неделя, 19 април 2015 г.

ПЪЛЕН ГЕНОЦИД! ПРЪСКАТ НИ КАТО КОМАРИ НА БАЛКАНИТЕ, МЕДИИТЕ МЪЛЧАТ.


Думата Chemtrails предизвиква много спорове, свързва се с теориите на конспирацията

Възможно е световните правителства да правят нещо, за което гражданите нямат представа. Обезсърчително предположение, но не е невъзможно.

Дали това се случва със следите от самолети?

"Chemtrails е дума, която произлиза от английската дума contrails, която означава бели ленти/следи, знаци, които оставя самолетът на небето и chemicals термин за химикали", казва Йосип Милошевич, съдебен експерт по въздухоплаване.
И докато мнозина ще попитат какво е спорното тук, има хора, които са подозрителни. 
Обяснението не е мистично, накратко - следи от самолет. Но когато проверите в интернет за понятието chemtrails ще ви излезе много информация.
Ето само малко:
Contrails или chemtrails?
Това, което виждаме на небето, което изглежда много странно, са следи, които възникват от изпускателните клапани на самолета. Нормалните следи на височина над 10000 фута (3 000км)  се превръщат в ледени кристали и могат да останат във въздуха
до 20 минути, което е присъщо на обикновените конвенционални кондензационни следи (contrails).
Противно на тях, химическите следи
(Chemtrails) остават да висят във въздуха с часове, без да се разпръсват, а след това бавно се разпространяват и обикновено образуват мрежа или форми, които не биха се очаквали от обикновените реактивни самолети.
До сега, докладите за появата на chemtrails идват от държавите-членки на НАТО, докато медиите избягват да пишат за тях. През последните няколко дни станахме свидетели на изключително пръскане на всички големи градски, но и селски райони над целия Балкански регион. Въпреки агресията, която се провежда с дни на небето, проблемът  "Chemtrails" остава малко известен на широката общественост, почти винаги е игнориран от всички съответни национални медии. Благодарение на обикновените хора  идват доклади от почти всички балкански страни, а снимките говорят повече от думите.

БОЛЕСТИ, КОИТО СЪПЪТСТВАТ CHEMTRAILS

Най-честите симптоми, съобщавани от свидетелите на Chemtrails са: постоянна кашлица, проблеми на горните дихателни и храносмилателни разстройства, пневмония, екстремна умора, летаргия, световъртеж, дезориентация, тежко главоболие, болки в ставите и мускулите, схванат врат, кървене от носа, депресия, тревожност, загуба на контрол на пикочния мехур и нервни тикове. Симптомите първо засягат стари и изтощени хора и деца.
Д-р Майкъл Педжа, лекар от Аризона, съобщава за бързото увеличаване на броя на пациентите с описаните нарушения, възникнали в неговия регион.
"Забелязах, че лабораторният анализ на проби от косата, които направих на някои от моите пациенти, винаги показват високо ниво на барий. Аз съм доста добре запознат с начина на хранене, и честно казано, не мога да се сетя за нито един вид храна, която съдържа значително количество барий. Въпреки това, изглежда, че имаме високо ниво на барий в косата, което означава, че нашата коса е замърсена от външен източник ".
Алергични реакции към тези частици са една от причините за симптомите, но те не могат напълно да обяснят целия синдром, който придружава Chemtrails. Падането на температурата на кръвта, придружено с "грип" без треска, е знак за хронична гъбична инфекция. Съобщава се за различни автоимунни заболявания, от хронична умора и фибромиалгията до тежки болки в ставите, световъртеж, умствено объркване и краткосрочна загуба на паметта.
Някои Chemtrails се свързват с епидемия от особено странна и противоречива
болест "Morgellons", която се разпространява през последните години в южната част на САЩ.                                                                                   При изследвания на здравни въпроси Erminia Cassani взела парчета от желатин, който е събрала от една изпръскана къща. Биологът в лабораторията, с лиценз от Агенцията за защита на околната среда, с учудване я попитал къде е намерила тези "биологично опасни материали".
Въпреки че на бактериите обикновено им трябват 3-4 дни да се размножат, тази извадка нараснала за по-малко от 48 часа след като е била сложена в хранителна среда. Казаха, че тези неща са "по целия съд", лабораторният биолог установил, че никога не е виждал нещо, което да расте с такава скорост. По-малко от два месеца по-късно, собственичката на напръсканата къща преживява сърдечен удар, причинен от бактерии, които и изяли стените на сърцето и. Има мнения, че намерените микроорганизми всъщност не произхождат от сместа, която отделят самолетите. Възможно е, падащата завеса от лепкавите химикали и микро - влакна да изтегля колонии от бактерии, вируси и гъбички, които живеят в горните части на атмосферата, където мутират под влияние на силната ултравиолетова радиация.

