сряда, 29 февруари 2012 г.

ПОРЕДНАТА ДИАГНОЗА С ГЕОРГИ ИФАНДИЕВ


Гледайте, слушайте и цъкайте с език, псувайте или мислете! Няма да ви разказвам предварително, но разберете кой какъв е бил и какъв е сега и на какви хора сме се, и се доверяваме! Само ще Ви дам бонус /модерна в момента дума/ - всички се оказаха от едно котило, което съсипа идеите и на социализма и на капитализма и на демокрацията и на републиката и на анархията...! И то в най - богатото и развито общество от историята на човешката цивилизация, поне тази която официално знаем и когато всеки може да разполага с храна , вода материални и духовни ценности! Да, ама - не! Ще Ви пускам по една на ден, за да има време да ги осъзнаете и видите нещата. Е, ще пускам и неща от областта на науката например, за да не се зомбираме от тази тъпа политика! Всичко добро!







Николай Николов

вторник, 28 февруари 2012 г.

КОЙ Е НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ


Ето и малко по-различен поглед върху биографията на този кариерист :
Николай Младенов е роден на 5 май 1972 в семейството на дипломати от
т.нар."живковска дипломация". Като малък е живял в Индия, а после
и в Холандия. Баща му Евтим Младенов, който от 2006 година е покойник, е бил ченге - радист в различни посолства. Майка му ...е Неда Младенова. По професия е лекар - педиатър и вече е пенсионер. Николай Младенов влиза в Английската гимназия в София като внук на активния борец против фашизма /кога в България е имало фашизъм?/ и капитализма Николай Младенов и е последният комсомолски секретар на Учкома на ДКМС в 114-та столична Английска гимназия, която завършва през 1990 г. Приет е в Университета за национално и световно стопанство, специалност “Международни отношения”, където завършва висше образование през 1995 г. На следващата година получава магистърска степен по военни науки от Кралския колеж, Лондон, където защитава дипломна работа на тема “Израелските ядрени сили”. Масон.
Не е служил в българска казарма, но според непроверена информация, е преминал тайно военно обучение в израелската армия - факт, малко известен в България. Между 1996 и 1998 г. заема поста програмен директор на фондация “Отворено общество”, София. Следва длъжност като програмен координатор в Социалния отдел за България на Световната банка. През 1999 основава Европейския институт в София и е негов директор до 2001. Междувременно Младенов се запознава с Надежда, по баща –Парунова, по първи мъж – Михайлова, по втори – Нейнска, на международен форум и с малко помощ от масона Иван Станчов. Така той се озовава на 5 място във Варненската листа на ОДС за изборите 2001.
Надка, която е водач влиза от София и Младенов става депутат. През 2002 Надка, по баща –Парунова, по първи мъж – Михайлова, по втори – Нейнска, ставайки председател на СДС, прави Младенов член на НИС, преди да е станал член на СДС. През 2003 на местните избори Николай Младенов взема 200 хил. долара от ТИМ-аджии, за да наложи в СДС издигането на малкоизвестната и малкопопулярна юристка Ванухи Арекелян за кандидат на СДС във Варна, срещу което на самата Арекелян е обещано да стане шеф на Варненския окръжен съд. ТИМаджии изпълняват договореното и Ванухи става шеф на съда, Николайчо е по - богат с 200 хил. долара, а Кирил Йорданов - преизбран за втори път. Бившият шеф на СДС във Варна Янко Станев разполага със снимки, където се вижда как Младенов взема доларите, поставени в една картонена кутия за обувки. От 22 февруари 2004 г. заема поста заместник-председател на СДС, който напуска с оставката си през 2005 г. През 2006 г. става съветник към комисиите по отбрана и външна политика на Иракския парламент.От 2007 г. работи като консултант на Световната банка, Международния републикански институт и Националния демократически институт в България, Афганистан, Йемен и други страни от Близкия изток. Говори руски, английски, френски език и иврит. Шампион по прескачане от партия в партия – същи Марио Магарински. Беше в СДС, после стана съосновател на Гражданското сдружение „Европейски демократичен път“ заедно с Димитър Абаджиев, после в ГЕРБ.
PROffaLION Габрово, България
Намерено в интернет

От днес вече ще да блея!



Защо не съм и аз поет,
поет като Цачева Мисирката?
Ех, че ода бих направил
на баба си на хурката!


Защо не съм и аз поет,
като Симеончо трети!
Че запял бих, че възпял бих
на владиката мъдете!


Но защо не съм Дянков,
да напиша чудна драма -
за жабите, за мишките,
и боят им с цар Обама?


Защо не съм аз поне,
плодовит, прочут списател,
да съставя и молитви
на нашия цар Борисов?


Защо не съм и Пръч голям,
да преведа Илиада;
но с такъв превод, за който
и лобут да ми се пада?


Но защо не съм Овца дебела,
да заплача, да запея:
"Не пей ми се, не смей ми се,
от днес вече ще да блея"?


Но защо не съм и Цецо,
"вярата" си да възпея:
че ще стане вълк овцата,
(а певците като нея?!

Николай николов

понеделник, 27 февруари 2012 г.

