понеделник, 25 август 2014 г.

ПОДОБРЕТЕ ЗНАНИЯТА СИ ЗА СКАЙП. ТРИКОВЕ.


Така…! Може би знаете но нека и аз да ви кажа. Ако веднъж напишете потребителско име в Скайп, то името винаги се появява наред с другите имена. Ако искате да не се появява /тоест и други хора ползват този компютър/, и ако искате да не триете хронологията, и желаете да видите всичките си  абонати които сте имали от началото до сега, независимо от колко години и искате, евентуално да ги добавите отново, то ще Ви дам няколко съвета. Отваряте „ "Изпълнение” или „run” /на английски/. Пишете на реда:  %AppData% , натискате Enter и се отваря една папка в която намирате папката "Skye". Кликвате два пъти с лява мишка върху нея и тя се отваря. Вътре в нея има 14 папки и още 6 файла от типа  Data Base File и един LCK файл от типа  XML документ. Той носи името config, и като го отворите пак с два клика, ще видите всички свои абонати които сте имали до сега!!! Ако искате да добавите някой, то просто копирате името му и го търсите в „добавяне на потребители”. После поисквате оторизация по стандартния начин. Ако искате да не виждат вашето потребителско име и да си скриете цялата хронология от други хора, то изрязвате папката с вашето потребителско име и я поставяте на някое място в компютъра, например в папката Windows, и после в някоя папка в нея, и то която си изберете  /за да не я намерят злонамерени хора/ например в System32, но всъщност няма значение в коя папка в папката Windows. Важно е да я запомните коя е, тоест името и! Това не се отразява на работата на компютъра, защото няма никаква софтуерна връзка с операционната ви система! После, когато искате да я ползвате отново, си я намерете и си я копирайте отново в директорията , по точно папката с име Skye от където я извадихте. Толкова, за сега от мен. Някога ще ви кажа как се разбива парола на чужд Скайп, което не е много лесно! Обаче сериозно ще се замисля дали да направя това, защото ми нарушава моралните принципи!

Николай Николов

3 коментара:

  1. ...Николай ,мога ли когато се върна за няколко време да изкарам един курс по компутер тука намирам но не сериозни хора той моя е за смяна може би ,ако е възможно разбира се. Лека вечер.чао.

    ОтговорИзтриване
  2. НЕ Е НЕОБХОДИМО. АЗ НЕ СЪМ ЗАВЪРШИЛ КОМПЮТЪРНИ НАУКИ.. СКРИХА И КНИГИТЕ. УЧИ СЕ ОТ ТЪРСАЧКАТА В ГУГЪЛ, СЛЕД КАТО ЗАДАДЕШ СЪОТВЕТНИЯ ВЪПРОС ТАМ ПИЧОВЕТЕ ПРЕКРАСНО СА ГО ОБЯСНИЛИ. НАЙ МДОБРИ И ПОДРОБНИ НЕЩА ЩЕ НАМЕРИШ НА РУСКИТЕ САЙТОВЕ. ТОВА КОЕТО ГО НАМА ТУК, ГО ИМА ТАМ.

    ОтговорИзтриване