вторник, 23 април 2013 г.

ИЗОПАЧАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ


Тракийските надписи са на език, който почти напълно съвпада с…днешния говорим български език.

Всъщност "траки" няма и никога не е имало. Това е гръцка дума, която не е име на етнос, а означава, "варвари", "неелини" (въпреки, че почти цялата цивилизация на придошлите гръцки пирати е заимствана от това по-древно местно население). Никога не е съществувал народ, който да нарича себе си "траки". Всъщност по нашите земи - Балканите и Мала Азия от далечната древност живее местно население, което е едно и също оттогава до ... днес и ... никога не се е променяло.
Доказателствата, че траките и българите са един народ стават все по-многобройни, сериозни и незаобиколими. Те вече са очевадни за всеки непредубеден човек. Една поредна обща черта е, че както българите, така и траките не са имали робовладелство.

Че българите са древно население на Балканите - това е и мнението на почти всички хронисти, летописци и историци до преди 150 години. Включително и на българските от Паисий Хилендарски до Георги Раковски.

Откриването и разчитането на все повече тракийски надписи и доказването, че езикът на траките е един и същ с българския е последният пирон в ковчега на недоказуемата версия, че българите сме късни пришълци на Балканите и тюрко-славяни.

Двама "гении" изобретяват официалната ни история!



Първият евреин - външен министър на България не е Соломон Паси, а бай Иречек.
Тази брутално фалшификаторска тюрко-славянска версия е изобретена (по-точно обобщена) от чешкия евреин Константин Иречек на 26 годишна възраст, на базата на мнения на късни западни и руски учени - мнения, които са напълно неадекватни и са осмени още от Георги Раковски, който пръв доказва, че българите са арийски народ. Продължител на Иречек е неговият български ученик Васил Златарски - бащата на фалшификаторската историческа школа, която все още пише учебниците по история у нас, но предвид глобалните промени, които скоро ще стигнат и до България, едва ли още дълго ще успее да остане на власт. А основателят й- Васил Златарски - ще запомним най-вече със зловещата му роля в Ньойския договор, когато нашият премиер Стамболийски протестира срещу разкъсването на България и в отговор гръцките и западните дипломати цинично му препоръчват картите на "бащата на Българската история" В. Златарски (и сътрудниците му), според които ... Тракия и Македония не са български земи ...

Същият е един от главните изобретатели на "славяните" и "тюрките" в България. Техен баща той наистина е, но едните му деца (тюрките) никой никога не е виждал по нашите земи (до турското нашествие), а другите му деца ("славяните", които всъщност са плод на кръвосмешение на различни научни бащи и майки като Златарски) никой не е виждал изобщо никъде по света.
Бащата на тюрко-славяните в България - Васил Златарски.

Първите изобретатели на исторически митове и легенди се появяват у нас няколко десетилетия преди Златарски и всъщност това са снобите и поклонниците на Великите сили - Запада и Русия, т.е. новите гъркомани. Ние се оставихме за известно време (защото една лъжа няма как да е дълготрайна), да ни излъжат, че сме тюрки и славяни (въпреки, че такъв етнос просто ... няма, а под "склавени", "словени" и под. старите хронисти са имали предвид съвсем друго значение, във всеки случай не и етническо), но ето как са изглеждали тези "модерни учени" в очите на своите съвременници:

ГЕОРГИ РАКОВСКИ
"Европейски някои си учени даром мъдруват, че тии българи (дошавши уж чак в 502 год. подир Христа в днешна България) били татаро-унгарскаго племени, но като дошли в България, найшли тамо седем народа славяни, смесили се с тях и се пославянчили до шуш за твърде малко време! Но тии учени не ни показват отде и кога са били дошли тии седем народа славянски в България и някаква си най-мъничка татаро-унгорска остатка в езика ни?! Нам е познат коренно татаро-турский език и със сичките старания, които сме положили няколко години да открийме такова нещо, за святата истина повестности, нищичко не сме найшли".
.........................................................................................................
Чудни са европейските някои си учени, които тъй даром се впущат в работи, които не познават!" /БЪЛГАРСКА СТАРИНА, МЕСЕЦ ЧЕРВЕН (ЮЛИЕ) 1-И. БУКУРЕЩ, 1865 г./
“Колко смешни са историците и любословците, между коим и много славяни зовими, а в очи коим тая реч е била като трън татарщина, и от того заключавали и решили, че дошавший ... от Волжанските страни Кубрат с едно отделение бил татарин... А от мечтаний татарски язик никаква остатка не е останала, но слял се уж и се изгубил в мечтаний от тях славянский. Чудно приключение и хубава легенда.” /Георги Раковски. Съчинения Т.4 – С., 1988, 265 с./
Както старите гърци са ни хвърляли в скитская яма, тии днешни европейски учени ни съпричисляват с фински и черменски и не знам йоще какви племена и качват ни по уралските диви и пусти гори!”
/Г. С. Раковски, Ключ българскаго язика, Съчинения, том IV, София, 1988, с.194 /
По-късно Златарски налага нова рестрикция или квота и измества българското пристигане на Балканите през 60-те години на 7 в.

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

5 коментара:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=fmKruWcQXUU
    http://www.youtube.com/watch?v=wqYZ7Af4Eeg

    ОтговорИзтриване
  2. http://www.youtube.com/watch?v=cLRTpPb_eeA

    http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=1&WorkID=3164&Level=1

    ОтговорИзтриване
  3. Преди няколко години си направих ДНК (митофондрийна) изследване в Мед. академия, по друг повод. Написаха ми като заключение някакъв код, който означавал - че ДНК-то ми е на най-старата пребиваваща по тези земи етническа група, т.е. тракийска. Аз съм си чиста българка. Какво означава това? Едно и също нещо.

    ОтговорИзтриване
  4. Аз съм българка от София. Преди няколко години си правих изследване на митохондрийната ДНК в лаборатория в Медицинска академия. Поводът беше здравословен. Като заключение на вида ДНК ми бяха поставили някакъв неразбираем код. Обясниха ми, означавал, че принадлежа към жените на най-древната етническа група, населявала тези места. Тракийската. Случайно ли е това?

    ОтговорИзтриване