КАКВО НАПРАВИХА ЕВРЕИТЕ С БЪЛГАРИЯ!



Николай Николов

КАКВИ СМЕ НИЕ! СТИГА СЕРИОЗНИ НЕЩА!

По принцип така сме повечето хора от България:



Защо си блъскаме тъпите глави и ние не знаем, защото това го прави и самият ни живот.

Други пък постъпват така, и се смятат за такива, както казват  " Тази наша прокуратура само ни клати кура"И това е добре - казват те, но за нас, а не за Вас". Ето така изглежда:



Е...Ами всеки е различен?!


Има и други варианти: Някои четат... ама защо и те не знаят.....?????  Но четенето е престижно макар, че не разбираме нищо, нека сме простаци но четящи и умни, макар и крадци малоумни! 




А пък други да летят, къде успешно къде смешноно нека да покажем успешното, а по късто смешното. Все пак това е опит за летене...:


Но знайте, все пак тъпите тикви ни наблюдават и изучават." Къде сме ние къде са те": Пегъзи Музовски го каза, а той е неповторим и на него трябва да се вярва....ние сме такива, за голямо съжаление и извинение!



Така е, няма как! Все пак по добре е да се огледаме нали? Дали вали или злато пада, или храна?! Бре не знам "мама му да еба", нали съм тъп, от пръч роден..А Роден! Абе знам го този! Явно взех да поумнявам, или да углупявам..? Знам ли?! Някой ще ми каже, но по вероятно е да ме излъже? Такъв е закона на живота! Знам ли? Нали съм от бедните хора...

Все пак може да вали! Но има и такива:

Значи си заслужавло ???! Но пък май повечето сме си такива:




  Е има и други. И Вие всички го познавате! Няма как, така е:                                                                         
                                                 




 Николай Николов


    Но това което в момента жизнено ни засяга всъщност е тук – ЦЪК!
                                                                                           

СМИСЪЛА НА ЖИВОТА ЖИВОТА

В часа по философия професорът застана на катедрата, изпълнена с различни предмети и зачака студентите да утихнат. Тогава взе голям празен буркан от майонеза и го напълни с топки за голф. Попита студентите дали съдът е пълен. Те отговориха утвърдително.

После професорът взе една кутия с камъчета и я изсипа в съда, разклати го леко и камъчетата се наместиха между топките за голф. И отново попита студентите дали съдът е пълен. Те пак отговориха утвърдително.
Сетне професорът взе кутия с пясък и я изсипа в съда. Естествено пясъкът запълни всичко. Той попита още веднъж дали съдът е пълен. Студентите отговориха с единодушно "да".
Тогава професорът взе две кутии с бира от бюрото и изсипа съдържанието им в съда, което изпълни празното пространство сред песъчинките.
Студентите се разсмяха.
"Сега, каза професорът, когато смехът утихна, искам да ви кажа, че този съд представлява вашият живот. Топките за голф са важните неща във вашия живот - семейството ви, здравето ви, децата ви, приятелите ви, страстите и предпочитанията ви - все неща, които ако загубите всичко друго и ви останат само те, животът ви ще бъде достатъчно пълен. Камъчетата са другите неща - работата ви, къщата ви, колата ви. Пясъкът е всичко останало - малките неща."
И продължи:"Ако най-напред сложите пясъка в съда, няма да има място за камъчетата и топките за голф. Същото се случва и с живота. Ако губите времето и енергията си за дреболии, никога няма да имате място за нещата, които са важни за вас. Обръщайте внимание на нещата, които застрашават щастието ви. Играйте с децата си.
Излезте с партньора си навън, на вечеря. Винаги ще се намери време да изчистите къщата и подредите.
Погрижете се най-напред за топките за голф, за нещата, които наистина си заслужават. Подредете приоритетите си. Останалото е само пясък."
Една от студентките вдигна ръка и попита:"А какъв беше смисълът на бирата?"
Професорът се усмихна."Радвам се, че ме попитахте. Исках просто да ви покажа, че няма значение колко пълен е животът ви, винаги ще се намери място и за две бири."