Химическият състав на Chemtrails

Отдавна една голяма група от хора изследва тези небесни дейности, вземат се проби от тези следи и според резултатите от някои частни лаборатории, в тях се намират различни биологични вещества и патогени от микроорганизми до някои метали като соли на барий и алуминиеви частици с фини размери. Досега в тези химически следи от самолетите са открити следните вещества:
1. Pseudomonas Aeruginosa - бактерия, която напада главно дихателната система на човека
2. Pseudomonas fluorescens - причинява инфекции на кръвта и дихателната система
3. Serratia marcescens - пневмония, възпаление на мозъка, възпаление на сърдечния мускул
4. Mycoplasma fermentes incognitus - видове патогенни микроорганизми, за които се предполага, че са създадени в американските военни лаборатории, и които са открити при 45% от американските войници, които страдат от така наречените голфски синдром.
5. Streptomyces и други видове гъбички
6. Някои видове мая
7. Някои бактерии, които съдържат специфични ензими, които са способни да променят човешкия ген
8. Бариеви соли
9. Алуминий - частици с размер микрона (интересно е, че хората, които страдат от Алцхаймер имат по-голямо количество алуминий в мозъка)
10. Етилен дибромид (дибромоетан)
C2H4Br2канцерогенен, добавка за гориво и инсектицид, мирише на хлороформ; причинител на депресия на централната нервна система, белодробен оток и дразнещ лигавицата на дихателните пътища - изглежда, че той е причина за характерната кашлица ("кемтрейлс кашлица"), която се проявява при хора след пръскане на определени райони
11. Дехидратирани човешки червени и бели кръвни клетки (еритроцити и левкоцити)
12. Влакнести нишки (задача им е да осигурят възможността да достигнат живи до земята специфичните микроорганизми, които се намират в тази химическа смес, защото нормалните атмосферни условия биха ги унищожили. Така, че в зоните на запрашеност могат да се намерят влакнести нишки, подобни на паяжините, които са много токсични).
13. Вирусите и прионите не са официално потвърдени, за тяхното присъствие може само да се предполага.
Както и да е, кратко време след пръскането много хора в засегнатите райони се разболяват, по време на изследването, от различни респираторни заболявания, подобни на грипа. Всичко това е съпроводено с повишена смъртност при възрастните хора и децата. Също така сред населението се явява и една обща летаргия и други симптоми на заболявания на нервната система.
Беше отбелязано, че областите, в които редовно се пръска стават сухи и това кара мнозина да заключат, че тук се работи за промяна на климата. Но все пак изглежда, че причиняването на суша е само един от страничните ефекти на химичните следи.

Стената на мълчанието за химическите следи от самолети

В много страни от Европа и света, политическото и военното ръководство просто отказва да коментира този феномен.
За това, че е нахвърлена обикновената "теория на конспирацията" свидетелстват съобщения в медиите, които миналата година обявиха новината, че Белия дом, по-точно Джон П. Holdren - ръководител на науката в администрацията на
Обама призна, че има тайна програма на "третиране на атмосферата" с тежки метали, за да се "неутрализират негативните ефекти на Слънцето".
Една от медиите в Хърватия, РТЛ телевизията, в статия, публикувана на интернет страницата на RTL.hr от 15.11.2011 г. написа:
"Учените на Белия дом признаха, че атмосферата се "лекува" със солите на барий, алуминев диоксид и други токсични съединения. Това, което те не признават, е фактът, че тези съединения са опасни за здравето на хората ".
Все пак, въпреки това кратко обявяване на медиите, в интернет е възможно да се намерят безброй доказателства, събрани от активисти от целия свят.  Също така, тук трябва да се спомене сайтът, който се занимава с Chemtrails-ите - Air Crap и в който можете да намерите много информация и новини, свързани с Chemtrails.

Какъв е смисълът на Chemtrails?

