събота, 25 февруари 2012 г.

ИСТИНАТА БЕЗ КОМЕНТАР


Събитията от 4.2.1997 г. и как тогавашните политици измениха на българския народ! И красивите тогава млади  мисирки като Цветелина в отбора на унищожителите на народа! Ще видите и другите нагли простаци, тъпанари, крадци и просто прилагателните не ми достигат, но бих казал - "Това е отбора на затвора"!



Николай Николов

3 коментара:

  1. "В каквото и страна да са отишли хазарите, те са успели да заемат важни държавни, икономически, финансови и социални позиции. Те става гравьори на монети, контролират приходите, които влизат в кралската хазна, както и солния монопол (по онова време, солта често е използван вместо пари). Те са ангажирани в събирането на данъците и лихварство, те са били банкери. В действителност, те стават собствениците и ръководителите на голяма част от богатството на тези страни, където са те."

    -Артур Кьостлер “Тринадесетото племе - Хазарската империя и нейното наследство”-1976 г. .

    Време е да им отрежем "пъпната"връв.Щом някъде БолгАриите са създавали нещо,хазарите са се присламчвали за да го заграбят и унищожат.Е не е ли време да ги натирим като крастави кучета?

    Ники е писал често ,че не са виновни ония юдеи от кибуците ,а поюдейчените Хазари.

    http://pobeditelite.narod.ru/simple85.html

    ОтговорИзтриване
  2. виждам че има интерс затова щети кажа че щесе наложи да поровиш още доста, материяла е много но поголямата част не е публикувана освен в тяхната и историята на саседните им народи има много за четене,един жокер провери кои издига и поставя мохамет този самузванец за пророк и защо го издигат но нека удоволствито остане за този които търси ,ики,

    ОтговорИзтриване
  3. С цялото си уважение към теб аз не търся засега поне верските истини ,а исторически факти,а иначе съм се поровил и изнамерил материал по въпроса и според мен ми е достатъчен за да прозра някои истини .
    Поздрави.

    ОтговорИзтриване