вторник, 31 март 2015 г.

ДИНАСТИЯТА РОКФЕЛЕР - втора част


Колкото и странно да звучи, фондациите на Рокфелер финансират личности и организации, чиито цели са провеждане на комунистическа идеология в училищата и нейното пропагандиране.Те създават и финансират повечето от учебниците, които по нищо не отстъпват на тези от социалистическите страни.

Не са забравили дори и религията, която играе важна роля за оформяне на общественото мнение. Преди години те основават семинария в Ню Йорк, една от най-известните и най-влиятелните.Всички нейни възпитаници не са вече пропагандатори на християнството, а на социализма. Ето защо повечето свещеници, пастори и църкви в Америка, пък и по целия свят, не са нищо повече освен големи финансови предприятия, които се поддържат и крепят на наивността на много добри хора.
Години наред аз си задавах същия въпрос, който и вие ще си зададете, като четете тази книга. Защо Рокфелерови, едни от най-големите капиталисти в света, харчат милиарди долари и финансират своите неприятели - социалистите? Почти всички дарения от мащаба на стотици милиони, които Рокфелерови са правели и правят, са за поощряване и подпомагане на социализма. Против­ници на конкуренцията, те следва да бъдат противници на частната инициатива, която ще им пречи. Те насочват управлението на отделните държави само за постигане на собствените си интереси. Най-лесният път за премахване на конкуренцията, контролиране на търговията, банките, природните богатства и почти всичко, е да използваш силата на властта. А за да контролираш световни моно­поли трябва да установиш една световна власт, която е и крайната им цел.
Ключът на цялата им организация е Комитетът за външни връзки, мозъкът и компютърът на октопода, с председател Давид Рокфелер.
Главната цел на това световно управление, контролирано от Ротшилд, Рокфелер и някои други магнати, е изцяло да бъдат контролирани всички държави в света. Напоследък все повече и повече се пуска в обръщение фразата «нов световен ред». Това не е нищо ново. Това е старата идея и мечта на патриарха Ротшилд «Novus Ordo Seclorum»,измислена и пусната в действие от неговият агент Илюминати. Тази идея е станала толкова популярна, че дори се среща на американската банкнота под горното мото, въведено от тези, които владеят и печатат парите.
Един такъв «нов световен ред» означава международен контрол на армията, въоръженията, данъците, образова­телната система и върху абсолютно всичко. От кого? Разбира се, от по-големите братя - Ротшилдови и Рокфелерови. Крайният им план е световна диктатура, която някои може би ще нарекат социализъм, други комунизъм. Аз пък го наричам с чиста съвест «международна капиталистическа диктату­ра».
Болшевишката революция в Русия оставя голям отпе­чатък в историята. Повечето от хората мислят, че революцията успя и се наложи с помощта на селячеството, уморено от царската тирания. Поне така пише в повечето от днешните учебници по история. Истината е, че Съветската революция се развива при съвсем други обстоятелства. Царят абдикира седем месеца преди рево­люцията и Русия се управлява от Временното прави­телство на Лвов, който започва веднага преустройството на руското управление по подобие на американската република. Но как Ротшилд и Рокфелер ще направят една такава грешка? Как ще позволят на Русия да се децент­рализира, както САЩ, и да има същите проблеми с част­ната инициатива? Те предпочитат едно централно управ­ление, което да финансират, и да наложат на Русия една непродуктивна икономическа система, зависима от Запада, за да има непрекъснато влияние на капитали и техно­логии. Ето защо, с големи маневри те заместват Лвов с Керенски, който е трамплинът за идването на болшевиките, които се налагат като техен опонент. Непосредствените во­дачи след революцията Ленин и Троцки първоначално не са в Русия. Ленин е в Швейцария, а Троцки - в САЩ, където редактира комунистически вестник. И двамата се връщат в Русия не за това, че народът ги вика, а защото са изпратени от Ротшилд и Рокфелер.
Троцки, а също и Ленин, заминават за Русия с доста пари. Единият ги е получил от Морган, а Ленин - от Вартбург в Германия. Следователно революцията не я направиха нито комунисти, нито болшевики» нито демо­крати или социалисти, а супербогатите международни монополи, с което постигнаха една от целите си - централно управление със зависима от тях икономическа система. Нека не се забравя, че Русия преди революцията е в непрекъснат индустриален и икономически възход, започнал да конкурира американското индустриално и финансово превъзходство. Планът за пазарите на Русия, едни от най-големите и важни за капиталистите, се изработва десетилетия преди това. С «Манифест на ко­мунистическата партия» на Карл Маркс у хората се създава силно негативно настроение срещу капитализма, което е и целта на династията.
Съвсем логично е да се приеме, че тези хора, които не се страхуват от интернационалния комунизъм, го финанси­рат и се кооперират с него. Защо? Защото го контролират. Веднага след революцията тази клика навлиза в Съвет­ския съюз чрез многобройните си агенти, водени от Троц­ки, и завземат всички ръководни постове.151 Много доку­менти от американския архив доказват, че почти всичко, което Съветите имат, е придобито от Америка. Дори без каквото и да е преувеличение може да се твърди, че Съветският съюз е отрочето на САЩ.
Както вече забелязах по-горе, петролната индустрия в Русия малко преди революцията започва не само да конкурира, но и надминава САЩ, които са на първо място в света по продукция. След революцията производството на петрол в СССР намалява катастрофално и Рокфелеровият «Стандарт Ойл» заема отново първо място.
Следва.........

