събота, 1 март 2014 г.

МОЛЯ ВИ НЕ ИГРАЙТЕ ТОТО


Отдавна всички са забелязали , че след като въведоха компютърното въвеждане на фишовете във тотото, печалбите рязко спаднаха /да не кажа спряха, като всичко в държавата ни./ Когато числата се теглеха от спортисти или от деца, то на всяка втора седмица имаше шестица /! 20 000 лв. /или 5+1 /10 000 лв./.  Трябва да си много, ама много тъп  за да разбереш, че държавата /или някой друг(основно)/, започна да печели на гърба на обикновените хора и не дай си боже на тото маяците. Как така се натрупва такъв огромен джакпот, и кой после го взема?!  4А....?!  Някой замислил ли си е?  Има десетки варианти за електронно маркиране на числата /топките/. Няма смисъл да ги изброявам. Така, че призовавам „народните” представители, да приемат „Закон против ограбването на българския народ
Проумейте голямата лъжа! Моля Ви! Нямаме нужда от толкова варианти на тотото. По добре един, но истински и то с фиксирани суми, както преди!

Николай Николов

4 коментара:

  1. "Толкова непримирима и люта беше ненавистта между ашкенази и сефарди, че всички останали бяха използвани само като „пушечно месо“. На 22 юни сефардите се втурнаха да трепят ашкиназите на собствената им територия – СССР."


    http://anonybulgaria.wordpress.com/2013/09/04/%D1%81%D0%B5%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B8-%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. "Вероятно най-голямата тайна на Втората Световна война е връзката между евреите и нацисткият режим. Въпреки старателните и задълбочени изследвания на еврейскиите историци, многобройните Центрове, Музеи, Институтите за Холокоста (Яд-Вашем), тази тема до днес не е разкрита обективно. Не толкова отдавна, когато СССР беше още жив, шумно и публично се експлоатираше темата за ционизма като расистко учение, съвсем отделно от нацизма. „Ционизма“ като политически расизъм, даже беше заклеймен от ООН. В контекста на така поднесената идеология обаче си проправиха път и много интересни материали за сътрудничеството на еврейските ционистки организаций с властите на немския Райх през тридесетте, четеридесетте години на XX век.

      За това например, как „Юденратите“ – Съвет за самоуправление на Еврейското Гето Терезин, Варшавското и други, сами определяли кого да изпратят за унищожение в лагерите Освиенцим, Треблинка и други, и кого да репатрират в Палестина. И при това полицейските сили са били от средите на самите евреи, подчинени на същите тези Ютенданти, които самостоятелно са потдържали реда вътре в гетото. И също самостоятелно са извършвали подбора и отсявали евреите-кандидати за Освенцим, Треблинка и т.н.. А немските СС-овци само са „приемали“ „бройката“ „от ръка на ръка“, вече набелязаните от „Юденратите“ , обречените на унищожение евреи….

      Или за това, как ръководителите на „Хагана“ – предшественик на Армията за Отбрана на Израел – потдържали тесни контакти с представителите на нацисткото разузннаване, и тези връзки не са били безкористни. И двете страни имали изгода от тези контакти. Нацисткото разузнаване получавало ценна информация за английските въоръжени сили…"

      Изтриване
    2. Здравей Ники,бас ловя ,че никой в България не си е представял КАРТИНКАТА така.:


      "Ние – за ашкеназите, американците – за сефардите – сме само „пушечно месо“, а „пушечното месо“ никъде и никога не е започвало война. Никога не попитаха „пушечното месо“: „искат ли руснаците война“? „Вероломно, без да са обявили война, нападнаха“ – и цялата история. „Казаха ни, че са бомбандирали Киев, и така започна войната“.

      Можем ли и сега да се оттеглим, както се оттеглихме от войната в Ирак? Не, не можем. В Ирак ашкеназите и сефардите заедно превзеха, според тяхната терминология, „ничията територия“, „ничият нефт“…. Там те не воюват помежду си. В Афганистан ционистите също не успяха да ни въвлекат. Но те и в Афганистан не воюват помежду си, там са обединени и заедно превземат страната на световните наркотици – Афганистан.

      Но в Русия ашкеназите воюват със сефардите. И нито армията на САЩ, нито руската армия няма да спечели от тяхната война – няма да успеят. За това се налага ашкенази и сефарди да изчезнат, нация от „престъпници“, каквито искаше и търсеше Сталин."

      Изтриване