Николай Николов

ОКЕАНЪТ РУМИ - САМО СПОМЕН

Една нощ един полицейски инспектор
открил един пиян, който лежал
в основата на една стена.
„Хей, какво си пил?" - извикал полицейският инспектор.
„Пих онова, което беше в това гърне" -
отвърнал пияният.
„Очевидно е така, но какво е имало в гърнето?" -
продължил инспекторът.
„Онова, което изпих, беше вътре в гърнето" -
настоявал на своето пияният.
„За нещастие, сега то е вътре в теб" - казал разочаровано
полицейският инспектор, раздразнен, че разговорът се
върти в порочен кръг. Чувствайки се като магаре,
което се опитва да се измъкне от тинята,
той се обърнал към пияния:
„Е, добре, какво ще кажеш да хвърля един поглед?
Ела тук, отвори устата си и кажи: „А-а-а-а!" Пияният веднага започнал да се смее: „Ха-ха-ха!"
„Казах ти да кажеш „а-а-а-а",
какво означава това „ха"! - изревал инспекторът.
„А-а!" изразява страдание и мъка. „Ха" изразява
опиянението от радостта" - обяснил пияницата.
„Какво ми обясняваш сега? Не се опитвай да ми
пробутваш някакви мистични безсмислици
или да ме оплиташ в езотерични дискусии -
просто се приближи насам!" - заповядал инспекторът.
„Изгубих себе си. Не пробутвам нищо. Ако все още бях затворен в някакъв вид разбиране за
това наше нереално съществуване, аз щях да стоя на амвона заедно с професионалните
свещеници и с неохота да правя
плоски и досадни изказвания" - казал пияницата.
„Това е то, ти си пиян и идваш с мен в затвора" -
казал инспекторът.
„Мой скъпи инспекторе - нечленоразделно заговорил
пияният - можеш ли да свалиш риза от гърба на гол
човек? Ако бях в състояние да се прибера у дома,
аз щях да направя това преди часове.
И тогава този възхитителен разговор,
който водим, никога нямаше да се проведе."
*
Бягай от успеха.
Пий отрова и плюй вода.
Атакувай всеки, който те възхвалява.
Дай назаем парите си на онзи, който е в беда.
Спри да търсиш сигурност
и започни да живееш опасно.
Изостави доброто си име
и си спечели някаква лоша слава.
Опитвал си се да бъдеш значителен и забележим,
и това не те е довело доникъде. За да промениш нещата, опитай се да бъдеш луд.
*
Онези, които претендират и се преструват,
че са нормални и здравомислещи
в един такъв луд свят,
са безнадеждно умопобъркани.
*
Не ще спечелиш сърцето на Възлюбения, ако не пожертваш главата си.

Николай Николов

ДИАГНОЗИ РАЗНИ И ОЩЕ НЕЩО = ∞


ЗАЩО  поддържам Ифандиев? Ами омръзна ми червено синьо - жълтата банкерска пропаганда, гарнирана със евтин порно-силиконов миш-маш и оше нещо!  Какво губим, ако сме правилно осведомени? При това безплатно ? Ние нищо, но някои много, а може и всичко!!!  Във чистата стая ще видиш “лайното”, а в “клозета “ – не, естествено! Там са МНОГО!!!
И тъй  като по ръцете на предателите има 100 годишна българска кръв,  и болшевишки грим, и демократичен грим, и капиталистически грим, то  мястото на мръсниците е до изпражненията на историята! Защо? - Защото са свикнали с миризмата на лайната! Бяха мекерета под турско робство, станаха чорбаджии при капитализма, партизани и партийни членове на БКП при социализма, а сега са най - големите "демократи" и милионери при така наречената „Демокрация”. Между другото такава дума няма в нашата конституция, а и не знам в някоя друга дали я има. Нямам нищо против тези хора който вярваха в идеите на социализма /и аз вярвах/ и които работеха и построиха доста неща в България! Същите тези хора сега тънат в бедност при „Демократична” България! Защо? Защото все едни и същи лайна са тези които съсипаха Капитан Петко Войвода и Левски,  които се правеха на най - големите партизани и комунисти, при Тодор Живков а сега те и техните деца са най - големите "демократи" и богаташи, тоест псевдоЕЛИТА”!  Ами така, нека ни тъпчат и трепят, щом им целуваме миризливите гъзове, и някой който в момента е що годе добре си мисли, че и  утре ще е така! Защо,  не знам, но си мисля, че пример ще ни даде Гърция! Гледайте и слушайте и мислете!




Николай Николов

неделя, 26 февруари 2012 г.

ПОСЛЕДНАТА ДИАГНОЗА

 Евроком Предаването "Диагноза" беше спряно на 17.02.2012 г. Но защо трябва да позволяваме тази гавра да продължава! Не на СЕМ и медийните ченгета на ГОЦЕ! и Боко БОРисОВ! Само пускам последното предаване, но има още толкова много които не сте чули и видели!  Голям страх от истината пада! Страхуват се да не си загубят луксозния материален живот, известността, парите, любовниците, властта, безнаказаността, педерастията, за да продължава народа тоест - НИЕ, да тънем в мизерия, нищета и ограбване на всички нива, за каквито се сетите! За да просперира необразоваността, простотията, фалшивите банки идеи, лъжи, пари и хора!  Кръг от фалшив елит в банките,  политиката, "бизнеса", културата, телевизията, журналистиката, спорта,  и така до безкрай - все едни и същи хора да гледаме и да се перчат и акъл да дават и път на други, било млади, било стари, било красиви, било умни или с идеи, щом не са от техния произход се не дава! Докога????!

"I am a most unhappy man. I have unwittingly ruined my country. The growth of the nation, therefore, and all our activities are in the hands of a few men. We have come to be one of the worst ruled, one of the most completely controlled and dominated Governments in the civilized world no longer a Government by free opinion, no longer a Government by conviction and the vote of the majority, but a Government by the opinion and duress of a small group of dominant men."-Woodrow Wilson



Николай Николов

събота, 25 февруари 2012 г.