Все още нещата като Chemtrails, които биха могли да бъдат разследвани, имат решаваща важност за човечеството, но остават тема табу, която не е взета сериозно, всъщност, много хора дори не знаят какво се случва над главите ни. Много изследователи твърдят, че се работи за разпръскване на прион и протеини, които са способни при определени обстоятелства да се превърнат в кристали, а след това в зависимост от това на какви честоти са изложени, предизвикват определени болести като луда крава, Creutzfeld Jacobs Sindrom , както и редица други здравни нарушения при хората и животните.                     След като цялото население на планетата ще се заразява с приоритет, достатъчно е даден регион да се изложи на електромагнитните вълни с определени честоти, с помощта на т.нар. HAARP система, чрез кулите за мобилна телефония, GWEN кулите, и т.н. - и хората в този регион вероятно ще се разболеят от някои болести.
Има някои признаци, че тук се работи за изкуствено
предизвикване на генетичните мутации при хората.              Според някои теории, с chemtrails се създава и т.н. неутрална празнина между земята и стратосферата, чрез която много по-лесно могат да се излъчват т.нар ELF вълни (с изключително ниска честота), които между другото засягат функционирането на мозъка и имат потенциал да променят състоянието на съзнанието на човека.
Има им теория, че в този случай се работи за отваряне портали (между 3D и 4D) и възможност на голяма част от населението, заедно с тази планета, за да преминат към по-високо ниво на съществуване (т. нар. - излизане от
"мазето" ). В същото време химични компоненти, както и бактерии, които се намират в Chemtrails-те биха попречили на промените в нашата ДНК, които естествено биха настъпили под влияние на тези галактически вълна и които са предпоставка за един такъв "квантов скок".
Какво наистина се случва над моя град!
Мнозина вярват, че се работи за интензивно "запрашаване" на населението на тази планета от въздуха с биологични токсини от тайни организации, които са собственици на политически и дори военни институции. 
Фактът е, че това са специално модифицирани, непознати, нерегистрирани самолети, които летят на голяма надморска височина и които, преди всичко, не дават отчет на нито една въздушна служба, защото са на армията.  Химическият състав на тези агенти действат в ущърб на човешкото тяло и имунната система. Населението е болнаво, слабо, убива се възможността за действие и активиране на способността на мислене и бунт срещу манипулацията. 
ИЗТОЧНИК: http://e-zdravey.com/


НИКОЛАЙ НИОЛОВ

25 коментара:

 1. Гадове мръсни! Опитват се постоянно да пречат на хората да покачат вибрациите си и да станат свободни. А и ако може да потопят целия свят в болести ... Малко дето са ни и ГМО-храните,с които ни убиват,а сега и тия гадости по въздуха...Ванга беше казала,че и въздуха и водата няма да са същите.Е това се случва,за съжаление...А простите хора си гледат сополивите сериали и манипулираните новини...

  ОтговорИзтриване
 2. Всяка сутрин гледам небето,но като пред 2-3 дни ,това което видях беше направо ужас ,толкова химически следи в небето не бях виждал ,като решетка беше ....явно вече са решили да ни изтровят до крак......Геноцид е точната дума!За медиите нямам коментар.....,в България няма медии.Много ми е интересно как с цялото си нахалство казват "ние сме открити медии ,казваме истината ,няма натиск върху нас ,и в същото време казват България се намира на 180 ли беше място в света по свобода на медиите" ?Сами си го казват ,но до толкова сме промити ,че никой не вдянва ..или поне масата хора...

  ОтговорИзтриване
 3. Да ви кажа дори не се интересуват и нехаят, когато ги светнеш, толкова промити има... Не разбират дори и че е на глад! Отровите влияят не само на нас, хората, на климата, а и на растенията и животните! За какво ли са ни тези органи по опазване на околната среда, като тяхната дума никак не се чува!...

  ОтговорИзтриване
 4. Не знам ,но онзи ден времето беше прекрасно, това е 18/04/2015 .Още на обяд почнаха да фъркат тия гадове и небето стана първо на лентички после на облаци.
  На 19/04/2015 сутринта в 7: h. преваля сняг ???? .Днес духа като за последно ,и ако някоя медия ме убеди ,че това е от някакъв циклон Здраве му кажи. # години един хубав домат не съм откъснал ! Поздрави Николай за чудесната тема. Тигърче:

  ОтговорИзтриване
 5. Моите комшии когато пръднат се образуват по небето подобни явления, ето защо съм си бутнал отзад една тапа за да не навредя допълнително на въздуха който всички вдишваме. Но преди два дни тапата изхвърча и повярвайте ми това се отрази на небето. Леля Запрянка от с. Бърльоково Каспичанско го е забелязала.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. daaa ama kak ste stane tazi rabota-ste rezem glavi na golemci li ????

   Изтриване
  2. Този с тапата ми харесва. Нямам никакви следи от химикали. Запишете един аграрен университет да научите малко за химикалите. Кога се пръскат,как се пръскат. На 10000 метра щуротии.

