сряда, 20 октомври 2010 г.

CREDITREFORM – ПАЗИ СЕ НАРОДЕ ОТ МОШЕННИЦИТЕ!




В последно време настъпи РАЗЦВЕТ НА КРАЖБИТЕ от нормалните хора от фирми като Кредитреформ, Мобилтел ЕАД и т. н…….

Не мога да разбера, кой още ги толерира в България тези мошеници и крадци. Новата власт беше заявила, че ще се бори с тях, но уви! Едва ли не и може би да, ама не!
Тази измамна фирма е основана от „Богоизбранитемасони в Германия през 1879 година и в момента има 178 офиса в Европа и е една от най – големите обирджийски фирми. Има 4 500 служители и през 2009 година е откраднала насила от 400 000 000 човека 520 000 000 евро! Между тях и големия крадец и измамник Мобилтел ЕАД е подписан договор на 20.05.2003г.
Тези гадняри започват да събират измислени задължения от преди 10 години.
Кой средно статистически човек си пази договорите за плащания 10 г.?
Даже НАП / Национална Агенция от Педерунгели /, пази папките 5г.
И ето реален случай / в случая мой / ! Получавам известие, че през 2003 година не съм платил 12 лева за телефон, който всъщност не използвам и съм прекратил договора плащайки си всички задължения! До сега колкото пъти сам плащал новите си телефонни номера, никога не е излизало в справката, че дължа нещо! Как да го докажа?! Къде е договора за приключване на този телефон? Кой ще го пази цял живот?! И не само това. Ако не платите заявената сума, ще Ви дойдат в къщи и ако и тогава не я платите, ще се образува дело срещу вас, което няма да спечелите и ще платите всички разходи по него. После където и да постъпите на работа ще дойде информация за Вас, че – цитирам:„Отрицателната информация за Вас ще бъде отразена в съответните база данни в България и Европа, което автоматично ще доведе до спадане на кредитния Ви рейтинг. Всички ще бъдат предупредени за морала Ви на плащане. Така попадате в списък….. -, че сте некоректен и ненадежден партньор.”
Кога ще се национализира МОБИЛТЕЛ ЕАД , и ще се изгони тази масонска фирма от България! Питам правителството! Иначе май ще започнем да им запалваме офисите докато избягат от страх! Къде сте достойни българи?!..


 Николай Николов:

5 коментара:

  1. Има давностен срок 5 години.
    Или нещо сте се объркали или информацията ви не е точна.

    ОтговорИзтриване
  2. За мое съжаление не съм се обълкал, защото писмото е при мен и си платих задълженията!За кой ли вече път...

    ОтговорИзтриване
  3. То е ясно, че няма начин ние потребителите да изгоним масонската фирма, по Ваши думи. Клиентите й са много и са притиснати , а и плащат доброволно. Ясно е, че трябва да бъдат притиснати да работят така, както техни посестрими работят в Испания например. А тов се постига с нови търгове - а как да се стигне до там ? Да дойде друга европейска фирма тук?Нямам отговор, освен да сме съставна част от правителството и подчиненото му министерство по
    телекомуникации и съобщения .

    ОтговорИзтриване
  4. Мтел, са страшна измет, пасмина от алчни измамници. Съветвам никой себеоважавщ с себе си да не се забърква с тях. Ежедневие и рутина за тях е да "товарят" сметки и да ползват не коректни инструменти в договорите си. Пълна не лоялност към клиенти ,служителите им също са принудени да мамят клиентите. Например всекии служител на Мтел при когото някой си прекрати договора отнася солена глоба поради това служитяля за да избегне наказанието почва да мотае, "ама нямате предизвестие...", "ама вече сте закъснели..."...
    Сигурен съм ,че няма грешка за това ,че е минал давностния срок,а са му искали не съществуваща сметка на човека. Един от основните инструменти на тая фирма е да се използва не знанието на хората. Макар и не законно, те си пробват да завлекат каквото могат.
    Въпреки, че изразявам мнението си лично ,то е обобщено от това на широк кръг от мои приятели, роднини и познати.

    ОтговорИзтриване