ИСТИНАТА БЕЗ КОМЕНТАР


Събитията от 4.2.1997 г. и как тогавашните политици измениха на българския народ! И красивите тогава млади  мисирки като Цветелина в отбора на унищожителите на народа! Ще видите и другите нагли простаци, тъпанари, крадци и просто прилагателните не ми достигат, но бих казал - "Това е отбора на затвора"!



Николай Николов

ИЗМАМАТА НАРЕЧЕНА ТОПЛОФИКАЦИЯ

В нито една държава в този свят не съществува такъв вид измама! Да но България прави изключение! Де да беше само това!! Но сега е време да си поговорим за терора върху народа от власт имащите и не имащите власт в момента, които се облагодетелстват от това, независимо от коя партия са и дали са на власт или не! По принцип те са хора със средно образование или ако имат по - високо такова, са с купени дипломи. Не са виновни те! Запомните! Виновни сме ние народа защото ги търпим, гладуваме, оставаме без собственост, ставаме клошари, пропиваме се или се самоубиваме, защото сме едно тъпо стадо. Изпълнени сме с овчедушие, страх и робска психика и не си търсим правата, който вече всъщност ги няма, защото си ги самозагубихме! "Блажени са бедните духом. тяхно е царството небесно!" Ето, на този дописан принцип в Библията /от измамната църква/ се кланяме. Е ми така ни се пада! Нека сега да си поговорим по-подробно за тази наглост!



Николай Николов

петък, 24 февруари 2012 г.

КОЙ НИ УПРАВЛЯВА СЕГА И ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРИЯ И НАС

Без ликвидация на непокътнатата система на милиционер-социализма, без дирене на съдебна отговорност на нейните протежета, без национализация на заграбеното от номенклатурата народно имущество, без нова Конституция и създаване на качествено друга държавна организация, без нова справедлива приватизация с регламентираното участие на всички нашенци и накрая, но не на последно място – без промяна на мисленето няма да имаме бъдеще. Ние изчезваме в буквален, във физически смисъл, но хората пускат това покрай ушите си и вярват на официалната статистика. Нацията ни остарява с бързи темпове ,но и тук социалното министерство лъже.

ББ и министрите са лъжци!! Коя е другарката Нона Караджова, от къде се взе и кой изтика тази до неотдавна никому неизвестна патка в политиката и държавата. Никой не каза, че тя е снаха на някогашното комунистическо величие Стоян Караджов , а в началото на 80 години на миналия век партията я е изпратила на специализация в САЩ! Първоначално е издигната от Тодор Живков, а в последствие от Иван Костов. То е почети все едно! Кой издигна недоразумението на така нареченото Супер министерство? Става въпрос за недоразумението Трайчо?! Нима не знаят, че той е зависим от премиерската любима Цветелина Бориславова Карагьозова. От ченгесарските кръгове зад нея и за връзките му със СОРОС???! Целият живот на Нона Караджова е свързан с най – висшите и алчните кръгове на червено-фашистката номенклатура! Но всяка крушка си има опашка…. Гледайте и слушайте кои ни управлява! Толкова от мен! „Приятно” гледане и слушане!



Николай Николов

ДА ПОГЛЕДНЕМ В МИНАЛОТО!

Освен разходките в бъдещето които правихме скоро , то нека се върнем малко назад в нашето приятно минало. Правя това за вас защото съм свободен и нямам работа /е не само за това/. Днес ми се обадиха за един лаптоп но още ми го носят. Така, че ще видим кой кум кой сват....








