четвъртък, 2 април 2015 г.

ОГЛЕДАЛАТА НА КОЗИРЕВ И ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО . римейк

Най-често огледалата на Козирев са изработени от алуминиеви спираловидни плоскости, но съществуват и медни, сребърни и др. Доказано е експериментално, че умствените способности на хора, намиращи се във фокуса им в продължение на няколко часа, се увеличават многократно: те „смилат” 5,6 пъти по-бързо информацията, паметта им е 3,2 пъти по-услужлива. Някои внезапно проговарят чужди езици, които никога не са изучавали. Други пропяват като славеи. Трети правят сложни математични изчисления за броени секунди.

83% от участниците в опити с огледала на Козирев имат особени усещания: участват в исторически събития преди векове, местят предмети в пространството без физически контакт с тях, транслират и приемат мисли на разстояние (внимание: в някои случаи телепатичната информация се получава няколко часа преди да бъде излъчена от човека антена!) и др. Част от „опитните зайчета” пък имат странни видения...... 
Това е клипче за изследванията на руския учен Николай Козирев, свързани с теорията му за влиянието на огледалата върху хода и плътността на времето:ВИЖТЕ И ТОВА: ТУК -  ЦЪК!


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар