вторник, 28 август 2012 г.

КАК САЩ РАЗРУШИ БЪЛГАРИЯ


МИСЛЯ, ЧЕ ЕДВА ЛИ ИМА НУЖДА ОТ МОЙ КОМЕНТАР. ПИСАЛ СЪМ И ПРЕДИ ЗА ТОВА. ЗАТОВА САМО ГЛЕДАЙТЕ, СЛУШАЙТЕ И ЧЕТЕТЕ! НАПРАВЕТЕ СИ СЪОТВЕТНИТЕ ИЗВОДИ. ЗНАЯ, ЧЕ ДЕСЕТ ПРОЦЕНТА ОТ НАШЕТО НАСЕЛЕНИЕ ЩЕ СА ПРОТИВ,  И ВИЕ ГИ ЗНАЕТЕ КОИ СА!  А ОТ МЕН ВСИЧКО ДОБРО!







Нека нещата да се кажат такива каквито са - от 1997ма година насам имаме политици-ментета от които нищо не зависи. Всичко зависи от благословията на МВФ , Световната Банка и Брюксел. А ако се появи някой който да им се озъби, или щего прецакат като му скрият зърното например (виж Виденов 1996та ) или ще го изкарат зъл диктатор (виж Асад 2012та). Затова ментетата трябва да са послушни, да приватизират и да правят каквото им кажат от МВФ. Това трябва да се повтаря всеки ден по телевизията. ГЛЕДАЙТЕ:


 НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

петък, 24 август 2012 г.

₢ ЯГАГАН И..........₢ МЕЧ



Винаги в своя живот съм имал усещането, че Бог е с мен. Той е някъде около мен и всичко, което правя е мисия поставена ми от Бог. Винаги съм имал твърдото убеждение, че животът ми има смисъл, че няма да мине така напразно, нахалост. После всички хора около мен започнаха да възлагат големи надежди на това, че съм специален човек. Всички признаваха, че съм най-умен, че зная много, интелигентен съм и казвам неща, които няма откъде да знам. В моя живот се случваха събития, които сочеха, че има някаква преднамереност и че аз съм специален. Така хората около мен започнаха да мислят, че аз ще създам нова религия и тя ще е истинската религия, която ще спаси техните души. Разбрах, че всички хора са като мен и всеки върви по път подобен на моя. И не съм само аз уникален, а всички хора са такива.


Години наред тази отговорност тегнеше на раменете ми. Аз също смятах, че трябва да създам нова религия. Постоянно опитвах да изведа постулатите й, но нищо не се получаваше. Единия ден извеждах едни закони, на другия ден други. А закони, който се променят всеки ден не са истински закони, докато един ден проумях, че няма нужда да създавам още едни закони. Светът и без това е окован от прекалено много закони. Светът има нужда от разкъсване на оковите. Той има нужда от духовно учение, но не от религия. Така аз създадох своето духовно учение и разбрах, че никога няма да съм създател на религия. А моето духовно учение е учение на промяната, на развитието и на духовното развитие. Това, до което достигнах като ниво е много повече от религия, това е духовен Път. Сега ще ви разкажа за него.

Първото нещо, което трябва да разберете, е това, че всеки човек е различен и живее в собствен свят. Всеки човек живее свой различен живот. Може двама души да са на едно и също място, но те преживяват нещата по различен начин. Така хората никога нямат представа за обективността, защото техния субективен момент е винаги различен от субективния момент на друг човек.

Още, когато се ражда човек, той е слаб и зависим от близките си. Още тогава човек се научава, да се оповава на други хора. Тогава той осъзнава, че ако не се придържа към по силните от него, не може да оцелее. Така човекът за пръв път става зависим от останалите хора, от тяхната сила и влияние в неговите очи на дете. След това цял живот се чувства слаб, защото смята себе си за част от човешкото общество. Той знае, че трябва да спазва законите му, ако не иска да бъде отхвърлен. За съжаление дори когато стане достатъчно голям и вече може да се справя сам, човекът продължава да живее с чувството да е зависим от обществото (другите) и тази зависимост не изчезва цял живот.

Тази зависимост и този страх от самотата определят едни от най-големите страхове на човека. Така още от малък във всеки човек се изгражда идеята, че без другите не може да оцелее. Че трябва да се присламчва към по-силните, които да го защитават и че ако остане сам ще умре. Тези страхове обуславят по нататъшния му живот. Така, още от раждането, във всеки човек се раждат с него и най-дълбоките му и добре скривани страхове.

Когато човек се ражда се случва и още нещо. Всеки човек освен, че се ражда чисто материално, има едни части, които не се раждат с него, това са части, които той взима назаем от Бог. Ползва ги само докато съществува. Така всеки човек, когато се роди осъзнава, че е изправен пред Бог, а той е малък слаб и гол. И така човекът разбира ,че трябва да обособи себе си. Той трябва да се самозатвори, за да отдели своите части от тези на Бог. Това е моментът, в който човек започва да съществува. Мисията на човек в този живот е да бъде различен от Бог и в същото време той чувства един непрекъснат копнеж отново да се слее обратно с Бог.

При това отделяне, човек се затваря в нещо като голям балон,  този балон ни отделя и защитава, той определя нашата индивидуалност, но в същото време, ни отделя от Бог или ако искате го наречете „реалността”.

Отначало ви казах, че всеки човек живее в собствен свят. Това е така, защото всеки, за да съществува, да го има е изградил тази преграда. И тази преграда макар да е прозрачна, винаги изкривява действителността. Това, че е прозрачна ни изгражда илюзията, че сме заедно, че сме да едно място, че сме общност и общество. Но всъщност ние възприемаме света по различен начин, защото всеки от нас изкривява действителността сам по себе си. И обвивката на всеки един от нас пречупва различно и е с различна дебелина. Затова много често не се разбираме. Затова по-нисшите духом смятат, че са прави, и невиждайки своята ципа се опитват да ни убедят, че те са прави и най-близо до действителността. Действителността не е толкова важна. Тя наистина е може би една, но първото нещо, което човек трябва да направи, е да научи за тази своя преграда и ако знаеш за нея, ако я познаваш, ще можеш да изчисляваш пречупването на истината, която ти правиш и да си много по-близо до Бог. Това се нарича самопознание. Това означава да осъзнаеш, че си спящ човек и едва след това ще имаш шанс да се събудиш.
.........


"ЯГАГАН И МЕЧ"

Николай Николов

понеделник, 20 август 2012 г.

Ω - СИНГУЛЯРНОСТ И 2012/21/12 - Ω




Съществуват ДВЕ ПЪРВИЧНИ сили, които творят нашата Вселена такава, каквато е. Двете сили се породени от волята на / да го наречем условно / - „Създателя”.

Първата сила е ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА, а втората – МАГНИТНАТА.
Самостоятелно на тях им се налага да изолират своята собствена енергия, за да създадат форма. Можем да кажем, че „Създателя” е сътворил всички вибрационни форми, материалното и нематериалното от своето ТЯЛО – „Яжте хляба, това е моето тяло”.
„Пийте вино, това е моята кръв”. „Повдигни камъка, и ще ме откриеш там”. Как „СЪЗДАТЕЛЯ” е изолирал част от своята собствена ЕНЕРГИЯ? За тази цел Той е създал изолационна преграда, използвайки сила, известна като МАГНЕТИЗЪМ. Магнетизма позволява на всичката МАТЕРИЯ да съществува и изразява себе си. ВСИЧКАТА МАТЕРИЯ създава магнитно изолационно поле. То конструира ВСИЧКИ ФОРМИ. Благодарение на магнитното поле света се усеща плътен, твърд и НАШИТЕ изолирани полета са отделни едно от друго. Но в действителност ние сме ЕДИНИ. Цялата вибрация и танца на честотите се колебае около ЦЕНТРАЛНАТА ТОЧКА която е ХИПЕРПРОСТРАНСТВЕННА по природа. Тази централна точка ( СИНГУЛЯРНОСТ ) безкрайно и постоянно привлича всичко към себе си, и създава ПРОЕКЦИЯ, и постоянно / КАКТО МЕХАНИЗЪМ в машина /, цикъл след цикъл, до безкрайност! Опънати по волята на „Създателя” - назад към източника!! Двете противостоящи си първични сили - /електро – магнетизъма/ пораждат ДВА ефекта, известни на нас като ВРЕМЕ и ГРАВИТАЦИЯ. Гравитацията е движение на енергетичния поток ( ПРОЕКЦИЯТА ) около ядрото на Сингулярноста. Това безкрайно привличане на силите около централната точка на сингулярноста, /Гравитацията/ е известна като Закона за Привличането. При Безкрайното привличане към ядрото на Сингулярноста Проекцията проявява форма!! ВРЕМЕТО – това е продължителността на проява на Проекцията на СВЕТА. Магнетизма изолира ПРОЯВИТЕ и ги забавя, като лепило. Времето съществува така, че всичко не представлява нещо възникващо едновременно в тази проява на реалността. Така, ние трябва да разберем, че времето и гравитацията – това е ИЛЮЗИЯ, тъй като всичката енергия вече съществува и се изразява в единното си великолепие сега. За това, ако ние се потопим в хиперпространственното ядро на Вселената, или в който и да е атом, Времето и Гравитацията напълно се отменят, защото Безкрайната Енергия се съдържа вътре във всяка част /парченце / на ХОЛОГРАФСКАТА / в действителност / ПРОЕКЦИЯ на СВЕТА.
Всеки атом съдържа потенциална енергия и информация за ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА и всичко СЪТВОРЕНО . В него се съдържа безкраен потенциал, а това означава, че това го има и във ВАС!!
( ДНК: това са две противостоящи сили, едната електрическа и другата – магнитна ).
Много хора се питат, «Защо вселената се разширява»? Сега вече можем да дадем отговор на това: Защото нейната осъзнатост се разширява!!
Клетката на мозъка – това е Вселена. Това което е извън, това е увеличено отражение на това което е вътре във ВАС!!
ТЪМНАТА МАТЕРИЯ в нашата вселена – това е просто въздесъщата реалност, която ние не сме способни да декодираме и възприемем в състоянието си на хора. Нащите пет чувства могат да възприемат само много малък спектър от видимия свят / електромагнитния спектър /, и то много ограничено!!
Всеки атом има сингулярност в своето ядро! Всеки човек има сингулярност в своето, да го наречем ядро! Всяка планета, включително и Земята, всяка звезда, всяка галактика и самата ВСЕЛЕНА има сингулярност в своето ядро! ( пространствено – времеви тунел). Колкото Вие сте по близко до Хиперпространственната сингулярност, толкова по силно се забавя ВРЕМЕТО, а гравитацията става по силна, и стигаме до пълно спиране на ВРЕМЕТО в центъра, като вътре в Черна Дупка!!! Сега Вие знаете тайната на ЧЕРНИТЕ ДУПКИ, и защо един ден в „небесата” е равен на 1000 години в нашето измерение. РАЯ и АДА са вътре в тях!
„Създателят” твори безкрайно, и не изразходва Енергия напразно!
Цялата енергия преминава през цикъл на залез и намаляване, а след това отново изгрява и се повишава!! Тя се движи по закона на единството като единна машина. Този цикъл е известен като ЦИКЪЛ ОМЕГА. / Ω /.
През 1994 г. от НАСА са замерили че светлина била излъчена от центъра на ВСЯКА ГАЛАКТИКА!! Сега протича пространствена промяна!! ХАОСА ще се разпространява докато ние се приближаваме до точката на Сингулярноста!!!
Това ще бъде края на времето, такова каквото ние го възприемаме сега, края на СВЕТА - какъвто го възприемаме, и разширяване на нашата цивилизация обратно в галактиката!! Цялото изразяване /проекцията / на енергията ще отидат в една точка, даже и самото време. Ние можем да се възползваме от проекцията на енергията за технологично израстване на планетата ни, което ясно наблюдаваме сега. Това значи, че това което се считаше невъзможно или въображаемо става и ще стане Доста Реално!!
Човечеството е започнало своето преминаване в 3-тото измерение преди около 26500 години. Когато ние преминем през ЦЕНТЪРА на вихъра / средата на тунела /, а това ще се извърши през следващите няколко години, ние ще преминем / издигнем отново / в 4- тото измерение / четири измерен свят /!!
Скоро ви писах и за другата сила създавана от разпада на ХИГС БОЗОНА!
За още информация по въпроса натиснете  ЦЪК.