Николай Николов

МИСЛИ НЯКАКВИ СИ - ОТ ТУК ОТ ТАМ

Няколко прехвръкнали черни мисли...Остави ли се един автомобил без да се кара по-дълъг период от време, то той се разваля. Нещо, което не може да се случи с автомобил, който е постоянно в движение. Факт. Доказано е и от личният ми опит. Нещо подобно е и с човешкия мозък. По-дълго бездействие - и хоп - при опит за мислене получаваш главоболие. При някои самия опит за "включване" на мозъчето си им причинява неистова болка. Та поради страх от тази болка си я карат на cache memory – навиците си. Аз обаче (и понеже не се считам за достатъчно умен и начетен) не мога да си позволя лукса да оставя в бездействие мозъка си – карам го непрекъснато да „бачка” – нали това му е предназначението. Пък и не се страхувам от мозъчен инсулт – да му мислят онези с „cache memory”то…Тези дни се замислих за факта, че на народа му трябват кумири. Е, не на целия народ, но поне на тази част от него дето е кара на cache memory. Преди кумира му беше манго костoff, след това онова малоумно нищожество – мадридското недоразумение, а сега е ББ+ЯЯ (пожарникар+”мека китка”). БЛ (не го знам колко е бил волен, но болен със сигурност е) е с подменена сигнатура (Л беше за Лидеров, но изглежда са го излекували от тази мегаломания на магистрала Тракия, и сега Л стои за Лизачев – чие дупе лиже не е трудно да се разбере). Въобще народни тъпандурски кумири. Да им са живи и здрави. И още 100 години да ги онодват…Не случайно Теогнид 520 пр.н.е. го е казал много сполучливо:
„Тъпчи го с крака, впрегни го в хомот,муши го с острия остен - народа тъп,- защото никой като него на таз земя не иска робството тъй много”.
Не се учи този народ от собствената си история и туй то. Пари и кумири – това му са стойностите на които разчита. Плюс „cache memory”то естествено. И лъжите + измамите – но то е вградено в българския геном от времето на борката първото мекере. Ботев много сполучливо го е казал:
„Пари, пари, пари! - рекъл едно време Наполеон I и зяпнал беше да глътне цял свят; пари, пари, пари! - думат нашите букурещки народни базиргени и слухтят де кой ще да умре, за да му лапнат имотецът; пари, пари, пари! - думаше наш кир Михалаки и беше - чорбаджия. Парите са ум, парите са чувства, парите са живот, парите са бог. За пари Генович е станал шпионин, Найденов мекере, а Михайловски подлец.Чета из „нюзпейпърите” (ей, и аз май започнах да подражавам на БГ тъпандурите в чуждиците…. Ама ми е позволено до някаква степен. Щото при мен езиците бъкат. Като лайна у селски кенеф…) из нета, че българите се били пропили яко. Ми да поркат – какво друго им остава?
…Защо виното е огледало на човека…Алкей 660 пр.н.е.
После ББ ще им гаси махмурлука с пожарникарския си маркуч, за който из женските форуми се шушне, че бил малък и мек. С голям и твърд всеки можел да изгаси „пожара” на женската вагина. Виж с малък и мек да го направиш било висша форма на мъжественост. Само дето не знам дали ББ носи прашки като НБ (СС – СереГей СтаниШеф го прекръстиха и него – на НасранГей БилШеф), но може и да си сложи – нали беше на инструктаж в Тел Авив след ЯЯ – като резултат може и да му омекнат китките… Той и БЛ беше там на инструктаж преди време и май му омекнаха китките след него. Пък и Капка (да не си помислите, че е капката на трипера) си била купила вибратор. Сигурно има защо. Горката… Ами това е следствието от „инструктажите” в Тел Авив… А може и от кривославието да е – знам ли? Но да се върна на мрачните ми мисли относно народа наследник на борката първото мекере. Мисленето му причинява болка, а тези, които могат безболезнено да мислят не са в България отдавна. Та качествата на този народ (май е по-сполучливо да се нарече електорат) не са много – алчни, крадливи, и противно-глупави заядливци се срещат през всеки населен от електората метър. И май Дарвин не е съвсем прав в твърдението си, че човека-електорат бил произлезнал от маймуната. Май от някаква кръстоска между маймуна, невестулка, куче, и свиня ще да е. Щото още Семонид 650 пр.н.е. е казал относно животинските качества на електората:
… от свинята - немарливите, от лисицата - хитрите, от кучето - злобните, от земята - ленивите, неразличаващите добро и зло, от морската вълна - изменчивите и капризни красавици, от магарето - упоритите и лакомите, от невестулките - противните и крадливите, от коня - кокетките, от маймуната - глупавите и заядливите, от пчелите - трудолюбивите…Астрологията просто потвърждава Семонид. Такива ми ти пожарникарски истории с привкус на нечистоплътна вагина… И няколко прехвръкнали черни мисли като следствие…
Цар Кару.

Николай Николов

сряда, 22 февруари 2012 г.

МНОГО ИНТЕРЕСНА И ВАЖНА ТЕМА И ТЯ ЗАСЯГА ВСЕКИ ОТ НАС




 ЗА КУФАРЧЕТАТА С ПАРИТЕ!!! - г-н Филипов - достоен мъж  /бивш шеф на НЕФТОХИМ/, каза при Цветанка Ризова за 4 вагона пресни пари - каймета от РУСИЯ - ЛЕНИНГРАД - монетен двор !!! Те са разтоварени на централна  гара София на камиони, и оттам в подлеза на хотел Рила - Корекома - после по етажите, в стаичка скромна бяха раздадени срещу хартиена. бележка от Луканов! !! Амин за него, и ЧЕРВЕНАТА лисица-БКП замете 100 годишните лайняни следи и следва,,,,,,,,,,,,,,,"ТИШИНА от Георги Минчев !!! Мисля, че всеки коментар от мен е тук излишен!
PS-Филма прекъсва за кратко на някои места и се сещате защо, но това не е проблем!!!


Николай Николов

МАТРИЦАТА В КОЯТО СМЕ ПРИНУДЕНИ ДА ЖИВЕЕМ - РИМЕЙК

Хората са поставени в условия да бъдат принудени да кредитират съществуващата система – Матрицата, със своето право на глас, спестовни единици, работоспособност и природен потенциал – ум, красота и сила. Колко поети, художници, писатели, актриси, проститутки, певици и топ модели, бизнесмени, военни, полицаи, дизайнери, политици и културтрегери…. всъщност обслужват матрицата, работят за нея. А иначе, те смятат, че творят!!!Че изграждат новото общество, новата епоха, т. нар. Ню Ейдж.