   Изтриване
 6. Защо му е на някой да ни трови?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Причини и мераци, колкото искаш и за каквото поискаш и защото само толкова му е акъла, засега!... :) И защото си е въобразил, че никога нищо няма да се разкрие и е богоизбран! Искам да видя как ще се почувства, че е жестоко изигран!

   Изтриване
  2. Колко ли зле се чувстват, че подобен ямболски сайт ги е разкрил и им е развалил хубавата конспирацийка.

   Изтриване
 7. Бат Бойко е пуснал статията. За да не мислим, че всички болести идват от заразената храна внасят корумпирани управници. Луда крава, пестициди, нитрати...абе цялата менделеева таблица.....

  ОтговорИзтриване
 8. По празниците небето беше осеяно с такива следи после имахме 1 седмица лятно време. Това явление аерозолни пръскания започна откакто влязохме в Нато. Това е чудовищно престъпление към човечеството и природата.

  ОтговорИзтриване
 9. Май Орките сте твърде млади и не помните как през развития комунизъм ни пръскаха за цяло и нещяло сДДТ,който в последствие се разбра,че е канцерогенен и се натрупва в организма,но другарите изобщо не се интересуваха за здравето на хората.А сега за всяка недоказана глупост ревете до бога.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ами че то си е за рев от толкова много пълни тъпотии и баш си глупости за милиони и милиарди! Стига с тази химия, животът е ценен дар и си заминава! Толкова е просто! На кого е потрябвало да се доказва, след като всичко истински земно и божествено живо е създадено в уникален и съвършен оригинал, и няма никаква потребност от каквато и да е външна намеса! Действителността говори! Поогледайте се малко и вижте в какъв калъп се намираме, как се чувстваме, това ние ли сме и такива ли трябва да бъдем?!... Изобщо не са ми необходими каквито и да е доказателства!

   Изтриване
 10. ДДТ (дихлоро-дифенил-трихлороетан (ClC6H4)2CHCCl3) ДДТ Е ОТКРИТ ОТ ШВЕЙЦАРСКИЯ УЧЕН ПАУЛ МЮЛЕР ПРЕЗ 1939 Г. ПРЕЗ 1948 ГОДИНА ТОЙ ПОЛУЧАВА НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МЕДИЦИНА ЗА ОТКРИТИЕТО СИ, ТЪЙ КАТО ДДТ БИЛО ИЗПОЛЗВАНО ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ЕПИДЕМИИ ОТ КОРЕМЕН ТИФ, МАЛАРИЯ И ДРУГИ СИЛНО ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ В НАЧАЛОТО НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. ПРЕЗ 1974 Г. ФЕРМЕРИ В САЩ НАПРЪСКВАТ ОГРОМНИТЕ СИ ПАСИЩА С ДДТ И ПОЛУЧАВАТ 75 МИЛИОНА ФУНТА МЕСО В ПОВЕЧЕ; ЗНАЧИТЕЛНО СЕ УВЕЛИЧАВА И МЛЕКОНАДОЯТ. ТАКА, ЧЕ СТИГА С ПРОСТОТИИТЕ С КОИТО ВСЕ СОЦИАЛИЗМА ВИ Е ВИНОВЕН. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДДТ, ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ СЕ ОТЪРВЯХА ОТ ВЪШКИТЕ. СЛЕД КАТО СЕ УСТАНОВИ, ЧЕ Е СИЛНО ТОКСИЧЕН, ТОЙ БЕ ЗАБРАНЕН ЗА ПРОИЗВОДСТВО КАКТО В ЦЕЛИЯ СВЯТ, ТАКА И В БЪЛГАРИЯ И ТО МНОГО ПРЕДИ "РАЗВИТИЯ СОЦИАЛИЗЪМ"! СТАНА ЛИ ТИ ПРИЯТЕЛЮ ЯСНО, ЧЕ НЕ БИВА ДА ОБВИНЯВАТЕ СЪС СОЦИАЛИЗМА ВСИЧКО, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТОВА КОЕТО ВЪРШАТ СЕГАШНИТЕ МОШЕНИЦИ С НАС И НАШИТЕ МАЙКИ И БАЩИ, ЗАЩОТО СА ЖИВЕЛИ ПРИ СОЦИАЛИЗМА! СТИГА СТЕ ВАДИЛИ СКЕЛЕТИ ОТ ГАРДЕРОБА. КАКВО ДОБРО ЗА НАРОДА СЕ СЛУЧИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 26 ГОДИНИ?! МАЙ НИЩО!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. ПРЪСКАТ НИ И НИ УНИЩОЖАВАТ! СЕГА ИМА И НОВ ЛАБОРАТОРЕН ВИРУС ,КОЙТО ПИПНА СЕСТРА МИ И ТЯ ИЗЖИВЯ ГОЛЯМ УЖАС,А В БОЛНИЦАТА В СЛИВЕН ,ТАКА И НИКОЙ НЕ МОЖА ДА КАЖЕ ,КАКВО СЕ СЛУЧВА С НЕЯ...БЕШЕ АД...ПРИЧЕРНЯВАНЕ С БОЦКАНЕ НА ИГЛИЧКИ ПО ЦЯЛОТО ТЯЛО И С ПОВРЪЩАНЕ,ВИЕНЕ НА СВЯТ ,СЯКАШ ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ УМРЕ.....АД....УБИВАТ НИ БАВНО "БРАТЯТА АМЕРИКАНЦИ"................

