понеделник, 23 март 2015 г.

„КОМИТЕТ 300”, "СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО", "РИМСКИ КЛУБ", ПРОЕКТ „ОГНЕН МЕЧ"

25.11.2014 г.
Комитет 300”, Световно правителство, Римски клуб, Съвет на сенките, Световен изпълком… Различни названия, но една същност – световна задкулисна група от неизвестни, но всесилни личности, контролиращи всички политически и икономически процеси на планетата, които установяват Новия Световен Ред. Те, с помощта на тоталната война, превръщат в прах цели страни и народи и решават кои нации да живеят, а кои да умират от геноцид. Някои не вярват в тях, някои ги считат за измислица на „побъркани патриоти”. Но те съществуват, независимо от това вярвате ли в тях или не.

Кой влиза в състава на правителството в сянка на планетата Земя? Представители на избрани семейства, в чиито ръце е съсредоточено най-силното оръжие на всички времена и народи – парите. Разбирате ли? Не пари, а много големи пари. С тяхна помощ се купуват президенти и правителства, устройват се „цветни” революции и преврати, организират се войни и катаклизми. За всяка страна си има свой наблюдаващ, стоящ зад кулисите. Той следи за поверения му участък от работата. Какво искат те? Целите им са много прости: да съкратят населението на Земята до един милиард напълно послушни и лишени от воля роби, които да осигуряват комфорта на „избраните” пастири и на тези, които изпълняват „черната работа”, т.е. надзирателите. Хитлеристките „лагери на смъртта” ще ни се видят като санаториуми в сравнение с това, което ни готви Световното правителство. Даже най-безумните от известните ни диктатори-садисти не биха могли да измислят това, което са ни приготвили тези новопоявили се „цезари”. За националната принадлежност на „господарите на глобалният свят” аз ще замълча. Тя и така е ясна – прочетете Библията и ще разберете кой винаги е бълнувал за световна власт над обикновените хора


За да се установи Новият световен ред трябва цялото човечество да бъде превърнато в тъпо, немислещо, равнодушно към всичко стадо, на което ще му е все едно какво става с него – изражда ли се, умира ли, или го убиват планомерно. За бъдещите стопани на Глобалния свят е много важно да подчинят младежта. Именно младежта. На старото и средното поколения е по-трудно да бъдат внушавани правилата на Четвъртия световен райх. Освен това старото поколение, съгласно законите на природата, вече е изхабило голяма част от енергията и жизнените си сили. Предстои му скорошно умиране, а на „Комитет 300” са нужни милиони млади роби, които да работят за благото и комфорта на бъдещата световна „аристокрация”. Главна мишена на задкулисните играчи са тези, които в момента са на 15-25 години. На тях трябва да им се набият в главите доктрините на Новия ред, а всичко, което прави човека човек, да бъде тотално изметено от душите на младежта като опасен за бъдещето на света боклук. Процесът на превръщане на младежта в сиво стадо от покорни зомбита тече вече 20 години. Най-здравата част от младежта, която е способна да мисли критично и самостоятелно, която помни своите национални корени и почита историята си и културата си, трябва да бъде унищожена. Останалата част, с помощта на прости, но ефективни методи, се превръща в биомаса, съкращава се до необходимия брой роби и цял живот (ако това може да се нарече живот) ще работи в рудниците и плантациите за благото на Новия фюрер и неговата свита, под охраната на същата тази младеж – няма по-добър надзирател от бившия роб.


Русия изпитва най-силния удар на „Комитета”. Като страна с велика култура и духовност, уникална история и непримирим народ, Русия е подложена на най-изтънчените и страшни методи на война. А руската младеж – на първо място. Европа винаги е капитулирала пред противника за няколко седмици. Затова Световното правителство няма проблеми с Европа. Но Русия! Тук на „Комитета” му се налага да полага големи усилия и да не спазва даже елементарна хуманност.


Всичко национално, благодарение на усилията на задкулисните манипулатори, се оценява като изостанало, слабоумно и „фашистко”. Да казваш открито, че обичаш и уважаваш своята история и култура, своите национални корени и традиции, че почиташ и цениш националното си достойнство, се смята за „фашизъм” и „ксенофобия”. Да се чете наша литература /както и въобще да се чете/, да се гледа наше кино, както и да се живее като българин, се смята за нестойностно и за „натурален нацизъм”. Патриотизмът, национализмът, т.е. любовта към страната и народа си не само предизвикват насмешка сред тийнейджърите, но й ги карат да изпадат в ужас, тъй като им е внушавано, че това е „фашизъм” и „нацизъм”. Младите, чийто мозък едвам стига за две хлебарки, считат, че да се занимаваш с политика е „изостаналост”. Това им е внушено от Световното правителство, чрез неговите агенти в Парламента, правителството и другите държавни институции. Днес в страната за еталон на подражание се счита дъното на обществото.


Наркотиците, алкохолът и цигарите планомерно и безпощадно рушат здравето на нашата младеж. 12-14 годишни хлапета с цигара в зъбите, бира в ръката и с наркотик в кръвта, вече не учудват никого. За какво „здраве на нацията” ни говори властта, ако в страната има стотици хиляди млади алкохолици и наркомани? За каква „здрава младеж” бълнуват навсякъде? Всяка година става все по-лошо. Никотинът, алкохолизмът и наркотиците успешно доубиват младото ни поколение, а телевизията показва пошли реклами. В нощните клубове, които са хиляди в страната, свободно се продават алкохол и наркотици. В тези клубове младежта идва с цел да се превърне в човекоподобна твар, извиваща се в алкохолен и наркотичен транс под дивата какафония и вой на маймуните, наречени „ди-джей”. Здравето на младежите отива в небитието, за това пък растат доходите на цигарените и алкохолните „барони” и на „наркобароните”. За какво им е на властта и на задкулисните манипулатори здрава младеж? На тях им трябва болно стадо от дегенерати.


Духовност? Морал? Нравствени принципи и устои? Това е ненужно и вредно за стадото мутанти. Еднополовата любов, култът към насилието и продажността, разврата, деградацията на личността – ето какво щедро изсипва върху младежта ни „Комитетът”. Пример за подражание на младежта са бандитът, проститутката и корумпираният чиновник. Вместо любов, възвишени чувства, мъжество и женственост, семейни и човешки отношения – хомосексуализъм, лесбийство, свободна любов, т.е. чукане на всичко, което се движи, работа и живот на принципа на „презерватива и клозетната чиния”, и като следствие от всичко това – демографска криза, духовна деградация, нравствена и физическа импотентност. Даже плъховете се стремят да се размножават и проявяват някакво подобие на чувства към малките си.


Ето как нашата младеж се превръща в стадо, което ще бъде ръководено от „бащите” на бъдещия Световен ред. Ето така нашата младеж се превръща в Зомби. Това е нужно на властващия режим. А на нас? А на вас, господа родители, това нужно ли е или не? Или вие самите отдавна сте се превърнали в самодвижещи се късчета от едноклетъчна плът?


"Вие не разбирате, мистър Андрес. Няма да ги убиваме. Просто ще ги превърнем в стадо, в послушно, преживящо стадо роби, които ще бъдат щастливи, че са роби. И, разбира се, това стадо ще го пасем само ние".
От проекта "Огнен меч"............

Георгий Знаменски
Николай Николов

41 коментара:

  1. Колко си прав за нещастие... много си прав.. Прочети ЯН ВАН ХЕЛСИНГ "Тайните общества на 20ти век.."

    ОтговорИзтриване
  2. Може и да си прав за някои неща, но по добре всеки има свободния избор или воля да избира начина си на живот.
    Що се отнася до изказнането:
    Като страна с велика култура и духовност, уникална история и непримирим народ, Русия е подложена на най-изтънчените и страшни методи на война - просто е ясно, че си болен мозък и руско-комунистическа подлога, което пък от своя страна ме кара да се съмнявам във всичките ти изводи.Но ти също имаш избор:
    - никой няма да те спре да заминеш при Путин, Кастро, Чавес или най-добре в Северна Корея.
    Даже ще е по добре защото идеите ,които изповядваш са по-разрушетелни и вредни от алкохола, цигарите,,наркотиците и чалгата във всичките и измерения.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ЦЪРВУЛ,просто ме кефи тая дума.....да не изпадам в многословие!!!

