петък, 22 август 2014 г.

УМЪТ Е НАД МАТЕРИЯТА! А ДАЛИ ТЯ СЪЩЕСТВУВА И КАКВО Е В СЪЩНОСТ. МАТРИЦА?! – СЕДМА ЧАСТ



Предлагам ви филм на английски с български субтитри, които се включват от долу на клипа от едно малко бутонче с надпис СС,което когато е включено е в червен цвят. След филма има друг, за началото на посланието на цивилизацията съществувала  преди нас и съществуваща сега. 



Пускам ви и филм за същността и принципа на холограмата, какъвто е може би нашия свят!
Пак е на английски и с български субтитри. Желая Ви приятно гледане!



Николай Николов

8 коментара:

  1. Достатъчно е да се погледне математическата редица на Фибуначи и после да се огледаме околонас - всичко в природата на микро и макро ниво е построено в съответствие с тази математическа редица.

    ОтговорИзтриване
  2. Умът е над материята, но Матрицата го контролира – защо е така? Защо след като го осъзнаваме, се оставяме да се случва? Може би затова и материалното удоволствие, към което всеки се стреми, един продукт на Матрицата, която залъгва съзнанията с тези играчаки, на които да се радваме. А през това време тя, Матрицата, нейните служители, наричани често управници, изсмуква енергията на умовете ни, защото безплатен обяд няма и ние трябва да заплатим за получената наслада да имаме богатства, удоволствия и куп други илюзии, че сме щастливи. Защото умът може да бъде много над материята, но явно някой не иска да го остави свободен!

    ОтговорИзтриване
  3. За тези неща, но с друг език говори Великият Буда,съзнание чисто и спокойно,постигнало дълбочина и повлияло/за сега не много/ на човечеството и на мен.Особено "Сърдечната" и "Диамантената" сутра.

    ОтговорИзтриване
  4. Съзнание няма, нито под съзнание,нито над.Мозъка/ и не само на човека/ е процесор, получава инфо и издава комади. Паметта е във всяка клетка, водата носи инфо-то.Колкото до Великия Буда,човечеството има да УЧИ,да учи.

    ОтговорИзтриване
  5. Приятелю, стига с религиозни пропаганди!!!! А ти вземи малко повече да четеш или питай Буда, може Христос, или Мохамед, Алах или който ти е кеф. Разбра ли ме правилно?! Да не си нахлузил на главата си кутия от Персонален компютър! Я стегни се малко бре! С уважение: Николай

    ОтговорИзтриване