вторник, 31 март 2015 г.

НЕЛСЪН МАНДЕЛА-МАСОН, ПСИХОПАТ И АГЕНТ НА МОСАД


Можете да го видите в снимки с известни психопати, обекти на проекта МК-УЛТРА като Рокфелер, Джими Картър или на Кофи Анан - друга черна антология на Илюминати.


СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ЕВРЕИМандела използва Панафриканската конференция от 1961 г., на която всички страни решават да бъде създадена обща стратегия за драматичен призив за въоръжени действия. Мандела обяви създаването на командата "Umkhonto we Sizwe", която е копие на еврейските партизански движения (Иргун). Тази команда е водена от самия Мандела, с помощта на еврейски активисти като Denis Goldberg, Lionel Bernstein и  Harold Wolpe.


Много са бунтовниците като ЛЕНИН, СТАЛИН, МАО, КАСТРО, МУГАБЕ, КИМ ИР СЕН  и..... ( попълнете празното място ), които, макар да позират като борци за свобода се борят за едно зло, за диктатура. Бързат да станат диктатори на свой ред, веднага след като  вземат властта.  

МАНДЕЛА се превърна в герой на капиталистическите ЕЛИТИ по света. Има консенсус, наложен от идеологията на медиите в техните ръце, защото той  продължи да подкрепя всячески глобалния капитализъм за възможно най-насилствена стратегия спрямо бедните хора.
Само онези, които са дезинформирани, все още вярват, че МАНДЕЛА е сътворил нещо "добро" за народа си, когато  в действителност той беше послушна марионетка на Новия Световен Ред, играейки ролята на АНТИ-ТЕЗА на ИЛЮМИНАНТИ, за да се създаде масонската ложа  "PRINCE HALL (SINTESIS)" от силно корумпирани  чернокожи правителства в Африка.


Mандела под ръка с Рокфелер на един от обикновените за тях приеми на... Bildelberg.

Той никога не даде подробности за преговорите , 
предшестващи излизането си затвора, защото се е съгласила да продаде по взаимно съгласие борбата срещу легитимност  за
себе си и хората си. Капиталистическите акули осигуриха финансова възвръщаемост на расовата дискриминация. Да се изтрият десетилетията на социалните неравенства, основани на расови разлики,заменяйки ги с  модел на капиталистическото общество ... това е абсолютна глупост, тъй като се знае, че капитализмът създава повече неравенство.
Мандела никога не се превърна Лумумба Шанкара , който е бе убит за политическата си подкрепа на хората, които го избират, въпреки интересите на капиталистическите и империалистическите акули. Мандела стана чернокож, който стреля по други чернокожи  и убива бели фермери. Чернокожите все още живеят в крайна бедност както по време на апартейда.

Така се решава съдбата на протестиращите миньори:




Той основава организацията Torch Commando, движение на бивши войници, за да протестират срещу расовата дискриминация в Южна Африка. Обаче в продължение на десетилетия именно тази организация е принадлежала на Камарата на представителите на еврейската общност на Южна Африка, а Мандела  е един от най-важните лидери на същата еврейска общност .



Ръка на гърдите-знак на масонерията (статуя пред "затвора")

СЪМНЕНИЕ ЗА престоя в ЗАТВОРА!

Това, че е бил толкова много години в затвора е лъжа, на която много хора вярват. В действителност,  британското разузнаване е откри, че това е лъжа. Уикипедия  подвежда и ви дава улики: там се казва, че той е избягал .... но има някои малко известни аспекти на неговата автобиография.  African Secret Service изготвя план през 1969 година. Истинската цел е да убие Мандела под прикритието на възвръщане. Но британското разузнаване научава за заговора и осуетяването на цялата операция.

Британският таен агент Gordon Winter разказва в мемоарите на книгата си "Inside Boss", публикувана през 1981 г. следното:
"Когато той отиде в затвора, него го отделиха от всички политически затворници, включително Walter Silulu. Дадоха му нови обувки и костюми. Изведоха го от затвора на Robben Islanda и го поведе към друг, който е с по-добри условия -Pollsmore". 

Има една книга на  Joh Pilger, която се нарича "Freedom Next Time", която разкрива Oliver Tambo като партньор на Мандела и другия южноафрикански президент Mbeck, които тайно се договарят в Лондон с Майсторите от Масонските ложи  на установяване  на сегашния режим на черните в ЮАР. Youngster, друг автор от онова време изкарва на бял свят много данни за Мандела в книгата си "How Mandela sold out Blacks".

Много неправдоподбно звучи, че някой като Мандела, който е рицар на Малтийския орден и CFR, има 27 години в затвора. В действителност той служи през цялото това време на интересите на МОСАД в своята страна, чиято цел беше като таен агент да осъществи контрол на масите.  Това е нещо подобно на историята, която МОСАД измисли за ГАНДИ, представяйки го като мъченик и затворник. Този еврейски номер на секретната служба е много стар, а в днешно време е най-добре илюстриран със случая с Julian Assange .
Всичко е  измама от тип "достоверни" снимки и литографии, създавани в затвора.
Anna Hunter, управляващ директор на Belgravia Gallery, свидетелства, че лично е видяла как Мандела подписва предварително фалшиви фотографии, за които се е знаело, че са нагласени с друга цел. Тя  се е занимавала 19 месеца с това разследване, което не е променило с нищо фактите около "истината за бореца за свобода". Излязоха куп факти, които показаха как фамилията на МАНДЕЛА Е КРАЛА ОТ МНОЖЕСТВО ФОНДОВЕ, някои от които предназначени за най-бедната част от чернокожото население в Южна Африка.

Жена му Winnie Mandala е осъдена за кражбата на 120 000$. За други финансови престъпления е осъден и Adi Moolman-неговия финансов съветник.
От общо шестте им деца, три загиват в мистериозни обстоятелства в ритуални дни. Неговата правнучка загина като жертва на ритуал, посветен на Световната купа в Южна Африка,  където топката се нарича Jabulani /jabulon -сатана/. Както винаги всички случки са случайности и чичо Нелсън облича туниката на Малтийския орден само за Хелоуин. Но, нека да не се бъркаме.... Малтийски кръст е логото Ануннаки. Неговата екс съпруга Winnie Mandela, също еизмъчвана и убита , съгласно тъмните ритуали на Анунаки, изпълнени в Йоханесбург от прилежните им слуги, чиито водач беше Мандела.

Символ на АНК, Африканския Национален съвет, е съветът на Ануннаки - Шамаш. Този съвет е типичен орган на масоните в Америка или Европа. За него са полагали грижи 22-ма лекари,  а той е освободен от затвора на 11-то число. Като таен агент Мосад създава за него "Umkhonto   we Sizwe"  (Копието на нацията = копие Ану и Оскар и Озирис), като за прототип е взет образът на еврейските партизански движения (Иргун). Изстрелването на копието е символ на масоните и Ануннаки. Тази команда е водена от самия Мандела, с помощта на еврейски активисти като Denis Goldberg, Lionel Bernstein и  Harold  Wolpe. Адвокатът му, евреин и агент на Мосад - Хари Шварц,  го въведе в предполагаемия затвор. В този контекст, автобиографията му не изглежда твърде пресилена като профил на агент на Мосад.
ТОВА Е НАЙ- ГАДНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ В СВЕТА  СЪСИПВАЩА СТОТИЦИ НАРОДИ!

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар