции. Но нали се досещате кой сега продава там?! Под формата на ембарго ни бяха налагани забрани уж, че ще ни дадат компенсации. Глупости за "наивници". Но те не се спряха и пред това, да ограбят и малкото спестявания който имаше българският народСъздадоха толкова фалшиви Банки, пирамиди като Първа Частна Банда, Първа Инвестиционна Банда като нейн наследник, подлъгаха хората с големи лихви, умишлено предизвикаха инфлация, и койСветовните Еврейски Банкери, за да ограбят и малкото спестявания на хората и да може да пристигне тук кой??? Еврейските Световни банкери, от МВФ.


Следва, че стана много дълго…….

Със съдеиствието на clearly

Николай Николов


13 коментара:

  1. С нетърпение очаквам продължението......

    ОтговорИзтриване
  2. А аз "хепиенда" на това.Но за съжаление такъв край няма да има докато ,ядем шоколадите им,бананите им,кафето им,купени все от тяхните вериги магазини и изобщо им позволяваме за сметка на здравето на нашите деца да забогатяват.Един бойкот на тези три продукта ще се отрази чувствително на силата им.А и толкова ли е трудно, да подкрепим нашите си /стига да са коректни/производители на зеленчуци.
    Пример-Аз купувам за левче литър прясно издоено краве мляко/да го д.ха ЕС,че не било хубаво/-аналогът в магазините е посиняло за 1.90лв.и внесено най често от западната ни съседка,тази дето я ръсиха с уран.
    И куриозът е,че чужди фирми изкупуват българско мляко за 0.60 лв.,в България правят от него сирене и го изнасят,а за нас-растително сиреньеее.Аз вярвам ,че българският народ е находчив и смятам вече да му е дошло времето да прояви тази си черта.Вервайте ми ако се осланяме на чужда помощ ,или пък не дай си Боже на избраните от нас ЛИЦА/е аз не гласувах за тях/,да изправят кривините в Отечеството ни-НЕМА да стане!!!
    Дотолкова ми позволява основното образование,но мисля че сложните проблеми имат удивително прости решения.
    Приятна вечер.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ники,забравих,да те поздравя,ако не се бъркам,броят на посетилите блога расте,даже оня ден видях ,че има и от Тел Авив.

      Изтриване
    2. Благодаря за коментара! И аз постъпвам така, но много от нас - не, за съжаление! Писал съм много пъти! Изтеглете си парите от банките и те ще фалират, за да не стане както през1996 година: 1 : 3 000!Спрете да им купувате фалшивите стоки, не вземайте кредити, защото ще плащате докато умрете и децата ви след вас! Не купувайте фалшивите лекарства, защото ги сведоха до 10 броя и основно до два! Силно токсични! но кой да чуе.. после - ах!, въх! олелее! и така нататък!

      Изтриване
    3. Да от Израел има много! Преди да реформират тиксо брояча градовете от света от които ме бяха посетили бяха над 3 000! В последно време се засили доста посещението от САЩ! Това го виждам като статистика от тиксо брояча, има и от Гугъл брояч, но отворен остана само този със картата, но и него промениха! Не съобщават часа на посещение.

      Изтриване
  3. та нека четът защото истината боли но е целебна и спасителна и брадвата лежи до корените на дървото , и на смокинята клоните умекнаха и листата расцъфтяват , и числото на избраните явно щесе испълни ,неустанаха много от казаните неща даси доидат на мястото ,ики,

    ОтговорИзтриване
  4. "Спрете да им купувате фалшивите стоки, не вземайте кредити, защото ще плащате докато умрете и децата ви след вас! Не купувайте фалшивите лекарства, защото ги сведоха до 10 броя и основно до два! ", с това съм съгласна,обаче ако някой може да ми обясни как болшинството хора с нисък бюджет могат да си нахранят децата и как да ги излекуват??? Не може всички да се справят с финансите, за да живеят така, и не е чене искат...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Обяснявам: Майка ми и баща ми отиват през лятото на село. Сеят домати, краставици, бамя, моркови, зеле, боб, бакла, червени и зелени чушки-пиперки, люти чушки, има три ореха и две сливи, също и няколко сини сливи и дюля, гледат 80 пилета, и едно прасе, защото им дават фураж за използване на земята им! После правят компоти, буркани с домати, кисело зеле, буркани с бамя, баща ми лови риба на реката и я консервира, половината пилета ги замразяваме, половината се запържват и варят три часа в буркани! Купуват мляко за 30 стотинки и си правят кисело мляко и сирене!Правим и тархана, ако знаеш какво е това! И аз участвам в това и после го делим на половина! АНАДЪКМО?!

      Изтриване
    2. Забравих за лютеницата....., патладжана, и още и и още.... бачкане до скапване за едното ядене!!!! Пенсиите им за хляб ,ток и вода!!!

      Изтриване
  5. Плана се казва Операция Шменти-Капели!

    ОтговорИзтриване
  6. За първи път съм тук. Запознайте се н филмите zeitgeist и движението zeitgeist. Все още могат да се свалят от торентите. Аз ги взех от Замунда.

    ОтговорИзтриване
  7. Още веднъж ще кажа, че съм съгласна и това го подкрепям...но не всички имат роднини на село,които да помагат...Последните месеци се наложи даже ние да помагаме на роднини..Ние в къщи си купуваме всичко, работим и не разполагаме с време да ходим някъде да се занимаваме със земеделие, имам и две малки деца, та не слагайте всички под един знаменател...Аз с друго си помагам,като шия някои дрехи например...Каквото можем сами си го правим,но според обстоятелствата храната трябва да се купи...

    ОтговорИзтриване
  8. НЯМАМ РОДНИНИ НА СЕЛО, А НАСЛЕДСТВЕНА КЪЩА С ДВОР. НЯМА РАБОТА ТУК, НЕЗАВИСИМО ОТ ОБРАЗОВАНИЕТО, ДАЖЕ МАГАЗИНИТЕ ФАЛИРАТ. НА ДВЕ СЕДМИЦИ НЯКОЯ СЛУЧАЙНА РАБОТА ЗА ПО 25 ЛЕВА НА ДЕН! НЕ СЪМ КАЗАЛ НИЩО ПРОТИВ ТЕБ. ПРОСТО ВСЕКИ СЕ СПАСЯВА СПОРЕД УСЛОВИЯТА....

    ОтговорИзтриване