четвъртък, 10 юли 2014 г.

ИЗОПАЧАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ

Тракийските надписи са на език, който почти напълно съвпада с…днешния говорим български език.
Всъщност "траки" няма и никога не е имало. Това е гръцка дума, която не е име на етнос, а означава, "варвари", "неелини" (въпреки, че почти цялата цивилизация на придошлите гръцки пирати е заимствана от това по-древно местно население). Никога не е съществувал народ, който да нарича себе си "траки". Всъщност по нашите земи - Балканите и Мала Азия от далечната древност живее местно население, което е едно и също оттогава до ... днес и ... никога не се е променяло.
Доказателствата, че траките и българите са един народ стават все по-многобройни, сериозни и незаобиколими. Те вече са очевадни за всеки непредубеден човек. Една поредна обща черта е, че както българите, така и траките не са имали робовладелство.
Че българите са древно население на Балканите - това е и мнението на почти всички хронисти, летописци и историци до преди 150 години. Включително и на българските от Паисий Хилендарски до Георги Раковски.
Откриването и разчитането на все повече тракийски надписи и доказването, че езикът на траките е един и същ с българския е последният пирон в ковчега на недоказуемата версия, че българите сме късни пришълци на Балканите и тюрко-славяни.
Двама "гении" изобретяват официалната ни история!Първият евреин - външен министър на България не е Соломон Паси, а бай Иречек.
Тази брутално фалшификаторска тюрко-славянска версия е изобретена (по-точно обобщена) от чешкия евреин Константин Иречек на 26 годишна възраст, на базата на мнения на късни западни и руски учени - мнения, които са напълно неадекватни и са осмени още от Георги Раковски, който пръв доказва, че българите са арийски народ. Продължител на Иречек е неговият български ученик Васил Златарски - бащата на фалшификаторската историческа школа, която все още пише учебниците по история у нас, но предвид глобалните промени, които скоро ще стигнат и до България, едва ли още дълго ще успее да остане на власт. А основателят й- Васил Златарски - ще запомним най-вече със зловещата му роля в Ньойския договор, когато нашият премиер Стамболийски протестира срещу разкъсването на България и в отговор гръцките и западните дипломати цинично му препоръчват картите на "бащата на Българската история" В. Златарски (и сътрудниците му), според които ... Тракия и Македония не са български земи ...
Същият е един от главните изобретатели на "славяните" и "тюрките" в България. Техен баща той наистина е, но едните му деца (тюрките) никой никога не е виждал по нашите земи (до турското нашествие), а другите му деца ("славяните", които всъщност са плод на кръвосмешение на различни научни бащи и майки като Златарски) никой не е виждал изобщо никъде по света.
Бащата на тюрко-славяните в България - Васил Златарски.

Първите изобретатели на исторически митове и легенди се появяват у нас няколко десетилетия преди Златарски и всъщност това са снобите и поклонниците на Великите сили - Запада и Русия, т.е. новите гъркомани. Ние се оставихме за известно време (защото една лъжа няма как да е дълготрайна), да ни излъжат, че сме тюрки и славяни (въпреки, че такъв етнос просто ... няма, а под "склавени", "словени" и под. старите хронисти са имали предвид съвсем друго значение, във всеки случай не и етническо), но ето как са изглеждали тези "модерни учени" в очите на своите съвременници:

ГЕОРГИ РАКОВСКИ
"Европейски някои си учени даром мъдруват, че тии българи (дошавши уж чак в 502 год. подир Христа в днешна България) били татаро-унгарскаго племени, но като дошли в България, найшли тамо седем народа славяни, смесили се с тях и се пославянчили до шуш за твърде малко време! Но тии учени не ни показват отде и кога са били дошли тии седем народа славянски в България и някаква си най-мъничка татаро-унгорска остатка в езика ни?! Нам е познат коренно татаро-турский език и със сичките старания, които сме положили няколко години да открийме такова нещо, за святата истина повестности, нищичко не сме найшли".
.........................................................................................................
Чудни са европейските някои си учени, които тъй даром се впущат в работи, които не познават!" /БЪЛГАРСКА СТАРИНА, МЕСЕЦ ЧЕРВЕН (ЮЛИЕ) 1-И. БУКУРЕЩ, 1865 г./
“Колко смешни са историците и любословците, между коим и много славяни зовими, а в очи коим тая реч е била като трън татарщина, и от того заключавали и решили, че дошавший ... от Волжанските страни Кубрат с едно отделение бил татарин... А от мечтаний татарски язик никаква остатка не е останала, но слял се уж и се изгубил в мечтаний от тях славянский. Чудно приключение и хубава легенда.” /Георги Раковски. Съчинения Т.4 – С., 1988, 265 с./
Както старите гърци са ни хвърляли в скитская яма, тии днешни европейски учени ни съпричисляват с фински и черменски и не знам йоще какви племена и качват ни по уралските диви и пусти гори!”
/Г. С. Раковски, Ключ българскаго язика, Съчинения, том IV, София, 1988, с.194 /
По-късно Златарски налага нова рестрикция или квота и измества българското пристигане на Балканите през 60-те години на 7 в.

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

4 коментара:

 1. "Чудно приключение и хубава легенда.” /Георги Раковски./ Винаги съм смятала, че Нашата история е писана по поръчка на Кремъл. Ровила съм, търсила съм,чела съм. Напоследък повечето хипотези се потвърждават и доказват - проф. Ангел Гълъбов чрез ДНК-анализ отново отрече алтайския ни произход.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. А като си ровила и чела, не изрови и не намери ли нещо по въпроса, че повечето анализи за платени?! А ако не знаеш, ето вече да знаеш, че което не се купува с пари, се купува с много пари! Хайде със здраве!

   Изтриване
 2. На грешно място търсиш. Виж в индийските и асирийските книги пише достатъчно.

  ОтговорИзтриване
 3. https://www.facebook.com/note.php?note_id=182650061766769&id=1783764752

  ОтговорИзтриване