понеделник, 11 април 2011 г.

СРЕЩА С ИЗВЪНЗЕМНИ НА ВИСОКО РАВНИЩЕ










Според информацията на Уилям Купър и Джордж Сегал ЦРУ трябва да е било създадено специално за изолиране на проблема с извънземните. Двамата съобщават, че възникването на международната елитна тайна група на „Билдербергерите“, също цели прикриването на извънземни контакти.  Но какво искат извънземните от нас?  И защо не се срещнат с лидерите или президентите на някоя държава? Но те са го правили! И то неведнъж!
Не само Джордж Вашингтон и Ейбрахам Линкълн твърдят, че са посещавани от извънземни. През 1934 г. на морско пътешествие с „Пенсилвания“ в Пасифика президентът Рузвелт трябва да е имал среща, уговорена от Никола Тесла, с екипажа на една летяща чиния. Президентът Труман е имал подобна лична среща на 4 юли 1945 г.
Конкретни доказателства има за една среща на президента ДУАЙТ Д. АЙЗЕНХАУЕР. Михаел Хаземан пише (UFOs, Die Kontakte, S. 55 ff.):
„От показанията на участниците разбираме, че след масивната си поява над Вашингтон през лятото на 1952 г. извънземните влизат в контакт с американското правителство… На хората за връзка, между които е Джордж ван Тасел, е наредено да изпращат специални комюникета до президента. Новият държавен глава, от януари 1953 г. след изборите през есента на 1952 г. е генерал Дуайт Д. Айзенхауер. По време на военната си служба Айзенхауер научава за падналите НЛО в Розуел, Ацтек и Jlapedo (1947–1950 г.). След избирането му на 18 октомври 1952 г. той получава заключителния доклад на правителствената комисия Majestic-12, възложен от неговия предшественик Труман за проучване на останките от разбитите НЛО. Тя препоръчва на президента строга секретност от „съображения за националната сигурност“Мястото, където щяла да се състои срещата, е Edwards (MUROC) Air Force Base в Калифорния. Месеци и години по-рано тя вече е арена за НЛО демонстрации:
—8 юли 1947 г.: Съобщение за наблюдавани четири различни неидентифицирани летящи обекта с дискова форма над MUROC AFB и над секретната тестова база Rogers Dry Lake.
—31 август 1948 г.: Голям обект с дълга повече от километър опашка от сини пламъци пресича MUROC на височина 1700 м.
—14 юни 1950 г.: Транспортен пилот на флота и различни цивилни пилоти наблюдават въздушен кораб — майка с форма на пура около 40 км източно от MUROC.
—10 август 1950 г.: Лейтенант Робърт К. Викоф, физик във флота, наблюдава през далекоглед голям дисков обект, който маневрира близо до базата.
—30 септември 1952 г.: Фотографът на въздушни пейзажи Дик Биймър и други двама свидетели наблюдават два сферични, леко сплеснати обекта да правят маневри над MUROC.“
На 20 февруари 1954 г. моментът настъпва. Освен със снимки случката е потвърдена от различни свидетели. Между тях са: Джералд Лайт от големия медиен концерн CBS, графът на Клансерти, член на английската горна камара, екс-разузнавачът Уилям Купър, служителят от военновъздушните сили Пол Соломон и много други, които по същото време са се намирали в MUROC/Edwards. Инцидентът от този ден кара всички офицери, включително и командирите, да се втурнат към наблюдателницата. Оттам те видели голям диск с диаметър между 60 и 100 метра, който се реел директно над самолетната писта. Обектът е наблюдаван часове наред, буквално и последният човек в базата научил за него. Той прави въздушни маневри, които противоречат на всички закони на физиката: „движел се нагоре — надолу, обръщал се на обратно, правел завои под прав ъгъл и т.н.“
По-късно летящите обекти стават общо пет: три с дискова и два с форма на пура. Айзенхауер, който в същото време е в близкия Палм Спрингс на почивка, долита до въздушната база. Военният персонал и президентът наблюдават как малка група НЛО  пасажери слизат от кораба и се приближават до тях. Те изглеждат по същия начин като хората, имат приблизително същия ръст, руси коси и говорят английски. Предлагат помощ в духовното развитие на човечеството. Основното им изискване е да унищожим атомното оръжие. Отказват да предоставят своите технологии, тъй като никога не сме могли да боравим отговорно дори с нашите. Допускат, че ще използваме новите средства за самоунищожение. Заявяват, че трябва да престанем взаимно да се избиваме, да замърсяваме Земята, да източваме естествените и земни богатства и трябва да заживеем в хармония с вселената. Най-важното е да осъзнаем и да приемем себе си за космически граждани, да поемем своята отговорност и да се научим да се държим като част от това общо семейство. Незабавно трябвало да се откажем от представата, че бихме могли да правим и да оставяме след себе си както и каквото ни дойде. Чак когато започнем да се държим като граждани на една планетарна система, те щели да влязат във взаимоотношение с нас, защото са част от същото това семейство и би трябвало да бъдат третирани като такива, а ние сме длъжни да гледаме на хората по същия начин. Едва когато се научим да общуваме по мирен път с другите нации, бихме могли да имаме междупланетарни отношения. Към това американският военен персонал и Айзенхауер се отнасят крайно скептично, най-вече що се отнася до основното изискване за атомно разоръжаване. Според тях САЩ няма интерес от разоръжаване и се страхуват да се окажат без оръжие пред извънземните. Предложението е отхвърлено! Чужденците заявяват, че оттук нататък ще контактуват индивидуално с хората, докато земляните свикнат с тях. Извънземните демонстрират на присъстващите способности, внушаващи страхопочитание. Те показват на президента своите кораби и способността си да стават невидими. Това поражда у Айзенхауер неприятни чувства, защото никой не ги вижда, макар всички да знаели, че все още са там. След това чужденците се качват в космическите си кораби и отлитат. Случката се потвърждава от американския астронавт Гордън Купър, който разказва, че по време на службата си гледа филм за приземяване на НЛО в калифорнийска въздушна база в началото на 50-те години.
Правителствата осъществяват още много контакти с извънземни. Съществуват и видеоматериали, например за приземяването през 1964 г. във военновъздушната база Холоман, които са изброени в източните.