Никола Николов

Николай Николов

8 коментара:

  1. Последният "редут"са Иран и Китай,но там пък народите не искат революция.Следователно ако комшийското дете си е направило прашка -трябва да му я отнемем,за да не ни чупи прозорците(нищо че са бронирани).
    Прашката е иранското ядрено оръжие(което още не е направено),а прозорците Противоракетния щит на СЕЩате се.
    А защо БИГ БРАДЪРА,още не се включил(Не говоря ЗА Ники)-ACTA вече му "отвърза" ръцете

    ОтговорИзтриване
  2. За елита вече май всички знаят, но интересно защо никой не говори нищо за милярдите слугиняри, без които горецитираните елитни изроди не струват нищо и половина, направо нула,точка зеро-зеро-зеро ?
    Слугинярите винаги едно говорят и бият контра, нооо иначе действат като най-гадни слугиняри-мазни та мазни лакеи, така че по действията ще ги познаете, а не по плямпосването. На приказка всички уж бият контра, но никога не действат в обратната посока.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. АБСОЛЮТНО ВЯРНО! СТРАХА Е В ОСНОВАТА! ИМА СЛУГИ НА НАЙ РАЗЛИЧНИ НИВА! НАЙ - ГАДНИ СА ТЕЗИ НА НАЙ ВИСОКИТЕ И ЛЕКО НАД ПОСЛЕДНИТЕ.....

      Изтриване
  3. http://www.liveleak.com/view?i=8fd_1387363758
    Ей този клип много добре обяснява за какво глобалистите-комунисти използват,са радикализирали и разпространяват мюсюлманите сред християните и въобще по света.
    В клипа се говори точно за това-"Ислямът обединява всички хора по света,независимо от националност,раса,цвят на кожата и какъвто и да е произход"
    Субтитрите са на английски език и вярвам,че доста хора ще схванат за какво глобалистите използват мюсюлманите-те са новите им комунисти по света,промити мозъци,които са много по-ефективни като оръжие срещу свободните народи.
    Защо?Защото комунизмът като идеология е отричала абсолютно всички религии!
    Материалистите не са готови да умрат за това,в което вярват за разлика от религиозните фанатици!Липсвал е и липсва истинският идеал и там,където го е имало истинските идеалисти са убивани или неутрализирани по всякакъв начин-те не са били нужни на новата установена диктатура в различните държави!
    За това хората са били "комунисти" само по партийна книжка и наужким.
    На глобалистите това не им стига и са се поучили от грешките на създаденият от тях комунизъм-сега използват Ислямът като новото оръжие за разруха на старият свят за да създадат желаният от тях нов свят-този в Новият Световен Ред!
    В горепосоченият и други клипове на радикални ислямисти се говори за Религията като обединение на наднационално ниво-точно като при комунизмът!
    Всъщност и двете се използват само срещу бялата раса по света!
    Бялата раса като най-умна е пречка пред глобалистите!
    Останалите раси не са създали никакъв напредък по света,факт!
    Жълтата раса е малко по-умна,до степен да копира изобретенията на белите,но липсва креативността им!
    Това за различията между расите се крие умишлено и дори като са си сложили черен президент-Обама,той е просто пионка,но пък е символ на промяната,която се цели-господство на черните над белите!
    Холивудските филми следват идеализирането,хваленето и виктимизирането/или изкарването им на жертви по подобие на евреите,които държат и Холивуд!/ и този модел си личи от близо 30 години с филми като "Полицейска академия" докато се стига до филмите от 2008-ма и досега,които особено силно изтъкват всичко черно и дръпнато пред белите!За евреите това важи също,но при тях след Втората Световна Война това не е спирало!
    Замислете се защо има закон за преследване на антисемитизмът?Не е заради евреите-повечето генетично не са семити-говоря за Ашкенази!Сафаридите или около 10 на сто само са с арабска кръв!Заради масовата емиграция,помощи и спомагане на раждаемостта им и животът им за чужда сметка-тази на белите хора!За негрите важи същото нещо!Ако не си съгласен си расист и ксенофоб,което води до съдебни дела,големи глоби,дори затвор в някои случаи!Докато престъпленията срещу бели хора се потулват или се крие,че са на расова основа!
    Американската медийна пропаганда-тази на евреите глобалисти всъщност демонизира по всякакъв начин арабите и Ислямът,но забележете,когато същите тези демонизирани араби-семити влязат в Европа,САЩ,Канада,Австралия,Нова Зеландия и навсякъде сред бели народи на тях всячески им се помага,както и на черните хора!Защо?По-ниско интелигентни=по-лесно манипулируеми=по-лесно управляеми!
    В добавка-Ислямът особено в радикалната му форма,който се толерира за да задуши Християнството и всички други религии!
    Това е държавна политика навсякъде,където има правителство с марионетки на глобалистите!

