понеделник, 27 април 2015 г.

АРКАНУМ - ТАЙНАТА НА ТАЙНИТЕ


АРКАНУМ - ОЗНАЧАВА ЕЛИКСИР.
ARCANUM - ЕЗОТЕРИЧНИ (ТАЙНИ) ЗНАНИЯ И МИСТЕРИИ, ТОЕСТ - ТАЙНИ УЧЕНИЯ.



 С ПОМОЩТА НА КРЪСТИНА ПЕТРОВА.

 НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

7 коментара:

  1. Честит празник, Адамовци и Евички! След като се потопихме частично в тайните и се отворихме за истината и нови знания, нека бъдем поне поздравени и тайничко благословени! :)
    Честит празник и на теб, Ники! Непременно си виж и слушай с радостно и гордо сърце поздрава!
    https://www.youtube.com/watch?v=jRqD4UrAf_s

    ОтговорИзтриване
  2. Значи според този филм, връщането в рая е гарантирано ако почти не правим секс, а като се наложи ( с цел поколение) да не се стига до оргазъм.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. НЯМАМ И ИДЕЯ, НО ДА СЕ ЛИШИМ ОТ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ НИ ОТ ПРИРОДАТА УДОВОЛСТВИЯ, ГО СЧИТАМ ЗА ГЛУПОСТ. СЕКСА СИ Е СЕКС, И СЪЧЕТАН С ЛЮБОВ НИ СВЪРЗВА И ПОРАЖДА ВЗАИМНАТА НИ ЛЮБОВ И УВАЖЕНИЕ. ИЗХОЖДАЙКИ ОТ ХРИСТОС: - "ВСИЧКО Е ЛЮБОВ" И "АЗ САМ В СЪРЦЕТО ТИ". МИСЛЯ, ЧЕ НИ ГОВОРИ ЗА ЛЮБОВ, ДЕЦА, СЕКС И УДОВОЛСТВИЕ. А КОЙТО СЕ ОТДАДЕ НА ЛЮБОВ С БОГ, ТО ТОВА СИ Е НЕГОВО РЕШЕНИЕ. ЖАЛКОТО Е, ЧЕ СЕ СЪБИРАТ ПЕДЕРАСИ И ПОВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА ТИ РАЗКАЗВАМ.. ВИЖТЕ В КАКВО НАПРАВЛЕНИЕ СЕ ДВИЖИ СЕГА СВЕТА. ЩЕ ВИ ДАМ ЛИНК, А ИЗВОДИТЕ СА ЗА ВАС - http://www.slutroulettelive.org/?AFNO=1-1722509-1722509.100.BG.171.GC&langchoice=en

      Изтриване
    2. Откровено казано съм съгласна с теб. Мисля, че любовта е в основата на всичко, и секса без любов (или оргазъм), нека някой друг да го практикува. Мен не ме влече. А на къде отива света ми е ясно още с навлизането на педерастката мода от преди години. Видно ясо като ефект върху цели поколения момичета, които умират от булимия или анорексия в опит да заприличат на момчета, защото висшата мода се прави от педераси ..съответно и моделите им приличат на момчета.

      Изтриване
  3. ЕТО В ПОТВЪРЖДЕНИЕ ТЕАТРАЛНОСТТА ОТ ВСИЧКИ КОНТИНЕНТИ И ОСТРОВИ., ЗА СЪЖАЛЕНИЕ. ГЛЕДАЙТЕ, СЛУШАЙТЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ НА КЪДЕ ОТИВА СВЕТЪТ.

    ОтговорИзтриване
  4. Доста подвежда видеото за Арканум. Не е правилен извода, че не трябва да се прави секс. За мъжете е предназначено това знание, не се отнася до жени. Мъжете ако искат да съхранят енергията, която произвежда тялото им, правят секс без семеизхвърляне и с помоща на енергията на жената се постига оргазъм от друго естество. За жените разхода на енергия е в месечния им цикъл, ако искат да съхранят енергията си, трябва да спрат цикъла си, има определени техники за това. Чрез секса може да се влезе в рая най-бързо и директно, а не без него.

    ОтговорИзтриване