9 коментара:

  1. Това е страхотна информация!?!Направо съм изумен-Благодаря ти Ники

    ОтговорИзтриване
  2. Кое не е глупост според Вас? То май всички дотолкова ни направиха глупави, че вече се унижаваме и самоунищожаваме един друг.
    http://snaiper-bg.net/2011/04/proekt-sinyo-siyanie-pakleniyat-plan-za-porobvane-na-tchovetchestvoto/

    http://snaiper-bg.net/2010/08/stivan-hoking-ili-se-preselvame-v-kosmosa-ili-iztchezvame-zavinagi/

    ОтговорИзтриване
  3. Ти за пореден път ме изумяваш! От "научно обоснованата" ти "Теория на конспирацията" преминаваш към откриването на топлата вода! Направо си "безценен"! Но ще продължа да те следя, за да видя докъде ще ти стигне акъла.

    ОтговорИзтриване
  4. Няма как да те изумя, защото превеждам това от книгата на Я.в.Х-г, а ти се дръж по- умерено и културно! Нямам претенций нито за философ нито за нищо. Аз съм господин никой в този материален и финансово фалшив свят, безработен, и съм тъп и разбирам от много малко неща, но достатъчно!

    ОтговорИзтриване
  5. Боже мой, та те доказателствата са постоянно около нас! ...Докога ще си заряваме главите в пясъка, а през това те успяват да изпълняват пъклените си планове. Все още имаме шансове да направим нещо, но ако бездействаме - за децата ни ще бъде много по-трудно!!!
    Промяната май трябва да започне от съзнанието ни ...
    Не виждате ли как във всяка секунда сте брутално използвани??? Може ли човек да живее и да се бори само за да си плаща сметките??? Самият факт че това за вас е нормално означава че те са постигнали плановете си!!! А много хора и не успяват да си заработят за сметките ...това ако не е робство...!!! При положение че има отдавна измислени начини за намиране на енергия - различни от допотопния нефт - и въпреки това хиляди умират заради него - КЪДЕ СМЕ???
    СЪБУДЕТЕ СЕ!!!

    ОтговорИзтриване
  6. И аз продължавам да следя с интерес блога за да видя до къде ще стигне промитият акъл на такива надути и прости кратуни като безличното създание АИ, дето коментира не защото е компетентно,а все пак да каже нещо да не е безучастно.

    ОтговорИзтриване
  7. незнам аз вас но аз мисля че наистина искат да ни даржат в невидение за реалните неща които стават за да могат да ни контролират и маниполират това е моето мнение

    ОтговорИзтриване