      Изтриване
  3. Наистина си прав за мякои неща, но тези методи които изборяваш се прилгат най вече не в Русия а Щатите, почети малко повече...

    ОтговорИзтриване
  4. Относно изказването за Русия искам да кажа, че това е превод от руския автор на книгата Георгий Знаменски и на много места съм спестил името на Русия. Тази книга се отнася за руската младеж, но в много случаи важи и за нас. Иначе е факт, че Русия никога не е била под никакво робство, за разлика от всички други, и притежава богата духовна култура и природни богатства! Отиди в Москва и ще видиш колко нищожен ще се почувстваш. Посети Ермитажа в Санкт Петербург и виж, че автора е прав! И забележи, говоря за Русия а не за СССР! Разликата е огромна! И много наистина Ви е беден речника – бил съм подлога, по принцип всеки е подлога на нещо!

    ОтговорИзтриване
  5. Г-н Николов,искам да Ви кажа,че аз съм на 16 години!И въпреки моета възраст нищо не ми пречи да виждам истината!А тя е такава,каквато сте описали по-горе във вашата статия!Просто моето поколение,а също и поколенията около него са невъзможни!Аз съм един от много малко прозиращите така наречени тийнейджъри,аз знам всичко,чел съм много материали за световното господство!Не се хваля,просто съм любопитен!
    Но каквото и да си говорим,деградацията сред младите поколения е очевадна!Причината за това също е така кристално ясна - проект,стремящ се да стопи земното население да го асимилира,в една бездушевна робска лига!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Абсолютно вярно! Радвам се, че има млади хора, които разбират новите проблеми! Това значи, че ще оцелеем!

    ОтговорИзтриване
  7. niki izvinete 4e pi6a na latinica
    gledax novinite po btv tazi ve4er kak mojaxa da pusnat tozi reportaj tezi idioti za Baba Vanga gorkata jenica , kak moje tozi idiot ieromonax
    edikoi si, da govori takiva gluposti bez sram bez nikakav sram!!!

    ОтговорИзтриване
  8. относно глобалното правителство - ако някои смятат, че това е измислица, а защо тогава се предлагат идеи за създаването на глобална валута, защо младежта в съвременното ни общество деградира, как така изведнъж се появяват болести като птичи грип, свински и пр.Всеки които иска нещо повече да научи, нека се поразрови в интернет и да види за глобалното правителство, а защо не и за планът Райън.

    ОтговорИзтриване
  9. mnogo to4no e napisano a spored men nqma da se sakrati do 1 miliqrd a do 100-200 miliona

    ОтговорИзтриване
  10. Как ще се развият нещата винаги е зависило от тези, които правят нещо, пък било то и отвратително, както е в този случай. Тези които само гледат си плащат за това. Безплатни неща няма.

    ОтговорИзтриване
  11. Кога мислите ще се въведе Амерото?

    ОтговорИзтриване
  12. Те са го приели отдавна скрито от хората на Канада, Мексико и САЩ, което означава, че когато се обяви този североамерикански съюз, конституцията на САЩ автоматично престава да съществува! Да е жив и здрав народа на САЩ, защото вече усети простотията на гърба си. А кога ще го обявят и въведат официално - не знам. Но следейки разпада на долара и ако не направят война в Иран през юни то смитам, че ще е през септември! Все пак не съм ясновидец.