    ОтговорИзтриване
  4. В Русия обаче,забележете цари адският расизъм и ксенофобия-пребиване на мюсюлмани емигранти от "тинейджъри" и полицията просто не знае какво се е случило!Те са против хомосексуалистите,педофилите,развращенията,НеПревателствените организации
    Сега разбрахте ли защо от НеПравителствените Организации защитават и лобират за "Правата на Ромите"?Как за Циганите винаги има пари и се подпомага безплатният им живот,престъпленията им и се подпомага масовата им раждаемост?За сметка на белите хора е,да-за сметка на българите!
    Също-Южна Европа в южните и и най-топли части има вековно нашествие от араби-семити,които се водят "гърци","италианци","испанци"!
    Повечето държави именно за това са създадени изкуствено с помощта на САЩ,Англия-приемане на "семити" като европейци изконно и ако процесът със семитската,чернокожа и азиатска емиграция не престане след две поколения в учебниците ще пише,че семитите,чернокожите,азиатците са коренно население на света!И не си правя майтап-историята може да се фалшифицира истински само след като няма живи свидетели!
    Неслучайно в Южна Европа икономически силните райони се намират в северните и части!
    В заграбената ни територия наречена "Гръцка Македония" и "Тракия" се вадят ресурсите за черните гърци,които тъй като не са бели са на възможно най-топлите южни части на "Гърция"-столицата и островите!Северната част е студена за тях,но погърчените българи в северните райони живеят бедно,особено след "кризата"-това е расизъм против белите хора,но за това НЕ СЕ ГОВОРИ!
    В Италия има бели и черни-черните са в ТОПЛИТЕ ЮЖНИ РАЙНИ-тъмни,ниски,набити,с големи гърбави носове,арабските черти,които познавате-агресивни и склонни към престъпления!Защо сме чували за "сицилианската мафия"-Сицилия,но не и за СеверноИталианската мафия,където са мнозинството бели и с които имаме общи гени!Доказано с изследвания от учени при това!Да не говоря,че северна Италия икономиката е по-силна от южната част-кои райони и хора кои райони и хора издържат?
    Испания-бели и черни,но "един народ"?Дааа,след като арабите са ги владяли стотици години-резултатът е доста "испанци",които са араби!
    Арабите,както знаете са мнооооого "работливи"-резултатите какви са?Спират малко паричките от чужбина под формата на заеми и ЦЯЛА ЮЖНА ЕВРОПА е друсната от здрава криза!Защото Е ПЪЛНО С НЕБЕЛИ ХОРА И ТО ОТ ВЕКОВЕ!!!
    Те дават лошият облик на тези държави!За сравнение ще кажа-българи и румънци страдат от същите предразсъдъци към тях-удобно е за чужденците да наричат циганите по нашите земи "българи" и "румънци"!И ни слагат на равно-отношението към нас отчасти е лошо точно заради това!
    Да не говоря,че почти всички политици след Освобождението ни НЕ СА ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ!
    Този процес продължава и сега да сме управлявани от чужденци!

    ОтговорИзтриване
  5. Ако някои не ми вярва нека пък да погледне в Интернет едно островче на име Малта-мааалко на юг от Сицилия-близо до Тунис,но се води географски в Европа-там официален език е малтийският,които си е вид арабски език!Да,в Европа!Да,британски протекторат и заради това имат висок стандарт,не заради туризмът!Да-приличат на араби,да-мързеливи и тарикати са,да-географски са в ЕВропа и в Европейският съюз.Да-в Сицилия са същите мутри като техните,но говорят някакъв вид "италиански",да-има диаспора на гърци там,да-същите мутри имат,единствена разлика-езикова и формална!Да,поддържат се и гарван гарвану око не вади!
    Расизмът,ксенофобията,"антисемитизмът",националсоциализмът на Хитлер са точно нещата,за които глобяват,съдят,затварят в затвор в страните от ЕС и останалите страни основани и в които има бели народи!
    За това и гърците не са имали проблеми с турците-общи гени!За това и нямаме нищо общо ако не броим техните сред нас!
    За това и Сидеров-Желязков е ОСЪЗНАТ ЕТНИЧЕСКИ ГРЪК -основа телевизия "Алфа"!!!Другите политици също са етнически чужденци,барабар с министрите и достатъчно от пребоядисаните комунисти,сегашни демократи!!!Само чужденец с лекота би водил политика против местното население,не става въпрос само за пари,става въпрос за лоялност,която липсва заради етническият произход!Аз като българин не се интересувам от добруването на турци,цигани и други чужденци в България-казвам си го честно!Така са и чужденците,които ни управляват!
    Чакайте пробългарска политика от чужденци,приказващи български,чакайте...
    Точно срещу "липсата на толерантност" се борят правителствата по света!
    Война срещу белите народи,но не с оръжие и класически воини,не-чрез скрит,тих геноцид придружена с масова емиграция на небели емигранти-безплатно пари,дрехи,жилища и спонсорирана щедро висока раждаемост!!!
    Децата се водят местни граждани и родителите им остават при тях в страните,където са родени!Хайде махни после освен с насилие!
    Нарочна и последователна политика!
    Понеже трябват още пазари като тези в Румъния и България и да се обгради и завземе и Русия сега натискат с платени протести в Украйна,но "опозицията" не иска референдум "ЗА" или "ПРОТИВ" влизането на Украйна в Европейският Съюз!Защо-нали са "демократи"-изискването на "демократите",както и на тези в Сирия са "Падането на правителството"!Правителство избрано чрез избори от мнозинството хора,което е демокрацията на книга поне!А се поставят НЕДЕМОКРАТИЧНИ ИЗИСКРАВИЯ и има ГРУБА НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНАТА ПОЛИТИКА на чужди държави!
    Воденето на воини в Близкият Изток и Африка,диктатури,епидемии,глад,икономическо обедняване е нарочна политика на глобалистите-така тласкат отчаяни емигрантски маси при белите народи,които сами да хранят тези,които ЩЕ ГИ ЗАМЕСТЯТ КАТО НЕСЕЛЕНИЕ!
    И понеже вече издъхват и нямат избор действат бързо,грубо и отчаяно!
    Ако не стане с военен световен конфликт ще се предизвикат множество локални конфликти на расова и етническа основа-така или иначе се търси насилие!
    Именно това се опитваха да направят неуспешно в Сирия-да насъскат мюсюлмани сунити и мюсюлмани шиити,алеути,друзи,кюрди едни срещу други за да може да се завземе страната!
    Най-старата тактика-разделяй и владей!И така и не успяха,затова са толкова отчаяни в Украйна!
    Скоро ще дойде истинският въргал,тези интернационалисти няма какво да губят!
    Процесите,които съм описал макар и в различни държави и за различни неща са всички взаимосвързани!Всички водят към разруха,против коренното население са и се създават от същите тези,за които говорите вие г-н Николов!
    Ще ви кажа защо се толерира смесването на народите и най-вече расите-защото така отмира национализмът,патриотизмът и НАЦИОНАЛНИТЕ ГРАНИЦИ ПО СВЕТА ЩЕ ОТПАДНАТ САМО АКО ХОРАТА СЕ ОМЕШАТ ПОМЕЖДУ СИ КАТО КАЙМА!
    ТОВА СА ЦЕЛИТЕ НА ГЛОБАЛИСТИТЕ ОТ НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД!
    Моля ви оставете коментарът ми за да се намира чрез сайтът и през Google-това е важно за всички етнически българи.

    ОтговорИзтриване
  6. Николайчооо, на ниските нива слугинярите също са гадни и в известен смисъл изключително много опасни защото са ужасяващо много и са като скакалците, къде минат всичко духовно унищожават и подменят с всякакви имитации, но по принцип не е важно толкова кой е по-гаден, по-важното е, че много задружно успяват да си вършат гадната работа за модифициранегто и унищожението на човешката раса и всеки трябва да си даде точна сметка, дали не участва вольо или невольо, съзнателно или не, в този процес, т.е. личното осъзнаване на всеки е задължително, иначе няма да има спасение.
    \Изложението на \анонимен по-горе е невероятно точно и наистина би трябвало да се прочете от всеки истински българин, както и да се осъзнае дълбоко.
    Това е, не ставайте слугиняри, ако искате да спасите, себе си и останалите, иначе лошо ... много лошо чака всички, даже и чернилките, като си изиграят ролите, които са им дали баш-майсторите.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Правилно е приятелю, но защо ме наричаш Николайчооо! Познава ме ли се, защото като анонимен лесно се говори с неуважение! Инааче си прав - нали и аз толкова години се опитвам по най-тъпия начин да обясня това!

      Изтриване