понеделник, 26 октомври 2009 г.

Това е началото на публикаций по темата МАСОНИ

Тайното световно правителство

3000 годишния план на Соломон, син на еврейския цар Давид.
Шломо Бен Давид (евр.), известен още като Сюлейман иб Дауд (на арабски) - син на Давид, от Бат-Шева, третия еврейски цар, при когото настъпи времето на разцвета на еврейската власт и влияние. Пророк Натан му даде друго име - Yedid ( "любимеца на Бог"). При арабите еврейския цар Соломон, се счита за "пратеник на Бог" (rasul Allah), който ще бъде предвестник на Мохамед.
Тайното световно правителство управлява света чрез своите инструменти - /организации/ - изпълнители на волята му।

Международни организации:
Bilderberg - ския клуб
Великия Изток на Франция
Тристранната комисия Малтийския орден
Клуб „Взаимодействие”
„Ротари” клуб
Комисия „Голяма Европа”
Клуб „Реформа”
„Ордена на Орела”
„Фонда на Сорос”
Клуб „Magisterum” и т.н.

Деятелите на „Бялото масонство”, смятат себе си за ”избрани хора”/ елит/, който притежава особени права за господство над останалите хора. Подривната (анти - православна, анти - руска, анти - българска / България се нарича на запад „Малката Русия”/), работа на тези организации носи строго закрит и секретен характер.


Малтийския орден


Установявайки официални отношения с режима на президента Елцин той устаноновява влияние над много влиятелни руски личности: С। Филатов, Б. Березовски, В. Юмашев, В. Костиков, Р. Абрамович и др., които отвориха вратите за техните многобройни емисари.

Освен католическия Малтийски орден действа “православния Малтийски орден”, основан от архиепископ Макариос. Той се управлява от ордена от Лондон и се ползва от финансовата поддръжка от богатите гърци -масони в САЩ. По данни на печата, в неговия петербургски филиал влизат интелектуалци от Пушкинския дом и университет; Резиденцията се намира в Старо село. Едно време “православните малтийци” претендирали и даже за Зеленецкий манастир.




Ротари Клуб

(названието произлиза от това, че членовете на клуба всеки път се срещали в различни домове, а символа на клуба е зъбно колело, което върти обкръжаващия го механизъм- „ротация”)
Обединявайки в своите редове, специалисти, ръководители на предприятия, държавни и обществени учреждения, “Ротари”се явява идеално място за събиране на разузнавателна информация, тъй като действа в средите на хората, които я притежават। Чрез клуба “Ротари”, действащ в 156 страни на света, американското разузнаване получава необходимата му информация। Най често това се осъществява в рамките на така наречената „работа за световното общество”. Под тази „работа “ ротарианците разбират “международната дейност, която предоставя на клуба възможност да си сътрудничи с един или няколко чуждестранни клуба и да обменя информация, опит, оборудване, специалисти и парични фондове, за осъществяването на значими съвместни проекти .

Няма коментари:

Публикуване на коментар