    ОтговорИзтриване
  13. "Процесът на превръщане на младежта в сиво стадо от покорни зомбита тече вече 20 години. "
    Грешка или по-точно манипулация ? Този процес тече поне от 120 годинти и сега е в апогея си, а най-гадното е, че всички едно говорягт, а съвсем друго вършат, като блогъра. Така че по действията ще ги познаегте, ако въобще са ви останали още гънки, но така или иначе всички си остават само с приказките, като продължават на слугуват на Системата ...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. АКО ЗА МЕН ГОВОРИШ ПРИЯТЕЛЮ?! ТОТАЛНО ГРЕШИШ! И НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ ПРОЦЕСА ТЕЧЕ ОТ 120 ГОДИНИ, А ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ЦАР ДАВИД! В БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАСИЛИ ОСОБЕНО МНОГО ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ, ЗАЩОТО ПЪРВИТЕ 4- 5 НИ СЛАГАХА ВЪДИЦАТА! КЪДЕ ОТКРИ МОЯТА ВИНА?! ТА ТИ НЕ МЕ ПОЗНАВАШ ИЗОБЩО!

      Изтриване
    2. Да прав си, но аз имах предвид технологичните промивки и манипулации на мозъци, които се извършват от около 120-ина години, иначе откакто свят светува процеса на заробване си тече с пълна сила ., провеждан от учениците на магическите училища, които в момента се оказват на всяко кюше и действат у всяко къще.
      Проблемът е как да се устои на напъна и зомбацията първо и второ как устоялите да се съюзат и променят тази дяволско-магическа реалност. Това е.

      Изтриване
    3. САМО С ПОЗНАВАНЕ НА НЕЩАТА, НО ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ НАРОДА СПИ, ДРОГИРА СЕ И СЕ НАПИВА....ИМА И ОСЪЗНАЛИ СЕ МЛАДИ ХОРА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ-ТРИ ГОДИНИ, И СЕ НАДЯВАМ ДА СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ, ЗАЩОТО ИНАЧЕ СМЕ ИЗЧЕЗВАЩИ!

      Изтриване
    4. Младите са зомлбирани още в люлката и дори да имат най-детайлното познание по въпроса, изпълняват единствено зададените им движения от кукловодите , като им дръпнат сиджимките. Доказателство ? Върни си лентата на живота назад с пълно съзнание и ще видиш че в много случаи си изпълнявал само зададени движения, а сега при младите този процес е сто процента, макар че те са запознати далеч по-добре от нас на тяхните години, така че ... положението е наистина много завързанои очевидно възелът ще трябва да бъде разсечен с един удар, /по-скоро вселенски/ защото вече няма кой да го развърже вече. Дори тези, които активно са участвали в завръзването започват да се паникьосват и не са в състояние да предизвикат обратния процес и накрая и на тях ще им се струти всичко на главата, както си е и по вселенските закони междувпрочем. На този етап мисля, че напълно съзнателно несъучастие в деградивните процеси на системата ще е вече голяма победа и пробив на повечето хора, така де пълен пас, а живота сам ще покаже следващия ход. Кукловодите най-се страхуват от неотреагирване, защото тогава не знаят какво да мислят и как да процедират, за да са сигурни и пр. Това е.

      Изтриване
  14. Колко тъпо е измислен света :) И все пак смятам невъзможно да бъде унищожена нашата българска нация , която се е доказала многократно в историята :)))) Навсякъде дето има армия на злото , се появява и армия защитаваща доброто :)))

    ОтговорИзтриване
  15. Ники,радвам се да видя че има "раздвижване" в блога ти!
    По нагоре споменаваш цАР дАВИД,друг- баба Ванга,и двамата имат място в историята ни,а ние не я познаваме.
    Отчаяно търсим отговори в бИБЛИЯТА (а тя е писана и пренаписвана от онова презряно племе за което пишат Вазов,Славейков и мн. други будни БОЛГАРИЙ) и пак на нейната лъжлива база ни е наложена и една робска религия.
    Та пак се връщам към историята НИ,имаме с какво да се гордеем, имаме с какво да се СРАМИМ,но имаме и заради кого да се СЪБУДИМ (децата-нали не мислите че истинското им бъдеще е по ЧУЖБИНСКО!!!).
    За сега спирам да досаждам с "болните" си размишления :) и ви припомням за един български деспот по чийто земи съм се родил и живея,поне за сега :).

    - "По-късно се установява в Балчик, Калиакра и Варна и там създава силен български морски флот от 12 галери, който през 1374 година предприема две воeнноморски експедиции чак до Трапезунд. За опасния флот на добруджанския деспот и наказателните му акции срещу генуезците научаваме и от генуезки ръкописи, които свидетелстват, че"


    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B0

    Б-k.

    ОтговорИзтриване
  16. Има младежи, които и представя си нямат от историята на България и какво е било по време на така наречения Социализъм, но въпреки това отричат всичко. А от друга страна стоят с цигара в уста не само на 12 години, а и още по-малките. Голям героизъм, няма що! Но още по-младото поколение забелязвам, че са много по-осъзнати и умни. Все пак надеждата, че ще дойде по-качествено поколение и по-осъзнато е още жива.

    ОтговорИзтриване
  17. Николай, комплименти за уникалното съдържание на Статията ти! По-ясно не би и могло да бъде!
    Аз бих могла само да кажа, че ДНЕШНАТА Младеж е тотално изгубена в плътските си СТРАСТИ и УДОВОЛСТВИЯ, без да отдават внимание на ЗЛОТО, което Силите на Нечестието е приготвило за тях, за да ги унищожи като мислещи и разумни същества! Спомням си, преди години, гледах едно Talk-Show в Щатите, където центъра на внимание беше върху едно 11 годишно хлапе, което със задоволство се ХВАЛЕШЕ, че има 9 момичета с които върти СЕКС! Част от Публиката му се възхищаваше, по-разумните негодуваха. Неговите "наборняци" днес са "още по-големи мъжаги", защото са ПРИБАВИЛИ алкохола, наркотика, и цигарите. Куефициента по "скалата на Рихтер" е потенциално изкачващо НАГОРЕ, готово да РАЗРУШИ из ОСНОВИ всичко човешко и хуманно във него. И дали ИМА БЪДЕЩЕ днешната младеж??? Не съм скептична, но ще кажа, НЯМА! Просто, защото от 20-25 години, не съм видяла ПОЛОЖИТЕЛНА промяна. Аз също преди 23 години бях "изгубена" в Ритъма на днешното Поколение, НО...излязох от него, защото срещнах Един, Който ми показа ИСТИНАТА и тази Истина ми даде Свободата да бъда РАЗЛИЧНА от съвременниците си! Тази Истина се нарича ИСУС ХРИСТОС, колкото и да не се харесва на мнозинството млади хора. И...око ИМА НАДЕЖДА за промяна, може да се постигне само чрез действието на Неговата Мощна Сила!

    ОтговорИзтриване
  18. Пълни простотии .... деградирали ... а ..у ... че има хора с власт и пари ... спор няма ... тайни комитети едно друго ..... HOLLYWOOD baby

    ОтговорИзтриване
  19. ПО, ПОДРОБНО! БЕЗ ДВУСМИСЛЕНИ ИЗРАЗИ.. ТОВА ПОЛЗВАТ ТЕЗИ КОИТО СА НА ВЛАСТ ОТ ХИЛЯДИ ГОДИНИ...

    ОтговорИзтриване
  20. Ха, ха! Наистина ли вярвате, че някакви си там идиотски комитети, правителства, клубове, проекти и т.н. ще разрушат абсолютно всичко, което сам Господ е създал?! В това число и всички нас, като негово творение?... Над нас и в нас има само един единствен Абсолют! Пред него всички сме равни! Това, че сме спали толкова дълго и сме позволили на властта да се самозабрави с пипалата, съвсем не означава, че ще се позволи на някои си там, по-точно абсолютно никои(!), без капчица разум и сърце да унищожат Вселената! Не се кланяйте на никого, не боготворете "лъскави" и мазни самозванци, не си правете кумири, осъзнайте се, бе хора!!! Всеки един от нас е нещо, и то много голямо нещо! Едно сме и сме равни, и напълно пълноправни! Нима мислите, че с това разделение, с този коварен напластяван страх за подчинение и съзнанието ни толкова лесно може да бъде контролирано?!... Няма нито един истински човек, който да не усеща на гърба си тоталната разруха на системата!!! Всеки от ''големите'', който си е дал гъз* на онзи с рогата е крайно време да помисли! Номерът е от окото на бурята да успееш да излезеш сух, чист и недосегаем! Така е... Господ Бог си знае работата!!!

    ОтговорИзтриване
  21. От времето на сп.Космос,се промъкват сведения,за новия световен ред.С годините,излязоха и имена,и постовете,които заемат,и признания на бивши членове на тайни общества.Ако слушаш,ако наблюдаваш,ако се интересуваш,може да сглобиш един голям и нелицеприятен пъзел.За съжаление,ценностната система на новото време е по-привлекателна,от нашата.

    ОтговорИзтриване
  22. Къв си ти ве, Анонимецо??? Кат се бръмчиш на незнам си къв политикан, ае да ти скиваме поне част от гъза ве! Или дори и за туй те е шубе, а?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :):):) Мисля, че теб ще те ловне шубенцето още на момента, ако беше в състояние да скиваш поне мъничко какво е внедрено дълбоко в същността, отделно от сърцевината, но заедно с върха на шишарката! За съжаление обаче, много ти харесва да се ровчиш в боклуците и по никакъв начин не можеш да почувстваш, че съществува нещо далеч по-смислено и изгодно!

      Изтриване
  23. https://www.youtube.com/watch?v=ipe6CMvW0Dg#t=194
    П.п. Щото ме сърби гъз* за пръчка. :) В допълнение на съдържанието нещичко цялостно и много важно, само за зомбита! Зная, че за мнозина е излишно, вече се знае и се преповтаря. В случай, че въобще изобщо някой неосъзнат си направи труда и се откъсне от собствените си "важни" дейности и погледне с нов поглед света, в който е дошъл да живее! Важно е човечеството най-накрая да изплува от мътните води и наново да пренапише историята си!!!

    ОтговорИзтриване
  24. Пийте си лекарствата бре, хора! Авторът на статията явно отдавна не си е пил лекарствата. Какво нещо са технологиите - всеки луд може да ръси дрънканиците си свободно...
    Ама иначе имало световна конспирация... Ами как пишеш ти, бре, откачалко, че да ти четат хиляди хора глупостите, след като има такава световна конспирация? Как така не са те елиминирали тези тайнствени всемогъщи лидери, ами те оставят спокойно да разкриваш пъклените им планове и да ги разобличаваш? LOL, LOL, LOL, сиреч голям смях (това е на интернет жаргона на буржоазните, упадъчни западни капиталисти-експлоататори; Ха-ха-ха-ха!)

    ОтговорИзтриване
  25. ВЪПРОСА Е, НЕ ДАЛИ АЗ СЪМ ГИ ПИЛ, А ДАЛИ ТИ НЕ СИ ГИ ПИЛ! АЗ НЕ СЪМ СИ ГИ ПИЛ! КАКВО НАРИЧАШ ЛЕКАРСТВА?! Я МИ КАЖИ КАКВО ДА ПИЯ? ВЕЧЕ ВИ ИДВА КРАЯ НА БЛАГОДЕНСТВИЕТО, ПОНЕ ТУК - В БЪЛГАРИЯ /ПРОЦЕСА ЗАПОЧНА ОТ МАКЕДОНИЯ, ТАКА КАКТО ГО Е ПРЕДСКАЗАЛ ЕДГАР КЕЙСИ/, И СЛЕД ПОЛОВИН ГОДИНА, НЯМА КОЙ ДА ВИ ПЛАЩА, ЗА ДА СТЕ ТРОЛОВЕ ИЛИ ХЕЙТЪРИ. Я МИ КАЖИ НЕЩО КОЕТО СИ СЪЗДАЛ В ЖИВОТА СИ?! ПОНЕ В ПОЛЗА НА ХОРАТА, БЪЛГАРИТЕ...?! ПОНЕ ДЕТЕ СЪЗДАЛ, И ОТГЛЕДАЛ ЛИ СИ?!.... ТАКА, ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕШ НА СУХО, И КАТО ТИ ЧЕТА МИСЛИТЕ, ЩЕ СТАНЕШ ПЕДЕРАСТ, АКО ВЕЧЕ НЕ СИ! ИЗВИНЯВАЙ ЗА ГРУБИЯ ТОН, НО ИМА ЕДИН ИЗРАЗ: - "КАКВОТО ПОЧУКАЛО - ТОВА СЕ ОБАДИЛО". ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ МИ, И ЗНАЙ, ЧЕ ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА? ПРИРОДНИЯТ ЗАКОН ПРОСТО Е ТАКЪВ!
    УСПЕХ.....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Защо тези главни букви? Не съм сляп, виждам и нормалния шрифт. Май нещо се раздразни, когато някой те засече, а? От отговора ти се вижда, че злобният хейтър си именно ти! Освен това си и неграмотен! Да ти посочвам ли грешките, които си допуснал...?
      Още нещо, рубладжийче недодялано, на мен никой не ми плаща! Подлогите, на които плащат за дрънканици в мрежата, сте ти и другарите ти - рубладжии!
      Между другото, какво образование имаш? Ама бъди искрен. Аз имам висше образование, а в момента също следвам, т.е. не след дълго ще имам две висши образования.
      И за сведение - аз съм безпартиен и съм върл противник на абсолютно всички партии. Аз съм за 100% мажоритарна система.
      Ами ти? Защо ли си мисля, че си привърженик на Волен Сидеров...?
      Що се отнася до тона, да и аз бях груб, но бях провокиран от статията ти, която е пълна с празно бръщолевене и неподплатени с нищо гръмки твърдения.

      Изтриване
  26. Приятелю, нищо не ме дразни. Прекрасно знам какво означава едър шрифт в Интернет! Единствената ми цел е да си виждам от раз коментарите си. Няма друга причина. Никога не съм имал и идея да съм хейтър или трол. Този блог не е комерсиален сайт. Пища това което знам и съм видял, а когато е от друго място, просто посочвам източника! Защо рубладжийче? Аз нямам и левове, защото унищожиха всички заводи и предприятия и селското стопанство, та ти рубли... може и долари или евро......Имам висше – инж. химик, после ядрена физика и накрая микроелектроника. Сам съм научил програмиране като съм започнал с Фортран – ниското ниво което движи хардуера. Работил съм 4 години в ядрения в институт в Дубна. Не съм бил член нито на БКП, нито на друга партия. Но културата не се променя с висшите ни/ми образования. Тя се формира от семейството и приятелите ти. Особено първите 10 години. А всеки прави грешки - моите са обикновено клавиатурни, но мога и да пропусна някоя буква или запетая, защото не гледам какво излиза когато пиша. Всичко добро от мен и изгони злобата си от теб, защото тя те разяжда – бавно но славно!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Добре. Явно съм останал с погрешно впечатление. Реагирах емоционално.
      Всичко добро.

      Изтриване
  27. Не съм привърженик на волен, но мисля, че ни липсва патриотизъм и станахме подлоги на САЩ и НАТО...а и длъжници на Световната банка. Много се краде в тази държава и то всички партии, депутати и олигарси....Аз съм също за мажоритарна система, изгонване на енерго разпределителните дружества, за задължително гласуване за определен период от време, за да се махне ДПС, което май най - ни ебава мамата. А това горе си е самата истина! Мисля, че знаеш за плана РАН - ЪТ ЗА НАШЕТО УНИЩОЖЕНИЕ...
    Ето ти и линк - http://nikolaijambol.blogspot.com/2014/02/blog-post_20.html

    ОтговорИзтриване
  28. Малко късничко като коментар, но все пак, относно мажритарната система:
    И за съм за мажоритарни избори, но не както са сега, а ПО ОБЛАСТИ. Всяка област, според процента на населението, което живее там, да си има квота в парламента. И като гласуваме - за които кандидатио има най-много гласове от съответната област - те ще са представителите на народа. Освен това - задължтелна 4 г. регистрация предварително в района, от който се кандидатства. Освен това - възможност за отзоваване на депутати, ако се съере подписка с брой подписали я, поне с един повече, отколкото са гласували при избора му и частични парламентарни избори за мястото в съответния район. Ограничаване на броя на мандатита до три, от които не повече от дво последователни.

    ОтговорИзтриване