   Изтриване
 11. преди няколко дни ръсиха и над нас и на другия ден прочетох над 25 мъртви черни бръмбари а сега ме болят дихателните пътища и съм отпаднала много..........нещо става наистина........

  ОтговорИзтриване
 12. neznam kakwo se e sluchwalo tochno tazi sybota , no naroda masowo se razbolq w sybota wecherta , ot nishto............; w uchulichte, nashite 9-klasnici sa bolni --wsichki s ednakwi simptomi - kashlatt qko i sa s hrema

  ОтговорИзтриване
 13. Tova e palna glupost, fantaziq na bolni mozaci.Po4ti ni6to vqrno v pisanieto!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. "- ВЪПРОС НА ВКУС" - КАЗАЛО КУЧЕТО, И СЕ ОБЛИЗАЛО ПО ГЪЗА... ;) :)

   Изтриване
 14. ХЕЙТЪРИТЕ, СТАНАХА ЗАПЛАТЕНИ И СЕ ПРЕВЪРНАХА В "ТРОЛОВЕ"!!! НЕПРИЯТНО, ГАДНО - НО ФАКТ! ЖАЛКОТО Е, ЧЕ И ТЕ СА ПОДЛОЖЕНИ СЪЩО НА ТОВА, НО ПАРИТЕ СА ЯВНО ВСЕСИЛНИ. В АНГЛИЯ И ШОТЛАНДИЯ ГО РАЗБРАХА, И ИЗГОНИХА НАТО И САЩ, НО НИЕ, НАЛИ СЕ УПРАВЛЯВАМЕ ОТ ГРУПА ПРОСТИ И НЕОБРАЗОВАНИ ИДИОТИ И ПРОДАЖНИЦИ, ЗАТОВА ЩЕ СМЕ СИ ТАКА....

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Богатите също плачат :) Ники, не бъди толкова черноглед... Няма да сме все така завинаги, има пропукване и се работи по въпроса! За съжаление там, където трябва веднага да започне може би ще се окаже последно... Дано да не е така, ама няма начин да наливаме директно акъл на управляващите ни, те сами трябва да го направят!!!...

   Изтриване
  2. ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ НИКОЛАЙ ,ВИЕ СТЕ НАПЪЛНО ПРАВ,И ТОВА НЕ СА КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ, А Е ОЧЕВАДНАТА ИСТИНА ,ПОЯВЯВАТ СЕ СЪСТОЯНИЯ ,КОИТО СА НЕОБЯСНИМИ И ТО ИДЕНТИЧНИ С НАПЪЛНО НЕПОЗНАТИ ХОРА,БЕЗУМИЕТО ПРОДЪЛЖАВА....ПАРИТЕ.....РАКА НА ВЕКА

   Изтриване
 15. Вярно-невярно внимавайте с мисленето. То не е фантазия, а е реалност, а и не бъдете толкова много уверени, че идва само и лично от вас :) Всичко по всевъзможни начини е именно заради това - контрол, манипулация и потъпкване на чистото съзнание! Кемтрейлс не прави изключение в това отношение, не е само просто една теория, а е и практика, наред с всякакви всевъзможни обработки, които и разболяват! И да ви кажа, по възможност се стремете, ако ви е мило и драго все още да използвате нашата си родна Българска кирилица и бъдете горди с нея!!! Никак не ми е приятно да гледам как залитате дори с езика, на който сте проговорили и прописали първите си мили думички и сте дошли на тази българска земя и в този сбъркан свят!!!...

  ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.