Механизми и трикове и измами на матрицата на живота ни:
-Сегашната форма на демокрация, това е най-високата (най-ефективна) форма на манипулация над обществото.
Манипулацията се извършва чрез избирателната система, парите и медиите, съответно в трите сектора: политика, икономика – финанси и социален живот - култура. (“За върховенството” от Айзенрайх)
“Когато например тълпата зареве за аристокрация, ще доминира социалната сфера, когато същите тези гласове започнат да плачат за олигархия, ще доминира икономическата, а когато вече преситени се разплачат за принц, ще се появи и политическия лидер. Тези промени са изградени повече върху измамата, отколкото върху реалността, защото ако на една държава, ако трябва да говорим истината, един ден й се наложи да приеме капаните на демокрацията, а на следващия – капаните на тиранията, от нея повече държава не става. ”(Откъс от глава 6 на “За върховенството”).
-Хората са принудени да предоставят своето право на глас, своите парични средства и своята работоспособност на този, който държи лостовете на управление в Царството на Силата.
-Народът в действителност неизбежно кредитира, чрез предварително зададените му условия на придвижване в строго ограничения коловоз на физическото оцеляване, Системата на имащите властта, тоест самата Матрица. Народът е принуден да кредитира Матрицата. Народът предоставя своето право на глас на определени избраници, които в действителност се оказват избраници на властта, основен инструмент на Матрицата. .
-Народът, отделният гражданин предоставяйки своето право на глас и своята спестена парична (спестовна) единица на имащите власт и банков капитал, всъщност кредитира тяхната линия и политика, тяхната програма и стратегия, тяхната фирма или банка, съответно бизнес начинание или проект.


Лостовете за убеждаване – това са тотална дезинформация, прикрита лъжа, умело изковани митове, подкупи и корупция, всичко това основано върху система на мощно подхранван егоизъм. (Забележка: В основата на своята физическа и разумна конструкция, всеки един индивид притежава своята ахилесова пета и когато тази негова слаба точка се стимулира и използва, умело прицелвайки се в трите основни био-програми, заложени в човека, той е уязвим в нея. От тази гледна точка няма ни един индивид на физическия план,, който да е неуязвим и неподдаващ се на въздействието на лостовете на манипулацията.)
Демокрация, манипулация, стимулиране на егоизма и коя да е от трите основни биопрограми, заложени в човека.
Висшата форма на манипулация, това е използването на първоначалните заложени в човека биопрограми: – програмите за самосъхранение, себеобезпечаване и продължение на рода, проявяващи се в нуждата от подслон, храна, вода, облекло, емоционално и сексуално общуване, социални контакти, топлота на взаимоотношенията.


Николай Николов

понеделник, 20 февруари 2012 г.

КАМБАНАТА БИЕ ЗА ТЕЛЕВИЗИОННОТО ПРЕДАВАНЕ „ДИАГНОЗА С ГЕОРГИ ИФАНДИЕВ И ВЕЧЕ МАЙ УДАРИ НО ДО КОГА?!“



Съветът за електронни медии (СЕМ) издаде постановление, с което глобява с 5000 лева телевизия „Евроком“ заради коментар на водещия Георги Ифандиев в предаването „Диагноза“ от 26 септември 2011 г. Ето какво предизвика гнева на медийната милиция. Ето гледайте:


Виновен, без право на доказване на противното!   Нас ни избиват. Всекидневно и безмилостно. Тук наистина се води необявена и непризната гражданска война. Тя върви по няколко посоки. Първата е по пътя на постоянно увеличаващата се бедност, която все по-често прераства в мизерия. Тя превзема все по-обширни територии. В нейната фатална мрежа попадат все повече българи. Най-голямата опасност е, че поразените от тази чума не виждат никакъв изход от нея. Все повече нашенци се усещат обречени на животинско съществувание. Дългото пребиваване в това положение ги превръща в покорни роби, готови да целуват ръце на всеки, подхвърлил им коматче хляб. Последният пример беше унизителното поведение на жителите на село Бисер спрямо техните убийци – премиерката и нейните министри. Втората линия е етническа. Всекидневно българи падат жертва на циганската престъпност. Всички правителства говорят за някакви интеграция на т. нар. роми. Но досега нито едно от тях не е предприело нищо реално. Срещи от рода на неотдавнашната – на държавната секретарка на САЩ Хилари Клинтън, само наливат масло в огъня на циганската престъпност. „Демократичният“ Запад излива стотици милиони долари уж за подпомагане на т. нар. ромска интеграция. Те потъват като вода в пясък и се материализират в палати и луксозни автомобили на ромските барони, оглавяващи партии и фондации на етническа основа. Връзката на този „ромски“ елит с уж бившия режим е прозрачна. Достатъчно е да надникнев биографията на прословутия „политик“ и „бизнесмен“ Цветелин Кънчев. Той беше подставеното лице на последния Живков министър-председател Георги Атанасов. В това си качество той е въртял малка фабрика за производство на пластмасови изделия – предимно мебели, на територията на Гара Искър в столицата! Не само това. Осъден за упражняване на насилие, ромският „лидер“ беше превърнал своята затворническа килия в луксозно обзаведен малък апартамент с всички екстри, както се казва на жаргон. Без време беше помилван от вицепрезидента Ангел Марин, потомък на червени терористи, сам ярък антинатовец, по-късно възторжено размахващ знамето на Алианса?!
Автор: Г. инфандиев
Следва продължение........


