вторник, 19 април 2011 г.

Някаква Агенция от Педерунгели /НАП/ ! Σ



Хей! НАП!/ Национална агенция от Педерунгели/.  Какво става с Вас!? Нали щяхте да ловите големите крадци и мошеници, които не са плащали години на ред? Какво стана, а? Май и Вие се осрахте от страх! До сега резултати никакви! Какво стана с Бате Бойко който голям го извади а малък и виснал се оказа?! Нищо, ама абсолютно нищо! Крадците, мошениците, гъзоблизците, мутрите и всичката там паплач си шетат спокойно и никой не ги закача! Какво стана?  А????! Пак емнахте нещастния народ, като на всеки открихте /знам как/, че дължи по 100-200 лв. от 2000г., насам? Защо така бре педераси гадни?! Как сега открихте, на бедния човечец, който вече е и безработен, че през 2000г. е дължал 10лв., като редовно си е ходил до данъчното и никой не му е казал, и сега взели че станали 40лв. Не ви ли е срам бре мошеници гадни! Защо ни излъгахте пак на изборите! Вземете си задълженията от онези който дължат милиони/ олигарсите, Ковашки крадеца, Венци Стефанов, и т. н. и така нататък.... пък тогава си попълвайте бюджета от нас! Унищожете ги физически, друг начин няма, освен затвор по 20 години! То тъпанара   Орлик Ви го каза! И строите АЕЦ, докато не е станало късно и тогава ще останете пак с осран гъзец. Не ми пука от Вас, по-скоро помислете за Нас, защото Вие зависите от Нас! Вече нямаме вяра в никой! Язък!?

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

13 коментара:

  1. Ники, излъгаха ви пак защото им вярвате.
    То и да не им вярвате пак ще ви въжат, ама поне няма да ви е яд, че сте им повярвали.
    Ники, то не е нужно да ходиш на врачка за да разбереш, че България скоро никой няма да я оправи, а и не само България ами и целият свят както е тръгнал не знам как ще се оправи. Но в другите държави е по меко положението, не , че е розово, но е поносимо.
    Донякъде. Но в България, аз не знам какви нерви трябва да има човек за да живее там.
    Всичко е до такава степен изродено, че човек трябва да е мазохист за да го понесе.

    ОтговорИзтриване
  2. Gospodin Nikolov,
    Iskreno se zabavljavam ot prostotijata, kojato blika ot vseki vash post. Da, znam , che ne sym dlyzhna da cheta mnenijata vi.
    Hajde , zapochnete njakakva rabota i sprete da se zhalvate ot polititzi, mutri i svetovni konspiratzii.
    Mezhdu drugoto se pishe pederast.
    P.S. I ponezhe znam, che elementarno misleshtite kato vas poludjavat ot pisaneto na latinitza, iskam da pojasnja, che technicheski ne mi e vyzmozhno v momenta da pisha na kirilitza.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ма той бай Ники е от Бургаст и няма начин да не знае как се пише педераст.;)

      Изтриване
    2. Dorche, te i slojnomisleshtite poludqvat. Няма технически невъзможни неща, има технически неграмотни хора.

      Изтриване
    3. Анонимен20 май 2012, неделя, 12:52:00 Гриинуич+0300

      Има ли значение как се пише?! Не съм от Бургас а от Ямбол или може би някъде там! Ако намекваш че съм педераст, за твое съжаление не съм такъв! Аз сам прост човек от народа и когато пиша, то пиша така, че да ме разберат, а не да показвам колко съм велик и грамотен или колко съм учил! Всичко добро! А за теб (_̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅C̲̅a̲̅n̲̅n̲̅a̲̅b̲̅i̲̅S̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے

      Изтриване
    4. Dora22 април 2011, петък, 19:49:00 Гриинуич+0300
      Бях се зарекъл да не отговарям на простотии, но аз работя. За теб не знам и не ме интересува! Мога да си определя работата като "Строител на живота на хората"! Да на НЯКОИ "ХОРА". Ами това работят почети всички в България, а тези "ХОРА" НЕ РАБОТЯТ, те просто крадат нашия живот! А теб те определям, както и написалия преди малко, (видях го от къде е) като ХЕЙТЪР!

      Изтриване
  3. Винаги ще се намери някой който да те оплюе! Затова сме на това положение и затова ще си изчезнем като нация ако не настъпи някакъв и аз не знам какъв обрат в света. Благодаря ти за „добрите думи“. Всеки прави клавиатурни и правописни грешки, освен този който не пише. Всичко добро ти желая Дора! Просто моята работа е свързана със софтуер и хардуер.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Г-н Cофтуер :-), страхотно се забавлявам на контра-ударите, които ни предостaвяш на бял свят... Продължавaй смело напред!

      С чест и почитания,

      Младенова

      Изтриване
    2. :::::::::::::::::::::::::::::
      ::::::::@::::::::@:::::::::
      ::::::@::@:::@::@:::::::
      :::::@::::::@::::::@::::::
      ::::::@:::::::::::::@::::::
      :::::::::@:::::::@:::::::::
      :::::::::::::@@::::::::::::
      :@::::::::::@:::::::::::@:
      ::::@:::::::@::::::::@::::
      :::::::@::::@:::::@:::::::
      :::::::::@::@::@::::::::::
      :::::::::::@@@::::::::::::

      Изтриване
  4. Госпожо Дора, да ви питам ВИЕ не бяхте ли преди госпожа Стойка или не знам там каква беше. Или сте й посестрима. Чудно как в България все повече зомбирани клонинги се навъдиха, роят се по бързо и от циганите особенно такива като вас без особенен капацитет за мислене но в замяна на това доста нагли. Няма да ви питам защо четете мнения, които не ви харесват защото знам причината.Но ще си позволя да ви дам един съвет: Вземете си намерете най-накрая мъж да ви надръгне и да спрете да обикаляте по блоговете като изфирясала и да се заяждате.
    Аз за разлика от Николай като видя такива като вас никак не си меря думите, а няма и защо да съм учтива с говедата.Айде със здраве и се надявам да нямаме нови срещи.

    Първолетка Първанова

    ОтговорИзтриване
  5. В България пък и по света българите не са единни затова нищо не става или пък става много бавно.Всеки българин знае как другия е трябвало да свърши работата пък не я е свършил.Имаме закони обаче няма контрол над изпълнението.Всяка майка знае как се възпитават чужди деца.Изобщо сме малко объркана нация.Така ни научиха през социализма-да не протестираме,да знаем,че сивото ни бъдеще е осигурено,спокойно да да си крадем от държавното.Сега обаче трябва и да работим-лоша работа.

    ОтговорИзтриване