петък, 8 октомври 2010 г.

Тъп съм, знам. Но защо така се получи?!



Тъп съм, знам - просто така смятат по тъпите и необразовани от мен новобогаташи. Но защо така се получи?! Язък за институтите, образованието и разните други неща. Май никой не ме разбира! Стоя и си мисля : Аз ли съм тъп или цялото общество е направо оглупяло?! Когато им кажеш нещо което знаеш а те не или нещо което си открил и проверил, то те гледат като ненормален, просто ти си скот, просяк или простак. Защо така се промени света? - не знам! Навярно на мода е простотията и тъпотията. Красиви жени – това е добре, но момчетата заради тях изпили доста хормони и микроелементи, добавки и протеини, аминокиселени и т.н., / защото ги мързи да тренират /… Какви мъже са те? Ще имат ли деца?! За секс за две за три години, те си съсипват целия живот. Какво да кажа, като те не четат изобщо, не само книги, а да не говорим за интернет. Простотията и необразоваността станаха държавна политика – изгодно е на Евросъюза, на НАТО и на американците! Само тъпанарите и продажните ни политици не го разбраха. Топим се като нация и като народ! Жалко, а сме дали старт на целия свят а също и живот, но западняците не го признават, а просто ни изтезават - ами нямат интерес! Е и извода от тук какъв е: Отново към Русия / ня я бъркайте със СССР / – тези наши хора които до сега винаги са ни помагали. Всеки друг избор би ни унищожил. Разбирате ли: да или не?! Дано сте разбрали какво ни предстои. Обичам Ви – знаете нали!?


Николай Николов

3 коментара:

  1. Дано повече хора прочетат това което сте писал,дано се замислят и разберат,че това е голямата ИСТИНА. Иначе сме загубени като народ.

    ОтговорИзтриване
  2. Ами ако там е спасението? Ние сме поделена територия на която Америка има своите интереси.Тя ще натика и Турция в Евросъюза, просто не е узрял въпросът, само и само да има подстъп към Азия и Русия. За сега Русия се брани, но вижте какви кражби на родно богатство станаха и стават там, ами КГБ си е на дневен ред.Русия си има интереси тук и ще ги защитава-Белене ще стане-те никога няма да изпуснат тази територия. Никой няма да ни има нещо повече от изгодна територия.Защо да се заблуждаваме? Политиката е над всичко, а ние сме по средата.А и не умеем да търгуваме именно географското си положение. Иначе за чувства е немислимо да говорим!

    ОтговорИзтриване