Преписвач:
Николай Николов

неделя, 19 февруари 2012 г.

„ НЕ МИР ДОЙДОХ ДА ВИ ДАМ, А МЕЧ”! КАКВО СЕ СЛУЧВА С ГЪРЦИЯ И КАКВО СЪС САЩ?

Никой не е казал, че за покойниците трябва да говорим само добро или нищо – напротив - Христос е казал - „ Не мир дойдох да ви дам, а меч”!  Какво се случва с Гърция и какво със САЩ?  Трябва да ви кажа, че това което ще се случи с последната за сега империя, ще е такъв колапс, че Гърция ще ни се вижда като данъчен рай!  Защо?!  Защото САЩ са оплели в мрежата си цялата световна икономика, и когато държавният им дълг се изравни с брутния вътрешен продукт /и то много скоро/ то в хазната им , както и у хората им не би трябвало да остане и цент! И какво следва???.... Стига съм говорил, по добре вижте……. 


Николай Николов

ГЕОРГИ СТОЕВ - РАЗКРИТИЯ, СЪДБА И ИСТИНАТА

Уж смелите измикяри - крадци и убийци, унищожители на българския народ и прекланящи се пред парите,  мечтаещи да имат власт над всички нас, и при най-малките разкрития се изпосраха от страх! Защо убихте честния човек бре изроди гадни?! Това е репликата на всичките такива от"елита" в целия свят! Големи педераски гъзове, които се посират от страх и убиват, за да не загубят безсмисления си уж щастливия  живот! Гледайте и слушайте истината за тях в нашата мила родина!















СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ.....

Николай Николов

събота, 18 февруари 2012 г.

КАКВО СЕ СЛУЧВА В БЪЛГАРИЯ, С НАРОДА И ЗАЩО СЕ КРИЕ

Светът се управлява не от онези които виждаме в новините, а от корпорациите! Вече настъпи края на националните държави и това не е конспирация, както облагодетелстваните крещят истерично.. Днес истинската карта на планетата прилича на черга собственост на интернационалните компании. Преди известно време американският шпионин Джеймс Уорлик, (по съвместителство посланик у нас) уж случайно посещава Нефтохим /Лукойл/ - Бургас. Придружава го руския наместник в тукашния филиал на корпорацията Валентин Златев. Син на дългогодишен кмет на Правец, московски възпитаник и потомствен комунист!
"За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно – Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни." - Васил Левски!
Продължаваме с истината за нас, неудобна на управляващите, САЩ  и …..




Николай Николов

ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА КОНФИСКАЦИЯ НО ВЕЧЕ РАБОТИ КАТО ЗАКОН

Просто съм БЕСЕН от тази хунта и от тъпотията на това стадо което се нарича - народ!
Абе то вече изтрещява човек от тъпотията и олигофрения бе!
АМАН от тази МУТРО - МИЛИЦИОНЕРСКА ХУНТА! Ама ще го духат в името на Отца и Сина и Светаво духаа.... ХУНТАТА, Х-Я МУ 
ЩЕ  ДУХА, но почакайте малко АМИН! 
Какви са тези глупости за - незаконно имущество?!
НЯКОЙ ВИ ОБВИНЯВА...И? ВЕЧЕ СТЕ НА УЛИЦАТА!
БЕЗ СЪД, БЕЗ ДЕЛО, БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА, БЕЗ ПРИСЪДА!!! НИЩО!!! Просто едно обвинение, тоест едно голямооооо.....НИЩО!!!!
На практика процедурата ще се задейства, след като едно лице е ПРИВЛЕЧЕНО като ОБВИНЯЕМ за: някое от изброените в законопроекта престъпления:
1.Тероризъм
2.Участие в организирана престъпна група
3.Отвличане
4.Склоняване към проституция
5.Трафик на хора
6.Кражба
7.Грабеж
8.Длъжностно присвояване
9.Неизгодна сделка
10.Наркотици
11.Укрити данъци
Тероризъм:
Сипваш си 5 литра в туба на бензиностанция - и ти си подпалвач - терорист! и - конфискация!
Участие в организирана престъпна група:
Седиш си в някоя кръчма и с още един си споделяте взаимните чувства на "любов" към кратуната /БОЙКО ТИКВАТА - бел. ред./ и хунтата му - това е престъпна група! - конфискация!
Отвличане:
Звъниш за десети път на жената, да остави огледалото и да тръгва - ти я чакаш от час - два в колата, докато тя си избере парцалче за да отидете до първата пицария - тя звъни на 112 и казва: Мъжът ми иска да ме отвлече! - конфискация!
Склоняване към проституция:
Това всяка жена за всеки мъж, може да го твърди! - конфискация!
Кражба:
Даваш заем от 100лв на приятел, той забравя да ти ги върне - ти го обвиняваш в кражба - конфискация!
Неизгодна сделка:
Каква сделка? За кой неизгодна? По какви критерии, правила, дефиниции.....ПЪЛЕН УЖАС! - конфискация!
Наркотици:
И цигарите са наркотик! И алкохола.... И кафето - пиеш кафенце с цигарка? - О-ооооо - конфискация!
Укрити данъци:
Забравил си или си пропуснал някой срок за някое от безбройните плащания или облагане на нещо си - Ми-ииии, да не си забравял или забавял - конфискация!

