понеделник, 26 октомври 2009 г.

Масони -част - 1

20Юли 2007
.Турция бе домакин на тайната среща на "Bilderberg Груп", която включваше мощни бизнесмени, политици и индустриалци от целия свят. Както съобщи агенция АРА, на срещата са присъствали турският държавен министър Али Бабаджан, председателят на TUSIAB, дъщерята на медийния магнат Айдън Доган - Arzuhan . Доган Yalchyndag, ректор на университета за Boğaziçi Aisha Soysal, вицепрезидент на Световната банка, Камал Darwish, един от лидерите на „Кока-Кола Интернешьньл”, Mukhtar Кент и пет други човека.

Сред чуждестранните гости - председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу, комисарят по сигурност и външна политика Хавиер Солана, настоящи и бивши министри на Франция - Бернар Кушнер и Мишел Барние, министъра на външните работи на Швеция - Карл Билд, министъра на икономиката на Гърция - Георгиос Алогоскуфис и бившия заместник - държавен секретар Ричард Golbruk. Мястото на срещата не се съобщава. Според някои информации на ЦРУ е поискано от турското ръководство тяхното участие в осигуряването на безопасността на участниците, но Анкара отказва, позовавайки се на адекватността на своите възможности. / за което адмирации /.

Имайте предвид, че първата среща на "Bilderberg Груп" бе проведена през май 1954 г. в хотел Bilderberg в Холандия. На мястото на първото заседание тази група получава своето име. Тези срещи се държат в тайна и зад затворени врати!

Няма коментари:

Публикуване на коментар