http://bg.wikipedia.org/wiki/Гравитационна_сингулярност



Николай Николов

понеделник, 13 август 2012 г.

ЗА КАКВО СМЕ СЕ ПОЯВИЛИ НА ТОЗИ СВЯТ И ДАЛИ ТОЙ НЕ Е ДРУГ - ОНЗИ...









Ако човек почне да се интересува от смисъла на живота или неговата ценност, това означава, че той е болен.“ - Зигмунд Фройд!!!
Смисълът на живота е в това,че той няма смисъл...Всеки от нас придава смисъла сам за себе си.
Всеки иска да бъде щастлив и да избегне болките и страданията. Стремим се по различни начини, но към щастие се стремим. Някои чрез пари, слава, коли, жени (ама много), апартаменти, къщи, власт, наркотици, глезене, мързел, здраве, семейство, приятели, деца, работа, хоби ..... – колкото хора, толкова цели.....
Някой от тях не са лоши. Всички обаче са нетрайни в същността си. Зависят от условия. И в най-голямото щастие се съдържа страданието, защото щастието свършва.
Всичко е взаимозависимо и взаимосвързано. Всичко е причина и следствие. Всяка мисъл, дума и действие определят бъдещето, това което се случва сега е резултат от миналите ни мисли, думи и действия. Пълна отговорност!!! Кактусите на които понякога седим сами сме ги засели.
Всеки се стреми към щастие и то някак се изплъзва.
Гневът, гордостта, ревността, желанието и невежеството се появяват всеки ден в различни комбинации в ума ни. Мислим, казваме и правим неща, неприятни и болезнени за другите. И създаваме причини същото да се случва и на нас. Омагьосан кръг.
Когато имаме нова кола или къща, не са щастливи колата или къщата, щастливо е това което е между ушите ни, това което наричаме ум. Това което възприема света ни точно сега. Нека търсим щастието там където е!
Има два вида щастие. Единия вид е свързан с картинките които се появяват в огледалото на ума ни. Този вид е нетраен.
Другия вид щастие е абсолютно. Това е сиянието на самото огледало. Преживяването на преживяващия. Безвременно и безкрайно. Отвъд думите и понятията. Трябва само да почистим огледалото от „замърсявания” – смущаващите чувства, закостенелите идеи и вредните навици.
Тогава сме абсолютно безстрашни, спонтанно радостни и интелигентно работим за да помагаме на другите.
Всеки има потенциала да е щастлив във всеки момент от живота си. Там където е.


Успех, любов и късмет на търсещите!

Николай Николов


Чакам вашите коментари......

неделя, 5 август 2012 г.

ГАЛА - ЗА ВАКСИНИТЕ С Д-Р ПАПАЗОВА



Браво да Доктор Папазова за смелостта и да каже истината и жалко за първото и дете. Предаването е с високо качество и е на български естествено. Гледайте го и мислете! Направете си вашите изводи какво се случва с нас и с децата ни и внимавайте. Тази публикация пускам благодарение на Петя Младенова и Интер Реклама!


Гледайте тук - ЦЪК!


Николай Николов

сряда, 1 август 2012 г.

ТАЙНИТЕ НА ВАТИКАНА (ИСТИНАТА ЗА ХРИСТИЯНСТВОТО).


Това е реалната история на на католицизма и папството. И по законите Божи, и по библията, сегашният папа е последният! Какво ще е след тава?! Който е жив - ще види! Пожелавам това на всички приятели и добри хора!



 Николай Николов