Това е същинската АКТА!!! просто АКТА в Български вариант!
"За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно – Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни.! - Васил Левски!
anonymous
Николай Николов

петък, 17 февруари 2012 г.

неГРИЖАТА ЗА ХОРАТА – ОСНОВНА ЦЕЛ НА Станимира Стефанова Николова И ПАРТИЯТА







Другият девиз на ГЕРБ и на всички депутати от всички партии в парламента е: „Нека народа мре и обеднява и без жилища и храна да остава –  но на нас да ни е добре”! Както казва Христос – „Истината ви казвам” и аз така ще повторя неговите думи и ще се аргументирам! Но преди това искам да извикам: „Събудете се бре хора, те са за затвора! До кога ще спите?!Докато се събудите в някой кашон на улицата ли?! Та да започна! Всеки ден когато се събудите и си включите телевизора чувате по някаква нова простотия оформена като закон. Нима някой не вярва?! Те са толкова много простотиите, че вече взех да ги забравям. Ще напиша и то не в хронологичен ред а за това за което се сетя!
-          Всички прасета трябва да разполагат с климатици, душове и играчки! /А хората и децата?/
-          Всички климатици на жилищните къщи и блокове трябва да са строени в една редица!?
-          Всички краставици трябва да са абсолютно прави! /А пишките наши?/
-          Всяка земя която не е изорана се счита за необработваема и подлежи на изземване.
-          Даже и да не отоплявате жилището си то трябва да плащате за това, че стените ви се отопляват от парното на съседите!
-          Трябва да сменим електромерите с електронни, защото са по чувствителни и отчитат и консумацията даже и на свето диод!
-          Трябва да плащате такса електромер, даже и да не ползвате електричество, защото ние /енерго унищожителните дружества/ се грижим за вас!

СЕГА ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ СПЕЦИАЛНО НА ТАЗИ "СПРАВЕДЛИВОСТ" ЗАЩОТО В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ СА ВЕЧЕ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ХОРА!!!

-          За всяка неплатена на време такса, било за кола, било за жилище, било за смет и за каквото и да е, въпреки, че си я плащате с начислените лихви, то трябва да платите и на съдия изпълнителя който е завел дело срещу вас за положения от него труд! Минималната глоба е 200 лева и ако не я платите навреме тя нараства в геометрична прогресия и се запорира нищо друго освен жилището ви, на което реалната цена се занижава 5 пъти и се продава на новата цена. Може да си го купите и вие! Нищо, че дължите само 300 лева. Държавната хазна трябва да се пълни! Никой не е задължен да ви съобщи, че е заведено дело срещу вас! Това научавате когато ви осъдят!
 Да приятели мои, това е самата истина! Съжалявам, че в тези 20 минути не мога да се сетя на прима виста за другите неща но ще помисля и ще ви ги напиша. Пишете и Вие в коментарите на блога или в Свежо!
 Та за да не бъда голословен ще ви дам конкретен пример и то с мен! С факти и имена! За жилището ми трябваше да платя 600 лева/ беше 280, но заради боклуджите повишиха цената/! Събирах пари и през ноември го платих! Оказа се, че трябва да платя 1200 лева от лихви, такси и знам ли от какво, та продадох парче от земята си и ги платих, както казах през ноември! Но общината забележете, забравила да каже ,че съм платил и са завели дело за което аз не знам и ми пристига решение да си платя задължението и 200 лева глоба! След като им се озъбих и ги заплаших, осъществиха обратната връзка и ми останаха само 200 лева, които съдия изпълнителката каза, че ще си ги платя защото тя е положила труд, които се заплаща и ако не платя ще нараснат над хиляда лева. Е всеки адвокат се отказва да води дело за 200 лева а и аз няма с какво да му платя! Ето и примерът с мен ! Конкретен пример!!! Тя се казва Станимира Стефанова Николова - Бургас! Питайте чичко си Гугъл! Той помни дълго..
-          ВижтеТУК! 
-          Обърнете внимание на снимките на „хората”! Това да Ви говори нещо?! И по- абсурдно, вижте - ТУК!    Какви добри хора.....Вижте Станито Николова - ЦЪК!
Според вас как да се постъпи?! Ето разгласяваме, но какво от това?! Защо  си играят с нас, с народа мирен и тих така а и с  нескопосаните закони! А вижте и предаването по БТВ на тази тема днес, тази сутрин и вижте колко са нагли и колко са се самозабравили! Вижте  ТУК!  
"За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно – Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни." -  Васил Левски.
  
Я ми кажете сега, няма ли нужда от ново Белене? Един стадион хора тормозят целия народ!
И накрая да ѝ кажа: Ако въпроса не се реши нормално то аз ще го реша радикално, каквото и да значи това, но излизайки от принципа: "Нама човек-няма проблем!"

Николай Николов