петък, 22 октомври 2010 г.

Днешното общество е рептилизирано


Нещата са много прости! Проблемите не са в хората, нито в човечеството, че последното било мързеливо, лениво, агресивно и прочие. Напротив, хората са такива каквито ги възпитават методите на възпитателите. Тоест проблемите на това човечеството открай време са били в неправилните му методи на възпитание. И най-вече в неподходящите възпитатели. Защото, самите методи на възпитание произтичат от самите калпави възпитатели. Кои са възпитателите – ще кажете вие. Да, те естествено не седят в министерствата на образованието, нито пък имат допир с религиозната система. Това са наставници от извънземен калибър. И точно тази истина е време, днешното човечество да проумее. Да разбере, че съдбините му за съжаление седят не в собствените му ръце, а в ръцете на група завоеватели от извънземен порядък, които си въобразяват, че все още могат да контролират хората в днешното им състояние. Спорът е в това, дали човечеството се нуждае от бавачка или то може да поеме съдбините в своите ръце. От тук се появява и съответното разделение в прилаганите методи на въздействие. В цялата тази бъркотия е трудно да се установи доколко човечеството е узряло за новите методи, защото като цяло то постоянно седи потопено и обградено като с железни обръчи от старите методи на въздействие. И ако за един затворник е възможно той да се изправи, и измъкне от старата система на затвора, то при днешното човечество не е възможно никаква промяна да се осъществи, и да се измъкне напред като от затвор, защото самите методи на възпитание са от стария порядък и не позволяват това измъкване. /Това бе описано от филма Матрицата, за съжаление видоизменен и също поставен под контрол с новите си серии./И точно това е и парадоксът, Това е и проблема на днешната криза. Че тя е режисирана криза, а не закономерна криза на човечеството. Режисирана от кого! От днешните извънземни наставници, които не искат да напуснат тази планета. Които продължават да твърдят, че те са родителите на това човечество, и неговите създатели.

Може да се заключи, че наистина в откъслечни сцени от няколко филма като „Матрицата” и „Властелинът на пръстените”, бяха показани тези няколко аспекта на дълбоката причина за днешната криза. Защото в основите на днешния расизъм, ционизъм, стремеж за първенство и на всяка цена да бъдеш пръв, в битките за властта и контрол – във всичко това седи само едно: опитът за изграждането на елитарна господарска раса тук на земята от страна на няколко извънземни представители, като един от тях са т.нар. рептилоидна цивилизация. Погледнете за справка театралните постановки, вижте социалното обкръжение, то изцяло е станало атрибут на интересите на тази господарска раса с рептилоиден оттенък. Погледнете историята на извращенията и като се почне от Асиро-Вавилон и Шумер и се стигне до днешната развратена цивилизация, превърната в нов Содом и Гомор, всичко това е плод на тази изграждаща се Елитарна прослойка в обществото. Те са рафинирани, погледнете представянето на Калигула, публиката вижте! Кандидати за елитарни избраници, господарите на бъдещия свят. А стадото, то крачи по улиците и не смее да каже и дума за разразяващите се неправди около него. Българският народ е станал еталон за подобно стадо в последните години. И ако случайно някой от него се повдигне на демонстрация, както е случаят със студентите и еколозите, той бива смазан с методите на 14 януари от полицейската машина. Обаче сред този народ стадо се избират с подходящи методи отделни избраници и с тези избраници се заквасва новото елитарно общество. Вижте опита на пиесата на Явор Гърдев и това е най-точния образ на днешната манипулация от страна на този псевдо бай-ганьовски елит. Елитарният модел е бил стара мечта на днешните извънземни рептилоидни управници. Техен е и опита да изграждат тази елитарна прослойка от затворени общества и клубове в които достъпа да става като за посветени с членски карти.
Днешното общество е рептилизирано за жалост. То обаче може да се каже с еквивалентен израз е САТАНИЗИРАНО.
Има продължение, ако има интерес....

Николай Николов

1 коментар:

  1. ИМА ИНТЕРЕС - ТВЪРДЕ ВАЖНА ТЕМА , БЕЗ КОЯТО НЕ БИ МОГЛА ДА СЕ ДОНАРЕДИ ,,МОЗАЙКАТА ,,...ПОНЯКОГА НЕ ВЯРВАМЕ НА ОЧЕВАДНИ НЕЩА И КЪМ ДНЕШНА ДАТА - ЗНАЕМ ЗАЩО.......

    ОтговорИзтриване