понеделник, 10 март 2014 г.

ТАЙНИТЕ НА ВЕДИЧЕСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ - ХОРАТА ИЗЧЕЗВАЩИ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ

Отваряйки книгите на ведическата култура ние попадаме в удивителен свят. Трудно ни е да повярваме на прочетеното, защото древните моноскрипти разказват за достиженията на велика цивилизация, на технологиите на които би завидял и съвременният свят. Що за култура е била тя, която по ниво далеч е превъзхожда нашата?
Древните текстове ни дават потресаващи сведения за местонахождение на изначалната люлка на човечеството. Те отхвърлят учението на Дарвин за постепенната еволюция. Съгласно тези ведически писания, Земята е населена с разумни хора вече в течение на милиони години. Техническите достижения съществували на Земята хилядолетия назад далеч са превъзхождали съвременните, а много от древните култури неизвестни на съвременните историци по ниво на развитие са били доста по-цивилизовани от културата на нашето време. Съвременните добре проучени факти свидетелстват, че човечеството е милиони години по - старо от това което допуска еволюционната теория. Спирам моя разказ до тук, а всичко останало и доста интересно може да чуете и видите във филма който ви предлагам веднага след този текст. Приятно гледане и слушане!



Николай Николов

3 коментара:

  1. Намерих нещо наистина интересно. Вижте: http://www.youtube.com/watch?v=AufJunNmisk "Esoteric Agenda 480p (Subtitles in eng, ger, spa, est, heb, lav, pol, fre, por, hrv, cze, rum, srp) "

    ОтговорИзтриване
  2. http://www.youtube.com/watch?v=QJphPdnEc8g&feature=related

    ОтговорИзтриване
  3. http://earth-chronicles.ru/news/2012-03-11-18734 Камелот: Буриш о сверхсекретных проектах \"Мажестик\"

    ОтговорИзтриване